reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hmm do tej pory było już wszystko ok ale znowu śpi już czwartą godzinę, tak samo jak wczoraj, może ona po spacerkach taka dotleniona wreszcie? Nie mam pojęcia o co chodzi, w sumie nie powinnam narzekać że dziecię śpi ale do niej to nie podobne, w każdym bądź razie do południa było wsystko po staremu, zobaczymy wieczorkiem, myślę że ok :)
A tymi autobusami to się też najeździłam, rok czasu 304 na raheen zasuwałam, no w sumie rano zawsze do dellowskiego się pchałam ale powroty właśnie z tą chamską młodzieżą.

reklama
Hej dziewczynki witam się tak szybciutko ;D
Mama lot miała spokojny < na szczęście ;-)> tylko z Dublina do nas chorowała :eek:
Ale luzik jestem ciekawa jak jej się ogólnie będzie podobało. Na razie nosi małego bo cosik gorączka go łapie, więc zmykam ale będę Was podglądac żeby za dużych baków nie miec:-p

Alex2339, dobrze, że masz już przepraktykowane organizowanie urodzinek ;-)!

Dokladnie dobrze ze mam tylko 2 dzieci jeszcze przed koncem roku sa mojego M ale on to sobie juz sam zorganizuje

hmm do tej pory było już wszystko ok ale znowu śpi już czwartą godzinę, tak samo jak wczoraj, może ona po spacerkach taka dotleniona wreszcie? Nie mam pojęcia o co chodzi, w sumie nie powinnam narzekać że dziecię śpi ale do niej to nie podobne, w każdym bądź razie do południa było wsystko po staremu, zobaczymy wieczorkiem, myślę że ok :)
A tymi autobusami to się też najeździłam, rok czasu 304 na raheen zasuwałam, no w sumie rano zawsze do dellowskiego się pchałam ale powroty właśnie z tą chamską młodzieżą.

Moja Emilka jak byla taka mala to na spacerkach potrafila nawet 5 godzin spac

heja
Majka wazy 5700:)
KRYCHA moja sasiadka,bardzo dobra znajoma i od razu chrzestna Majki bedzie sie nia zajmowac na razie.....zobaczymy jak to wszystko bedzie sie ukladalo:)na razie chce pojsc na 3 dni w tygodniu i jak bedzie ok to wtedy wiecej:)
ja juz uciekam polezec bo sie dzis nalazilam bo pogoda taka cudna byla i teraz niga mnie boli wrrr.....no nic
dobranoc kochane
do jutra

ojjojojojoj jak tu pustawo :(
Witaj Olivco i Kaja oraz Madzia Jak milo was czytac :))
Martuana moze ja dam rade wybrac sie z Toba :))

A u nas hmm nic nic i nic nowego Bylismy szybko na zakupach Bylam w H&M jakies promocje tam sa kupilam malej 2 bluzeczki i fajne gacie :) tzn cos taki niby dres z sciagaczami :)

A teraz lezymy sobie in bed i ogladamy filmy :))

Justys Ty kupiłas wóz dla Julci a ja myslalam ze autko i juz mialam pytac gdzie ubezpieczasz bo ceny jak z marsa w tym roku a co to w ogóle jest?

:)
hihihi moze Juli tez ubezpiecze hihiih ale to prawda ceny kosmiczne ja place teraz 2000:shocked2:

Hejka:-DDziewczynki mam pytanko jak wiecie to ta niedziela będzie pierwszą którą spędze sama:-(mój Markowski jedzie do Enis a zawsze z dzieciaczkami na plac zabaw jeżdże:tak:a może wy też miałybyście ochote wybrać się ze mną??Oczywiście ta która też weekendy bez mężusia spędza no chyba że któraś da się po prostu połówce swojej wyspać hahha:-p
ja sie z Toba wybiore kobieto!!!! Jula za bardzo jeszcze nie skorzysta ale my przynajmniej poplotkujemy :)

ona tez pewnie dopiero teraz odczowa ulge i nadrabia zaleglosci w odpoczywaniu :)

nie uwierzycie ale ja dopiero do domu dotarlam :zawstydzona/y: jeszcze o Gosie zachaczylam i tak mi zeszlo hihihiih :tak: tatus az steskniony :-D

Witam kochane mamusie:)

Ale jestem zdenerwowana, wlasnie zobaczylam ze nakarmilam dziecko przeterminowana kaszka!!! Do cholery, ale jestem zla na siebie ze nie spojrzalam na date !!!!!

