reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej hej.właśnie wróciliśmy z miasta i tak sobie nic nie robimy.Lola co dziwne zajęła się sobą więc jest chwila na oddech.dzisiaj T zaczyna nocki więc mam wieczór tylko dla siebie,tzn z książką,filmem.
Domi podziwiam za odwagę z tymi kolorkami na włosach.ja to zawsze tylko w tych standardowych wybierałam
Aguś mam nadzieję że po tych chrzcinach już na stałe do nas wrócisz;-) no i nie muszę przypominać że nadal czekam na odwiedziny:-p zabieraj Martuchę i kogo tam jeszcze i wpadajcie

reklama
opuchnieta stopeczka i pod ma siniaka malego moze byc wylew . :-(. Wlasnie z Kasiula rozmawialam i czeka na pobranie krwi . Ania zrobilam moje suwaczki i nawet ze zdjeciem mi wyszly .​

Ostatnia edycja:
opuchnieta stopeczka i pod ma siniaka malego moze byc wylew . :-(.​

Biedny maluszek :( Ohh tak mi szkoda Igorka ;(

Ohh same nudy wlasnie ogladalam Dzien Swistaka ... Juz tyle razy to widzialam :/

Domi
niemasz n-k ale moglabys wrzucic jakirs foty z kolorowymi wlosami :)
a co do farb i srodkow do wlosow i w ogole to nie ma takich kosmetykow ktore sa zdrowe dla wlosow czy skory

biedny maluszek :-( . ktos zajmuje sie wloskami ?? czy farbami do wloskow ??bo jak farbami to mialabym pytanko jedno :-).

kochana fryzjerka ze mnie zadna Ale pracowalam troszke u fryzjera u ksmetyczki :) Farbuje sie i innych od 15 roku zycia Niewiem czy mamsie czym chwalic bo za kilka lat bede lysa ;/ Ale jezeli moge pomoc to pomoge :)

drogie mamy!
ja się zajmuję włosami,farbami,makijażem,makijażem permanentnym, ale o tym jutro.dzisiaj już siadam przed tv obejrzeć z malutką bajkę,a pózniej z ukochanym jakiegoś łzawego wyciskacza.

a jakiś maluszek forumowy ma hemofilie?mój brat ją ma.choroba straszna.
pozdrawiam mamusie i o ile się nie rozdwoję to do juterka

reklama
Do góry