reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Camomile, jak Igorka ząbkowanie? Daje Wam pospać w nocy?

Oj rożnie to bywa. Dzisiaj obudził się przed 3 z płaczem i płakał godzinę. Chciałam mu dać herbatkę, odepchnął butlę, potem mleko to samo, posmarowałam dziąsła maścią - chwila spokoju i zaraz płacz, więc w końcu dałam mu calpol i zasnął. Ale z zasypianiem ma problemy w dalszym ciągu:-(

wiam sie!!!!
Bozenka gratulcje dla babelka dzielny facet!!!!!!
a my sie szykujemy i na szczepienie jedziemy!!!! oczywiscie mamusia prowadzi!!!! hihihi:-D

Ojj na szczypienie :( Buziaczki dla malej Napewno bedzie dzielna :)) !

Mamy a ja sie chcialam zapytac o jakies czopki dla malej Moge jej dc jak bedzie miala silna goraczke Np przy zabkowaniu ? Mam Calpol ale tak pytam z ciekawosci Bo chce byc przygotowana na zapas ...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie.
Mam 19 lat, jestem mamą 4 letniej Victorii i mam nadzieję w tym tygodniu zostać powtórnie mamą(jestem w 39 tyg ciąży) malutkiej Vannesy.
W Limerick mieszkam od 6 lat (przyjechałam z rodzicami).Teraz planuję polsko-irlandzki ślub.nie wiem co mogłabym jeszcze o sobie napisać?Właśnie skończyłam collage jako wisażystka-stylistka.

Do góry