natinke18
Fanka BB :)
Hej dziewczyki jutro wrcam ))) mam nadzieje,ze szybko sie spotkamy ))) buziaki )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krycha czyli jesli ciaza powinien wyjsc wiec moze jednak cos ci sie poprzesuwaloszkoda
cholewcia tak sie zapatrzylam w forumm ze wszystko mi z tależa się wyślizgnęło-bo ja na kolanie jem , tak na szybko kiedy mała śpi, uff, co nagle to po diable
Hej dziewczyki jutro wrcam ))) mam nadzieje,ze szybko sie spotkamy ))) buziaki )))
jaka superancka pogoda, w sam raz na spacer
ubrałam się jak na sybir a tu hiszpania a mały fumfel już chodził po podwórku rewelka
To sie ciesze ze jestescie zadowoleni jesli chodzi o wozek to na razie zawieszam poszukiwania spacerowki chociaz przyznam ze nie usmiecha mi sie dziwganie Mury...wszystko z nim git tylko ciezki jak slon....no chyba ze jakas fajna okazja sie znowu trafi to zobacze ;-)...kupilam pare ciuszkow w pennym i troche zabawek w smyth, no i chcialam sie rozejrzec za wysokimi kozakami za kolano oczywiscie w jakiejs przyzwoitej cenie ale takich to chyba nie znajde...hm;-)a ja tak na szybko wpadlam sie pochwalic, ze mam nowego woza hihihi juz przetestowany dzisiaj i Jula sie swietnie w nim czola!!!!! jestem zadowolona
dzieks Beakta!!! a jak wam sie zakuki udaly??
justysia kupiłaś wózek? proszę o fotę
dzisiaj zakończyłam testowanie perfumików
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b3cec3e87cd8f925.html
oko czekamJustysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiembo chce troche ;-)