reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja tez tak jak Olivca pisla umiem wytrzymac od rana do wieczora a wieczorem to hmmm wiec w moim przypadku lepiej glodzic sie umiarkowanie hihihihi:tak::-D:laugh2: ta south beach jest swietna jak dla mnie!!!! :tak:

Witam się z Wami mamusie!!! Oliwka przed 04.30 zarządziła pobudkę :dry:, więc postanowiłam wykorzystać ten czas i nadrobić zaległości z wczoraj :-p... Ale uśmialiśmy się z wężem, bo Młoda koniecznie chciała już wyjść z łóżeczka, za cholerę nie działało na Nią, że jest noc i ma przytulić się do misia i iść spać, więc wyciągnęłam Ją z łóżeczka i przyszła sobie do pokoju, usiadła na kołdrze (leżała sobie na podłodze, po wczorajszych rodzinnych wariacjach) i patrzyła w wyłączony telewizor i grzecznie czekała aż ktoś Jej bajeczkę włączy :laugh2: i tak siedziała i siedziała i jak nikt nie przychodził to się położyła w końcu i zaczęła przysypiać :rolleyes2:, a przynajmniej tak nam się wydawało... Wzięłąm Ją więc do sypialni, dałam jeszcze cyca i do łóżeczka spowrotem, ale niestety ze snu nic nie wyszło :eek:... Ale w sumie nam też się ciężko dziś spało, ja długo nie mogłam zasnąć to może i na Nią coś zadziałalo? W rezultacie Młoda ogląda teraz Troskliwe misie, a ja, hm... Dam radę ;-)!!!

Aga_irlandia, jak Twoje Laseczki się czują? Nadal gorączkują?

Beakta, właśnie, coś tak ostatnio ucichła?

Olivca, uśmiałam się jak nie wiem z tym światłem w lodówce :tak:! Ja głodówkę musiałam sobie zaserwować raz, przed usg nerek, ale tak to się nie biorę za takie cuda. Z resztą i tak bym nie wytrzymała długo, bo mam tendencje do anemii, więc rozumiecie same ;-)...

Justysia21, gratuluacje!!! To jak już raz się przejechałaś to już samo pójdzie :-D

Sylcia007, powodzenia w jazdach życzę i nam też szepnij słówko, żebyśmy się z centrum nie ruszały ;-):-)

Kaja_respect, może lepiej skorzystać z lekcji, no chyba, że podczas nauki jazdy Twój mąż nie złości się na Ciebie i ma dużo cierpliwości ;-)

Idem się herbatki napić, bo czuję się tak niebardzo...

Miłego dnia Wam życzę i do później, dużo później, jak już się pojawicie w końcu :-);-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek

po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządki :-D:-D chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig:-D:-D:-D

drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej:-D:-D

dzieńdoberek

po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządki :-D:-D chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig:-D:-D:-D

drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej:-D:-D

brawo dla malca ! A z tym leniem to sie zgodze :)) Ja mam podobnie :))

KRYCHA no Ty tez niezle masz z ta malutka Szybko jej sie niechce spac :(

A ja dzis poszlam jakos kolo 2 spa a wstalam po 4 :/ Mam jakies problemy z snem :/ A wynikiem tego nie spania sa wstretne opuchniete oczy

dzieńdoberek

Święte słowa :tak::tak::tak:!!! No i gratulacje dla Bąbla, teraz to już z górki będzie hihihihihihihihihihihihihihi... Witamy w świecie nadaktywnych mamuś, bo pewnie będziesz biegać za Bąbello, tak jak Drozdusia i ja :-p;-):-)

KRYCHA no Ty tez niezle masz z ta malutka Szybko jej sie niechce spac :(

A ja dzis poszlam jakos kolo 2 spa a wstalam po 4 :/ Mam jakies problemy z snem :/ A wynikiem tego nie spania sa wstretne opuchniete oczy

A no widzisz, cóś się Jej odwidziało, ale sama piszesz, że miałaś problemy ze snem, my z wężem też mieliśmy, więc może taka noc była :eek:... A Oliwka nie zawsze tak ma, czasem Jej się zdarzy ;-)... A Pyza sobie śpi, od 08.00, a ja już nie mogłam zasnąć, wrrrrrrrrr... Ale dzień przynajmniej dłuższy będzie, słonko piknie świeci, będzie dobrze :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry