reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Mareczek ma urodzinki za niedługo :-D:-D:-D, ale On rośnie hehehehehehehe... Martuana, nie denerwuj się tak, Twój M chce dla Was jak najlepiej, choć nie powiem, ja też wolę mojego węża w domu w weekendy...

Czyli, Justysia21, masz swój kolorek i bez nerwów :-):-), super!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ojej a moja pyza cos tylko spi, placze i mruczy przez sen, jak sie w koncu obudzi to z placzem domaga sie butelki i przy jedzeniu zasypia... taka jakas bez zycia dzis... czy to efekt bcg? mam tylko nadzieje ze nie bedzie chora, jeszcze takiej jej nie widzialam...

ojej a moja pyza cos tylko spi, placze i mruczy przez sen, jak sie w koncu obudzi to z placzem domaga sie butelki i przy jedzeniu zasypia... taka jakas bez zycia dzis... czy to efekt bcg? mam tylko nadzieje ze nie bedzie chora, jeszcze takiej jej nie widzialam...

Złe samopoczucie Twojej Kruszynki może być spowodowane szczepionką, przecież to ogromne, mało przyjemne przeżycie dla takiego Maleństwa! No i sama szczepionka dla organizmu... Nie martw się na zaś tylko obserwuj, jutro powinno być juz lepiej :-), a jeśli Was coś zaniepokoi zawsze możecie pojechać do Gp bądź do szpitala ;-)

Dobranoc mamusie, słodkich snów :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cholewcia tak sie zapatrzylam w forumm ze wszystko mi z tależa się wyślizgnęło-bo ja na kolanie jem , tak na szybko kiedy mała śpi, uff, co nagle to po diable

Ojjojojoj :)) Ja tez zawsze wszytsko robie na szybo i czasem sa zle efekty tego ;/

Hej dziewczyki jutro wrcam :)))) mam nadzieje,ze szybko sie spotkamy :)))) buziaki :))))

W koncu kochana !!!! Bezpiecznego i milego lotu !!!!

prosze bardzo!!!!! a i wzielabys te probki do marty sorki ze z malej litery ale mam spiaca jule na rece

oko czekam

Nonono no no wozeczek superasny :))

Ojj bedna myszka :( Bedzie napewno jutro dobrze :))

Babki a u mnie nic nowego Tyle ze zmeczona jestem :(
A ja tak w ogole myslalam ze was wiecej wpadnie Myslalam ze nie musze was zapraszac Jak ktos idzie do mnie na kakwe tzn ze kazda moze przyjsc bez problemu Kazda z was jest u mnie mile widziana :))

reklama
Do góry