alex2339
Fanka BB :)
Alex2339, mężowi też dmychany zamek załatwisz ;-)?
Chyba bedzie trzeba bo na urodzinach Emilki to mial lepsza radoche niz dzieciaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alex2339, mężowi też dmychany zamek załatwisz ;-)?
Krycha 2 miesiace przeterminowana tak kaszka cholerka ... i do tego dzisiaj jej dwa razy ja dalam ciekawe, jak narazie mala spi .... zobaczymy, ale mimo to jakos tak sobie nie moge wybaczyc ze jestem taka nieostrozna ze powinnam sie upewnic zaczym jej dalam przeciez ta kaszke, wybaczyc sobie tego nie moge
Krycha a mowie Ci co ona wyprawia w lozeczku, podnosic sie probuje jak tylko moze jak na plasko nie moze to na bok sie przekreca i glowa do gory a jak ja zostawisz na minute to sie w poprzek przekreca, nie wiem jak ona to robi, jaka lobuziara, martwie sie ze sobie krzywde kiedys zrobi przez te szczebelki w tym lozeczku
A Twoja Oliwka coz za wypadek miala?? , pewnie nic jej nie jest skoro nie narzeka hehe pewnie nie bylo to tak grozne jak zapewne wygladalo
Sylcia mowci Ci moja mala to maly wariat hehhe co to bedzie jak zacznie raczkowac, caly domek bedzie zdemolowany hahah ciekawe jak tatus to przezyje hihihiihi bo jak juz mowilam jaki z niego pedancik on musi miec wszystko na swoim miejscu hehe ale chyba juz niedlugo bedzie musial sie przyzwyczaic do nowych rzeczywistosci A Twoja mala tez pewnie juz niedlugo zacznie wariowac a poki co to sie ciesz ze siedzi grzecznie heheh a takie dzieciaczki to sie roznie rozwijaja jedne szybciej sie rozwijaja fizycznie a inne szybciej itelektualnie
Justysia a gdzie ja kupilas, i ile kosztowala??? Bo ta moja spacerowka to sama widzialas ze nie jest za duza, a sama wiesz jak Sophie rosnie heheh jeszcze troche i musze jej wieksza kupic