K
krycha
Gość
Dzień dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczyny,
wpisałam się tutaj jakieś 2 m-ce temu ale jakoś nie miałam czasu rozkręcić się z pisaniem. Wiec witam wszystkie mamusie. Martuana wiem ze już dawno i nie prawda ale gratuluje syneczka. Mam nadzieje ze poród bym w miarę szybki. Moj synuś urodzil sie 25.08 - nie spieszylo mu sie .
Mam pytanko - czy ktoras z was wypelniala formularz o Irlandzki paszport dla dziecka - bo ja wlasnie to robie i nie jestem pewna czy w sekcji CITIZENSHIP punkt 3 mam coś zaznaczać. tam jest Naturalisation/Foreign Birth Registration/Post Nuptial.
Dzieki za podpoiwedz
Aha dziewczyny, jako doświadczone mamusie chciałam się was doradzić w sprawie mleka. Ja straciłam mleko jakieś 2 tygodnie temu i lekarz doradził mi te SMA gold ale mały dostał uczulenia na twarzy i bardzo się męczył, przeszłam na NAN opti pro, uczulenie mu zeszło ale ma delikatne kropeczki na ciałko - inne niż poprzednio. Lekarz mówi ze mam się tym nie martwic i jak będzie więcej to spróbować inne mleko.
jej to tyle szczęścia patrzyć jak malństwo rozrabia SUPER A swoją drogą, po kimś tą aktywność musiała odziedziczyć hihi,podnosic sie probuje jak tylko moze jak na plasko nie moze to na bok sie przekreca i glowa do gory a jak ja zostawisz na minute to sie w poprzek przekreca, nie wiem jak ona to robi, jaka lobuziara
Niestety nie, puki ma ten wózkowy fotelik-chyba do 11kg nie wolno przodem tylko tyłem do kierunku jazdy, a to właśńie ogranicza jej pole widzenia prawie całkowicie no i ja słabiej ją widzę, ale takie maluszki nie można inaczej, już nie wspominając że z tyłu bo to normalnenie jest tak źle babki mojego dziecia wożę od początku samego z tyłu tylko parę zabawek mam pod ręką do ewentualnego podrzuceniai nawet kiedy jedziemy rodzinnie nad ocean czy gdzieś dalej to my siedzimy z przodu a dzieć z tyłu
olivco przyzwyczajaj dzieciątko to nie będziesz miała w przyszłości problemów, a nie zakumałam Majka już jeździ przodem do kierunku jazdy?
No właśńie kiedy człowiek najbardziej potzrebuje telewizji to ona ucieka...o raju jaka pogoda ale nic to i tak się troche przewietrzymy po południu a może deko przestanie padać i nawet mi ucieka sygnał z satelity