reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

właśnie beakta mam jeszcze wyjście awaryjne bo za tydz. mama przylatuje to jeszcze może mi przywieźć jak nie znajdę
No one w PL kosztuja 25 zl :tak: Ale mam tez z Pl jakies ze zwyklego sklepu tylko ze jeszcze za duze i kosztowaly grosze a tez na takiej grubszej podeszwie. Moze niech mama sie przejdzie po sklepach ze skarpetkami to napewno znajdzie.

reklama
tak to moja fryzurka aktualna.jak zgram fotki z aparatu to Wam wstawie(dopiero jak Simon znajdzie kabel,bo nie mam w kompie portu do kart).wogole coś ostatnio czytałam,że planujecie make upowy dzionek?zapraszam do mnie bo ja z moją kosmetyczką się nie zabiore.

ja wlasnie wykompalam Nadinke :)) Nigdy nie kompie jej wieczorem :) Tak sie wykompie przed poludniem wybawii sie w wodzie :) wypije mleko i idzie spac a ja moge zrobic spokojnie obiad :)

Domii fryzz super Ja tez mialam swego czasu taki niebieski i fiolet roz czern czerwien i takie tam :))

dzień doberek. Bożenka dobrze pamiętasz że czeka mnie maternity i usg ale to za tydzień;-) dzisiaj byliśmy z Laurą na szczepieniu.ostatnim na szczęście-następne na 4 lata.a jak wróciliśmy to położyłam ją spać bo jakoś ciężko dzisiaj to zniosła.
witam nową mamusię:-)
no a tak poza tym to T od rana grzebie się przy komputerze i trochę mnie blokuje:sorry: no nic.idę na obiad a potem do miasta.miłego dzionka

No one w PL kosztuja 25 zl :tak: Ale mam tez z Pl jakies ze zwyklego sklepu tylko ze jeszcze za duze i kosztowaly grosze a tez na takiej grubszej podeszwie. Moze niech mama sie przejdzie po sklepach ze skarpetkami to napewno znajdzie.

beakta właśnie mama dzwoniła, że moje zamówione książki przyszły i jej mówiłam o tym wynalazku:-D:-D ale w naszej mieścinie h&m niet:-D:-D więc zostają sklepiki, no zobaczymy:-D

ale dzisiaj słoneczko wow ja po obiadku spadam na spacerek jak camomile;-)
wiecie jestem mega zadowolona bo u mnie nad rzeką budują plac zabaw dla dzieci jupii nie będę musiała daleko jeździć :-D jak bajtel zacznie chodzić to będzie miał wybieg:-D:-D a beakta twój Nico już lata?

ja już byłam różowa,czarna,zielona,niebieska(jestem)a 3 dni temu byłam blond-z czarnymi końcówkami.dlużej niż 2 miesiące nie nosze jednego koloru bo mi się nudzi, a że pracuje na farbach i produktach KADUS to się włosy nie niszczą

teraz myślę o czymś na helloween.może czarno-żółty?zobaczy się.
zaraz muszę pędzić po moją gwiazdeczkę

Hej laseczki witam się dzis i ja ;) Witam nową mamusię ;)
Beatka ja nie zrywałam ich na szczęście tylko trochę aceton trochę pilniczek i piłowanie:sorry:Bo ten żel to on jak ja zaczęłam piłować to zaczął tak pekać w pajęczynkę?? ale paznokietki poniszczone tj na niektórych ta płytka nierówna muszę dziś kupić jakąś porządną odrzywkę i coś do wygładzenia ich. Ja robie obiadek < faszerowana papryczkę ;)> i właśnie skończyłam ogarniać pokój dzieciaków:-) Wiecie co w środę mamcia przylatuje a mi się śniło że to na lotnisku moja mama krzyczała po polsku i nic nie rozumiała a celnicy ją tym pradem tam próbowali taśtać, no i że umarła na lotnisku bo nie wiedziała w tym Dublinie jak iść a oni jej nie rozumieli :szok: bierze mnie już:-D

Domii wiedziala ze skads Cie znam :) Fotek jest mnostwo na necie :))

Kaja nie stresuj sie ! :))Bedzie ok ... a wydarzenie podobne do tego co mezczyzne zabilii na lotnisku tymi palariztorami !!! Mmoze dlatego Ci sie tak skojarzylo

reklama
fakt jest ich pełno,wykożystywałam wcześniej je do swojej stronki ona wygasła(nie opłaciłam)i kopiował je kto chciał:(

No niestety tak bywa ... Ale z kazdej stronki mozna to praktycznie zrobic :) Wiem cos na ten temat :)

A jak niebieski Ci wyszedl taki plynny ? I co z stylem podoba Ci sie gotka ? Czy harajuku ?

Do góry