Justysia ja tak malo pisze bo jakos malo czasu heheh dla mnie dzien za krotki jest, a tym bardziej teraz kiedy pogody takie piekne to korzystamy z malutka i sobie spacerujemy i spacerujemy:) kompa wlaczam dopiero na wieczor, przeczytam coscie wy tam naskrobaly i juz nic nie pisze bo to tak nie ladnie przywitac sie i zegnac.... A Sophijka okej, zobaczymy jak bedzie sie czula po tej kaszce ehhhh a tak to mi rozrabia tyle ma energi jakby sie szaleju najadla, pieluchy juz jej zmienic nie daje rady bo jak tylko ja poloze na plecy to ona na brzuch w sekundzie sie przewraca, po karmieniu jest najgorzej bo musi odczekac przynajmniej z godzinke zeby jej sie ulezalo jedzonko w brzuchu to na minute jej zostawic nie moge eh minute na 10 sekund bo jak tylko odejde to ta na brzuch i zadowolona , pozatym jest na etapie jedzenia swoich paluszkow u nog heheh
A Ty super wozeczek kupilas dla Juleczki, ale myslalam ze masz spacerowke, czy cos jest z nia nie tak???

Aga irlandia a Ty czemu tak szybciutko do pracy juz musisz wracac, bo z tego co widze Twoje malenstow ma dopiero cos ponad 2 miesiace...... ja juz tez niedlugo do pracy.... jeszcze 3 tyg mi zostaly i wole o tym nie myslec, bo ja sobie nie wyobrazam takiej rozlaki z moim dzieckiem.... niewiem ale mam takie przeczucie ze ja to pewnie bede za nia bardziej tesknila niz ona za mna

Lece sie polozyc bo juz ledwo zyje moze tez dlatego ze @ dostalam.
Dobranoc

Alex2339, mężowi też dmychany zamek załatwisz ;-):-D?

Aga_irlandia, ale spotkasz się z nami jeszcze przed pójściem do pracy, co?

Justysia21, nie wiedziałam, że z Ciebie taka powsinoga :-) i wszystko na nogach oblatałaś?

Ms.Marple, nie mogę wyjść z podziwu jak Bąbel już śmiga :tak:, to, że jeszcze za rękę to pikuś i szybko z tego zrezygnuje hihi...

Kaja_respect, dobrze, że ten Twój okropny sen się nie sprawdził :eek:! Udanego pobytu pożycz swojej mamie ;-)

Sylcia007, super, że zakupki się udały :rolleyes2:

Olivca, ciesz się, Kochana, że Majeczka chce sobie tyle spać i korzystaj i odpoczywaj razem z Nią - obu Wam to wyjdzie na dobre :blink:!!! Ja w sumie jestem przyzwyczajona do jazdy autobusami (w Polsce najczęściej tak się przemieszczałam), ale dzisiaj jakoś wybitnie źle się czułam w tej puszce na kółkach :szok:!

Gosiulka, no to tylko się cieszyć, że Młoda już tak szaleje! Kolejny etap rozwoju za Wami :-D... A dużo przeterminowana ta kaszka była? Może nie zaszkodzi... Trzymam kciuki ;-)

Dziewczynki, więc przyglądam się Pyzie i przygladam i póki co nie zaobserwowałam niczego niepokojącego po przygodzie ze schodami, więc chyba poprostu i niej zapomnę i już! Bo, że moje dziecko zapomniało to dało się zauważyć jeszcze przed wyjściem od Martuany :huh:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam kochane mamusie:)

Ale jestem zdenerwowana, wlasnie zobaczylam ze nakarmilam dziecko przeterminowana kaszka!!! Do cholery, ale jestem zla na siebie ze nie spojrzalam na date !!!!!

Justysia ja tak malo pisze bo jakos malo czasu heheh dla mnie dzien za krotki jest, a tym bardziej teraz kiedy pogody takie piekne to korzystamy z malutka i sobie spacerujemy i spacerujemy:)
A Ty super wozeczek kupilas dla Juleczki, ale myslalam ze masz spacerowke, czy cos jest z nia nie tak???

.
Dobranoc

na bank jej nic nie bedzie!!!!
z moja spacerowka jak najbardziej wszystko ok i nadal uwazam ze to najlepszy woz pod sloncem ta spacerowke kupilismy na szybkie wypady do sklepu i na wyjazd do PL ale ta tez sie nadaje na dluzsze wypady!!!! bylam nia juz u Marty rozklada sie do pozycji maksymalnie lezacej i jest duza fajnie sie prowadzi i w ogole dobry to byl zakup :) :tak:

Do góry