reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Madzia kurczak wczoraj zlozylam ale jak cos chcesz to wyslij to zamowie w przyszlym tygodniu nie wiedzialam, ze cos bedziesz chciala :) dzieki za podtrzymywanie mojego biznesu hihihi :tak:

a spacerowka fajna na szybkie wypady choc nawet dzisiaj sie sprawdzila zamiast quinny ja wzielam na miasto bo do mojego duzego woza tej foli nie mialam ale teraz juz mam i sie martwic nie musze o opady z nieba hihihi:cool2:

reklama
krycha trzymam kciuki za Was :-):-):-):-) .dziewczyny taki dzien ciezki ja mam leniuchaaaaaa i moje dziecie w brzuszku tez czkawkowo - ruchliwe za bardzoooo.

Pamietam jak moja Nadinka sie wiercila i zawsze mnie kopala tak bardzo Boszee cala prawa strona mojego ciala byla tak obkopana ze az strach a te czkawki to masakra dziennie z 3-4 musialy byc :))

a ja jeszcze raz do miasta jechalam hihihi moja pelerynka przyszla i trza bylo odebrac hihihihi jeszcze 20euro bym doplacila i mialabym druga spacerowke hihihihi no coz chcialo sie taki woooz to teraz trza bulic :-D:sorry:

Noo kochana Ty to masz limuzyne wsrod wozkow :))

sylcia007 jakos ostanio czkawki daja mi sie we znaki . musi byc jej bardzo ciasnooo w brzuszku bo okropnie kopie sile ma po tatusiu.:rofl2:

Hehehe po tatusiu :)) Nawet niewiesz jak Ci zazdroszcze brzusia :)) Jakos jak tak widze kobietki w ciazy to zazdroszcze im brzusia Jakos takie uczucie mi od razu przychodzii jak widze dana kobietke :))

Madzia kurczak wczoraj zlozylam ale jak cos chcesz to wyslij to zamowie w przyszlym tygodniu nie wiedzialam, ze cos bedziesz chciala :) dzieki za podtrzymywanie mojego biznesu hihihi :tak:

a spacerowka fajna na szybkie wypady choc nawet dzisiaj sie sprawdzila zamiast quinny ja wzielam na miasto bo do mojego duzego woza tej foli nie mialam ale teraz juz mam i sie martwic nie musze o opady z nieba hihihi:cool2:
sprawdze jeszcze katalog bo mi sie pare rzeczy skonczylo:-(

ok ok wyslij na priva!!!!

hihihi ja mialam wzmozona chec na jedzonko w ostatnich tygodniach a najwiecej lodow pochlanialam i caly czas mi sie chcialo placka po wegiersku :)

ja ostatnio jakos na slodko i duzoooooooo jablek masakra:-) . wczoraj skladalismy wozeczek nasz juz nie moge sie doczekac jak pojdziemy na pierwszy spacerrrr:rofl2:

reklama
Mam nadzieję, Drozdusiu, że źle nie będzie, ale mam pietra jak nie wiem... Póki co Oliwka za każdym razem sama mi zasłania sutka, bo jak poczuje sól to Jej apetycik na mamusine mleczko przechodzi, heh, ale nie jest zadowolona, chodzi po domu, marudzi i pokrzykuje... Ale nic nie chce jeść innego... Poczekam aż mocno zgłodnieje może wtedy zaskoczy, choć przykro mi jak nie wiem tak Ją głodzić :-(

Dzięki mamusie za wsparcie jest mi BARDZO POTRZEBNE!!!

Do góry