reklama
dominika19
Początkująca w BB
te skarpeto buciki gdzieś widziałam,ale gdzie??chyba właśnie wH&M ale nie były takie ładne.i chyba w mathercare??
już teraz mówią ludzie,że to moja młodsza siostrzyczka,a jak słyszą,że córa to robią głupie miny.
już teraz mówią ludzie,że to moja młodsza siostrzyczka,a jak słyszą,że córa to robią głupie miny.
beakta
Mammy of boys & girl
Wlasnie nie widzialam ich dlatego przywiozlam sobie takie dwie pary z PLdominika19 witaj na wątku
dzięki za gratulki ale zanim fumfel będzie na prawdę chodzi to chyba jeszcze potrwa
dziewczynki mam pytanko, czy widziałyście tutaj w sklepach skarpetko-kapcie?
wkleję fotkę, drozdusia wie o co chodzi, widzę , ze w polskim h&m ciekawe cz y tutaj też
Widze ze dziewczyny gdzies widzialy to ja nawidoczniej zle szukalam
Ostatnia edycja:
dominika19
Początkująca w BB
jejku,ja w Polsce nie byłam od 2 lat!ale w grudniu przyjeżdza cała moja rodzinka.bo 25.12 bierzemy ślub
dzięki babki ja je widziałam u Laury na nóżkach i spodobały mi się, wejdę do name it, i hm bo mothercare wczoraj nie widziałam
właśnie beakta mam jeszcze wyjście awaryjne bo za tydz. mama przylatuje to jeszcze może mi przywieźć jak nie znajdę
a przypomniało mi się, że drozdusia coś o materinty mówiła i usg chyba ma
właśnie beakta mam jeszcze wyjście awaryjne bo za tydz. mama przylatuje to jeszcze może mi przywieźć jak nie znajdę
a przypomniało mi się, że drozdusia coś o materinty mówiła i usg chyba ma
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Bozenko dla dziewczynek sa identyczne tylko ze z hello kitty w h&m wiec i moze dla chlopakow sa podobne )
domi a na avatarez to twoj fryz ? Moze pochwalisz sie jakims foto w make - up ? )
domi a na avatarez to twoj fryz ? Moze pochwalisz sie jakims foto w make - up ? )
reklama
dominika19
Początkująca w BB
ja też muszę się wybrać do mathercare i to jutro(o ile dzisiaj mnie nie wezmie) trzeba kupić mebelki i wózek bo ja niczego jeszcze nie mam!tylko wyprawkę do szpitala.