reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha czyli jesli ciaza powinien wyjsc:) wiec moze jednak cos ci sie poprzesuwalo:)szkoda:(:(:(

Hm... Ale od przyjazdu z Polski miałam już okres, chyba, że to jakiś efekt spóźniony jest :-D hihihihihihihihihihi... Najlepsze jest to, że oczywiście dużo dziwnych rzeczy na raz się dzieje, ale to już moja podświadomość pewnie fisiuje! Chociaż jak stałam z Sylcią007 na przystanku to musiałam odejść kawałek, bo mdliło mnie lekkawo od dymu papierosowego :szok:! Heh, pożyjemy, zobaczymy - czy tak czy tak źle nie będzie :-):-):-)

cholewcia tak sie zapatrzylam w forumm ze wszystko mi z tależa się wyślizgnęło-bo ja na kolanie jem , tak na szybko kiedy mała śpi, uff, co nagle to po diable

Oj, pamiętam jak ja tak jadłam... O ile w ogóle mi się udawało hehehehehe... A która wiadmośc Cie tak zaskoczyła?

Hej dziewczyki jutro wrcam :)))) mam nadzieje,ze szybko sie spotkamy :)))) buziaki :))))

Super! Wracaj bezpiecznie do nas :tak::tak::tak:

jaka superancka pogoda, w sam raz na spacer
ubrałam się jak na sybir a tu hiszpania:-D:-D a mały fumfel już chodził po podwórku:-D:-D rewelka

Pogoda faktycznie fajniutka była :-)! Dobrze zrozumiałam, Bąbello sam już się wypuścił :szok:?????? No to super wiadomość!!!!!! Big gratulki, roczek przejdzie:sorry:

A my już w końcu w domku :-D! Myślałam, że Młoda mi odpłynie w autobusie, ale nie :-p, z czego sie bardzo cieszę, bo wieczorek będzie spokojny dzięki temu hihihihihihihihihihihihi...

Martuana jak tam wizyta w centrum? Kupiłaś coś ciekawego? Udało Ci się spotkać z naszą nową foremką, Dominiką19?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja tak na szybko wpadlam sie pochwalic, ze mam nowego woza hihihi juz przetestowany dzisiaj i Jula sie swietnie w nim czola!!!!! jestem zadowolona:tak:
dzieks Beakta!!! a jak wam sie zakuki udaly??
Natinke czekamy czekamy!!! wysokich lotow!!!!

ehhh ale pustki

Ostatnia edycja:
a ja tak na szybko wpadlam sie pochwalic, ze mam nowego woza hihihi juz przetestowany dzisiaj i Jula sie swietnie w nim czola!!!!! jestem zadowolona:tak:
dzieks Beakta!!! a jak wam sie zakuki udaly??
To sie ciesze ze jestescie zadowoleni :tak: jesli chodzi o wozek to na razie zawieszam poszukiwania spacerowki chociaz przyznam ze nie usmiecha mi sie dziwganie Mury...wszystko z nim git tylko ciezki jak slon....no chyba ze jakas fajna okazja sie znowu trafi to zobacze ;-)...kupilam pare ciuszkow w pennym i troche zabawek w smyth, no i chcialam sie rozejrzec za wysokimi kozakami za kolano oczywiscie w jakiejs przyzwoitej cenie ale takich to chyba nie znajde...hm;-)

justysia kupiłaś wózek? proszę o fotę
dzisiaj zakończyłam testowanie perfumików:-D:-D

beakta w przyzwoitej cenie to chyba można kupić dopiero na sezonowych wyprzedażach:eek::eek:

natinke wracaj na kawkowanie:tak::-D:-D

Hejka Ja dzisiaj spędziłam miły dzionek;-)teraz okrzątnełam troche dooooooooomek ale jeszcze mam wow góre rzeczy do zrobienia:szok:Ja to się mam jak nie Malik to Mati a wieczorem jeszcze Markowski chce troche uwagi:-Di gdzie tu sprawiedliwość? Justysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiem:tak:bo chce troche ;-) No i dziewuszki jutro witam u siebie:tak: A ja też musze pomyśleć nad weekendem och Marti ma urodzinki i dzieci troche będzie musze jakieś jadłospisy przejżeć:szok: A w niedziele b:szok:ęde sama:wściekła/y::no::crazy::-( Markowski jedzie do Enis jakiś alarm montować w Polskim sklepie:wściekła/y::no:A On twierdzi że na nic czasu nie ma :wściekła/y:Nawet gdyby tydzień miał z 10 dni i tak by mu brakło:crazy:

reklama
justysia kupiłaś wózek? proszę o fotę
dzisiaj zakończyłam testowanie perfumików:-D:-D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b3cec3e87cd8f925.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b3cec3e87cd8f925.htmlprosze bardzo!!!!! a i wzielabys te probki do marty sorki ze z malej litery ale mam spiaca jule na rece

Justysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiem:tak:bo chce troche ;-)
oko czekam

Ostatnia edycja:
Do góry