reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A nic ciekawego mnustwo problemow i brak pomyslow na rozwiazanie ich dzieki za troske kochana

A suwaczki zmienilam bo mi sie tamte juz znudzily moj synus w przyszlym tygodniu urodzinki ma i znowu imprezka sie szykuje

Ooo urodzinki <hura> No to ladnie Mezczyzna maly juz z niego :)) A wiesz z tymi problemami to ciezko kazdy ma swoje dla kazdego z nas sa one ogromne i w wiekszosci nie maja rozwiazania :( Trzymaj sie Napewno sie uda przynajmniej Twoje problemy rozwiazac ! :)) :-):-):-) Badzmy dobrej mysli :))

hello,
ja jestem, ale przespałam się chwilę bo jakaś totalnie spompowana jestem @ mi daje popalić jak szalona :wściekła/y:o raju jeszcze takiego cyklu to chyba nie miałam:szok: fizycznie i psychicznie dobijający:eek: mam tylko nadzieję, że to jakiś wyjątek i się nie powtórzy

a najlepiej jakby się nie powtórzył przez następne 9 miesięcy:-D:-D:-D nic to pomarzyć można:-D:-D

pogoda dzisiaj łaskawa dla nas, chyba jeszcze pranie wyrzucę do ogródka

Justys Ty kupiłas wóz dla Julci a ja myslalam ze autko i juz mialam pytac gdzie ubezpieczasz bo ceny jak z marsa w tym roku
witam sie!!!! bylam w speaksewers i juz sie wszystko dowiedzialam i forma juz nawet wyslana!!!
a co to w ogóle jest?

Alex witaj, jakos dlugo od Ciebie nic nie slyszalam

hello,
ja jestem, ale przespałam się chwilę bo jakaś totalnie spompowana jestem @ mi daje popalić jak szalona :wściekła/y:o raju jeszcze takiego cyklu to chyba nie miałam:szok: fizycznie i psychicznie dobijający:eek: mam tylko nadzieję, że to jakiś wyjątek i się nie powtórzy
a najlepiej jakby się nie powtórzył przez następne 9 miesięcy:-D:-D:-D nic to pomarzyć można:-D:-D
pogoda dzisiaj łaskawa dla nas, chyba jeszcze pranie wyrzucę do ogródka
mi sie okres zbliza juz od dwoch tygidni i tak boli ze az sie boje, ale przynajmniej malenstwo wrocilo do normalnosci:)

dzien doberek:)
witam sie:)
my juz spacerek zaliczylismy 3 godzinny:) niedlugo do szkoly po Anite i na wazenie z Maja:)
a ja prawdopodobnie tylko nastepny tydzien mam wolny i do pracy:) ach .....jak ja sie rozstane z Majeczka:( no ale co zrobic....dobrze ze chociaz praca bedzie:)

Hejka:-DDziewczynki mam pytanko jak wiecie to ta niedziela będzie pierwszą którą spędze sama:-(mój Markowski jedzie do Enis a zawsze z dzieciaczkami na plac zabaw jeżdże:tak:a może wy też miałybyście ochote wybrać się ze mną??Oczywiście ta która też weekendy bez mężusia spędza no chyba że któraś da się po prostu połówce swojej wyspać hahha:-p

reklama
Matko, jaki tłok był w autobusie :szok::szok::szok: i nie było czym oddychać i jeszcze jakiś śmierdzący fajami ktoś koło nas sobie usiadł :wściekła/y:!!! I łeb mi pęka :-(, ale narzekam :eek:, co? Już nie będę...

Oliwcia mi się nie co przespała, teraz będzie rozrabiać heh! Miło było mi spędzić z Wami dzisiejsze popołudnie :-D

Aga_irlandia, a co Ty z Majeczką zrobisz? Fajnie,że do pracy wracasz :tak:

Olivca, czyli rozumiem, że Twoja Majeczkka się już dziś dobrze czuje :sorry:?

Alex2339, dobrze, że masz już przepraktykowane organizowanie urodzinek ;-)!

Do góry