reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
justysia Damian mi kompa wzial bo xp instalowal a mi sienet niechcial wlaczyc na fonie Tez musze oprogramowanie wgrac na nowo :/ Dlatego przez te dni bylo mnie nie za duzo Alestaram sie nadrabiac
martuana a do Ciebie wpasc to oktorej ?
krychamam prosbe kupisz mi na miescie w pol sklepie herbatke koperkowa z hipp ?
justysia zapomianal jak bylismy u drozdusii ze to jest wtorek a ja ciagle myslalam ze sroda a wiec Magda miala wolne ;/ I nie bylo jej w pracy Ale pytalam sie co i jak ... Sa jakies promocje i znizki na jakies tam wybrane okulary i badania Ale najpierw musisz wypelnic forme taka pozniej sie ja wysyla i sie czeka kilka tygodni ;/ Tylko Magda cos tam gadala ze teraz nie ma tych form ze jak przyjda to mi podrzucii No chyba ze juz sa i sobie wzielas )
Wiedzialyscie o tym ???
Ciekawostki Na zwyczajnej patelni można smażyć bez tłuszczu, jeśli wcześniej wsypie się na nią sól i podgrzeje, aż ziarenka zaczną podskakiwać. Przed smażeniem sól trzeba zsypać.
martuana a do Ciebie wpasc to oktorej ?
krychamam prosbe kupisz mi na miescie w pol sklepie herbatke koperkowa z hipp ?
justysia zapomianal jak bylismy u drozdusii ze to jest wtorek a ja ciagle myslalam ze sroda a wiec Magda miala wolne ;/ I nie bylo jej w pracy Ale pytalam sie co i jak ... Sa jakies promocje i znizki na jakies tam wybrane okulary i badania Ale najpierw musisz wypelnic forme taka pozniej sie ja wysyla i sie czeka kilka tygodni ;/ Tylko Magda cos tam gadala ze teraz nie ma tych form ze jak przyjda to mi podrzucii No chyba ze juz sa i sobie wzielas )
Wiedzialyscie o tym ???
Ciekawostki Na zwyczajnej patelni można smażyć bez tłuszczu, jeśli wcześniej wsypie się na nią sól i podgrzeje, aż ziarenka zaczną podskakiwać. Przed smażeniem sól trzeba zsypać.
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Dzień dobry :-)
Sylcia007, postaram się kupić tą herbatkę ;-)
Miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaa
Sylcia007, postaram się kupić tą herbatkę ;-)
Miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaa
D
drozdusia
Gość
dżem dobry.pustawo tu z rana.pewnie wszystkie już w blokach startowych przed spotkaniem;-):-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dżem dobry.pustawo tu z rana.pewnie wszystkie już w blokach startowych przed spotkaniem;-):-)
ja sie ubieram i maluje dziennie jak mala mi spii musze w biegu to robic
A kochana na ktora jest to spotkanie ? Bo ja sie nie dowiedzialam
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie!!!! bylam w speaksewers i juz sie wszystko dowiedzialam i forma juz nawet wyslana!!!
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
witam sie!!!! bylam w speaksewers i juz sie wszystko dowiedzialam i forma juz nawet wyslana!!!
Ooo widzisz a mi Magda gadala ze tych form nie ma Aktualnie ze maja przyslac do niech ;/ A Ty juz wyslalas )
K
krycha
Gość
Sylcia007, ja się wybieram już z domku! Nie wiem na którą jest dokładnie spotkanko, zbieraj się poprstu i przychodź!
alex2339
Fanka BB :)
Dzien dobry
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dzien dobry
Hej kochana Co tam u Ciebie slychac ??
Oooo i jakie piekne suwaczki masz )