justysia21
Elfikowa mama :D
ja po @ tez bede sie musiala poglodzic bo normalnie jem i jem i caly czas jetem glodna az sie boje, ze znowu przytyje!!!!:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieńdoberek
po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządki chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig
drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej
dzieńdoberek
po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządki chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig
drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej
KRYCHA no Ty tez niezle masz z ta malutka Szybko jej sie niechce spac
A ja dzis poszlam jakos kolo 2 spa a wstalam po 4 :/ Mam jakies problemy z snem :/ A wynikiem tego nie spania sa wstretne opuchniete oczy