justysia21
Elfikowa mama :D
witaj Dominika!! a gdzie mieszkasz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za miłe przyjęcie.
Mam 19 lat, jestem mamą 4 letniej Victorii i mam nadzieję w tym tygodniu zostać powtórnie mamą(jestem w 39 tyg ciąży) malutkiej Vannesy.
W Limerick mieszkam od 6 lat (przyjechałam z rodzicami).Teraz planuję polsko-irlandzki ślub.nie wiem co mogłabym jeszcze o sobie napisać?Właśnie skończyłam collage jako wisażystka-stylistka.
oczywiście,że kocha tak samo, ale spotkałam się z wieloma dziwnymi(niemiłymi) komentarzami ze strony polaków.Dla Irlandczyków to takie dość normalne,dla polaków patologia.
EJ JA TAM BYM SIĘ NIE PRZEJMOWAŁA;-) WYCHODZIŁAM ZA MĄŻ JA SKOŃCZYŁAM 18 ZA MIESIĄC ZASZŁAM W CIĄŻĘ LUDZIE TEŻ SIE PUKALI PO GŁOWACHI WBREW WSZYSTKIM JESTEM SZCZĘŚLIWA ALE POMYŚL JAKIMI MŁODYMI BABCIAMI BĘDZIEMYoczywiście,że kocha tak samo, ale spotkałam się z wieloma dziwnymi(niemiłymi) komentarzami ze strony polaków.Dla Irlandczyków to takie dość normalne,dla polaków patologia.