reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

można w jakiś sposób zastrzec sobie kopiowanie(ale chyba trzeba coś opłacić?)a co do stylu to raczej emo,chociaż ja jestem elastyczna.
a czemu wyszedł taki kolor?najpierw rozjaśniłam do białych(nie żółtych), nałożyłam pernamentną farbę ciemnoniebieską,i znowu je rozjaśniłam,a końcówki niebieską czernią.

właśnie szukam swoich zdjęć na necie ile ich skopiowali

Ostatnia edycja:
reklama
Sylcia no na pewno z tym mężczyzna mi się to skojarzyło ale co za sen to słabo ale jak widzę nie tylko ja ni i Michaś mieliśmy nockę taką niezbyt przespana bo laseczki tez pisały wiec to przez ta nockę ;) No a Michaś dziś ma pierwszą wizytę u fryzjera:laugh2: i Amela też od razu że obciąc włoski chce:szok: a ja jej zapuszczać chcę:eek: musze ja jakoś przekonać:-D

można w jakiś sposób zastrzec sobie kopiowanie(ale chyba trzeba coś opłacić?)a co do stylu to raczej emo,chociaż ja jestem elastyczna.
a czemu wyszedł taki kolor?najpierw rozjaśniłam do białych(nie żółtych), nałożyłam pernamentną farbę ciemnoniebieską,i znowu je rozjaśniłam,a końcówki niebieską czernią.

Malo na ktorej stronce mozna sobie zastrzec ... Ciekawie z kolorem ciekawei :) Mi wyszedlw innym sposob niebieski :) Biale wlosy + dzika sliwka :) Ale emo to tylko w stylu ubioru i makijazu czy styl zycia rowniez ? :) Nadajemy na podobnych falach Kurcze bo bylam najmlodsza mama A my roznimy sie jedynie o rok :) Bez urazy innych mam oczywiscie :))

Sylcia no na pewno z tym mężczyzna mi się to skojarzyło ale co za sen to słabo ale jak widzę nie tylko ja ni i Michaś mieliśmy nockę taką niezbyt przespana bo laseczki tez pisały wiec to przez ta nockę ;) No a Michaś dziś ma pierwszą wizytę u fryzjera:laugh2: i Amela też od razu że obciąc włoski chce:szok: a ja jej zapuszczać chcę:eek: musze ja jakoś przekonać:-D
he he ldabie ladnie Pierwsza wizyta :)) Nieiwem jakie ma wloski Amelka ale moze jedynie podetnie albo taka bombke jej zrobisz :) Z tylu krotsze ale bez przesady a z produ troszke dluzsze i grzyweczka w luk ?? Podobnie miala rihannah Ladna fryzz Moja siostrzenica miala podobnie a miala 4 latka wtedy :))
Ladnie sie prezentuje :))

Ja musze zmykac bo Damianooo chce kompa ;/

dla mnie to tylko styl ubierania.to ile Ty masz latek?
ale kolor wyszedl Ci niebieski?czy taki rozmyty we fiolet wpadajacy?

Kaja, to nerwy przed przylotem mamy.moi dziadkowie przylatują w święta na mój ślub a ja już zastanawiam się jak to będzie,bo to starsi ludzie.o resztę rodzinki się tak nie martwie,bo lecą razem,a dziadkowie tydzień wcześniej

ja też zmykam,ale zajrzę pózniej teraz muszę moją gwiazdeczkę z przedszkola odebrać i może trochę podłogi pomyć?ja już chcę na porodówkę

Kaja no to powodzonka u fryzjera:-):-) żebyś była zadowolona i w ogóle;-);-)
Sylcia i Domi wy takie młodziutkie że ja poczułam się nagle taaaaaaaaaaaka stara:rofl2:
miałam iść do miasta ale mała śpi i śpi.jak zwykle-zawsze tak robi jak chcę gdzieś pójść:crazy: a jak siedzę w domku to budzi się po chwili.
no nic poczekam.wypiję kawkę i obejrzę powtórkę domu nad rozlewiskiem bo wczoraj przegapiłam.
acha i jeśli która ma ochotę to ja zapraszam do mnie zawsze i o każdej porze.stęskniłam się za wami kobietki;-)

nie uwierzycie,ale Vici jest z mojego pierwszego razu hahah.
wiem napewno,bo kiedy straciłam cnote zaraz pózniej wyjechałam do polski na święta wielkanocne,a kiedy wróciłam już wiedziałam,że jestem w ciąży.Hihi

ja też Was wszystkie zapraszam,może coś z włoskami pomodzimy i makijażami,ale to naprawdę dopiero po porodzie.byłam po moje słoneczko w przedszkolu,korki są takie,że jak zacznę rodzić w godzinach szczytu to nie dojadę haha.

Kaja miłego cięcia dzieciaczków

za to ta ciąża w 100% planowana no może w 99 hihi
chciałam skończyć collage i pózniej odrazu zajść w ciążę,a wyszło tak,że szkołę kończę razem z ciążą hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
za to ta ciąża w 100% planowana no może w 99 hihi
chciałam skończyć collage i pózniej odrazu zajść w ciążę,a wyszło tak,że szkołę kończę razem z ciążą hihi
Wow odważna jesteś :tak:ciąże planując w tak młodym wieku:tak:ale do odważnych świat należy;-)a jak sobie radziłaś ??Bo jak sobie pomyśle że moja Madzia która ma teraz 12 lat za pare latek mogła by być mamą to aż mi dech zapiera:-D

Do góry