justysia21
Elfikowa mama :D
a ja sie chwale, ze wyjechalam na ulice i nie na dooradoyle!!!! do miasta dojechalam i z miasta tez wrocilam!!!! i zyje hmmm wszyscy zyjemy hhihihi!!!!!
lece na teraz albo nigdy!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety zelowego paznokcia nie rozpuszcisz w acetonie. Pozostaje jedynie spilowanie . Chyba ze masz specjalny plyn do sciagania zelu... splowanie jednego paznokcia to zaledwie kilka minut wiec nie powinno byc zle ;-)zrobiłam sobie w ubiegłym tygodniu paznokietki a właśnie mi jeden pękłma któraś z Was jakiś pomysł na zdjęcie go?? wiem że akrylowe to w acetonie moczyc a żelowe?? bo wygląda to beznadziejnie a znowu kasę wywalić Może macie jakiś sposób
a ja sie chwale, ze wyjechalam na ulice i nie na dooradoyle!!!! do miasta dojechalam i z miasta tez wrocilam!!!! i zyje hmmm wszyscy zyjemy hhihihi!!!!!
nie zapomnij nas informowac zebysmy przypadkiem z domu nie powychodzily!!!! hihih ja informowalamHeee ja z Damianem tez zaczynam jazdy ) ! Ciekawe jak mi to wyjdzie ?
nie zapomnij nas informowac zebysmy przypadkiem z domu nie powychodzily!!!! hihih ja informowalam
Ojej no wlaśńie prasowanie, jak ja tego nie lubię cala sterta juz od tygodnia sie prosi, jak tego jutro nie zrobie to nie wejde do pokojudzień doberek
a ja wczoraj na taki luz wrzuciłam, że zapomniałam poprasować i na dodatek zapomniałam prania z pralki wyjąć ciuchy wyglądają jakby ktoś z gardła wyjął
gdzies czytalam ze od piatekgo dnia glodowki czlowiek nawet sobie umysl oczyszcza, dochodzi do wnioskow, ktore wczesniej nawt nie byl w zasiegu przemyslenia i dostaje sie takiej energii jak po narkotykach. Tylko ze ja najdlużej na głodówce wytrwałam do wieczora, a potem to już brat krzyczał ze zbankrutujemy przez rachunki bo światło w lodówce nie gaśńieOd dzis zaczynam generalna glodowke Dieta bardzo powazna idzie w ruch )
Oj biedna myszka, jakie smutne jest takie mruczenie, takie maluszki nie mają się nawet jak pożalićTrzymam mocno w kciuki że to tylko taki jakiś straszak był.Majka ma 39 stopni goraczki i wlasciwie nie wiem o co kaman????????????oprocz temperatury jak na razie nic wiecej.....spi i troszke mruczy tak cicho .....