reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

EJ JA TAM BYM SIĘ NIE PRZEJMOWAŁA;-) WYCHODZIŁAM ZA MĄŻ JA SKOŃCZYŁAM 18 ZA MIESIĄC ZASZŁAM W CIĄŻĘ LUDZIE TEŻ SIE PUKALI PO GŁOWACH:szok:I WBREW WSZYSTKIM JESTEM SZCZĘŚLIWA:tak: ALE POMYŚL JAKIMI MŁODYMI BABCIAMI BĘDZIEMY:-D:-D

Masz swieta racje kochana :)) :-):-):-)

dziękuję za zaproszenie,ale boję się gdzieś dalej w tej chwili odcodzić od domu

Rozumiem jak najbardziej :)) :-):-):-)

Jak ostatnio mialam rewelacyjny hmor tak teraz mam jakiegos dola Po prostu nieche mi sie zyc :(

Ostatnia edycja:
reklama
ja za to strasznie zmęczona chodzę.przytyłam 35kg i ciężko mi się chodzi, a wyprawkę zostawiliśmy do kupienia na ostatni tydzień.codziennie też odwoże mojego skrzatka do przedszkola,a i szkołę skończyłam tydzień temu.

ja za to strasznie zmęczona chodzę.przytyłam 35kg i ciężko mi się chodzi, a wyprawkę zostawiliśmy do kupienia na ostatni tydzień.codziennie też odwoże mojego skrzatka do przedszkola,a i szkołę skończyłam tydzień temu.

Bez urazy kochana ale troszke sie przytylo :) Ale raz dwa zrzucisz :) Ja przyylam prawie 20 ... Dla mnie to byl szok Ja cale zycie niedowage mialam gora 15 kg ;/
Widac ze zajeta kobietka jestes :) Ja tez za szybko wszystkiego nie kupowalam dla malej :)

pofolgowałam sobie z jedzonkiem w tej ciąży,zresztą gdzie nie poszłam(szkoła,rodzina moja i tatuśka wszędzie kazali mi jeść).ja też miałam ciągle niedowagę,bo przy wzroście 175 ważyłam przed ciążą 50 kg.
zajęta byłam,teraz nie mogę na tyłku usiedzieć(szkoła się skończyła)tatusiek nie pozwala mi się przemęczać i siedzę na tyłku i tv ogladam.trochę się pobawię z Vici zrobie obiad i koniec.

pofolgowałam sobie z jedzonkiem w tej ciąży,zresztą gdzie nie poszłam(szkoła,rodzina moja i tatuśka wszędzie kazali mi jeść).ja też miałam ciągle niedowagę,bo przy wzroście 175 ważyłam przed ciążą 50 kg.
zajęta byłam,teraz nie mogę na tyłku usiedzieć(szkoła się skończyła)tatusiek nie pozwala mi się przemęczać i siedzę na tyłku i tv ogladam.trochę się pobawię z Vici zrobie obiad i koniec.

Hehe no to sie ciesz ze sobie mozesz wypoczac:)) Bo druga dzidzia bedzie to znow troszke pracy przy niej bedzie :))

W końcu będę miała zajęcie,bo moja "Zosia samosia"chce być już taka dorosła,że właściwie mamusiowanie Jej wymaga ode mnie coraz mniej zaangażowania.(oczywiście bawię się z Nią uczę polskiego)ale kanapki robi sama,sprząta sama.zresztą czym jest mama przy kuzyneczkach,które nas często odwiedzają??

W końcu będę miała zajęcie,bo moja "Zosia samosia"chce być już taka dorosła,że właściwie mamusiowanie Jej wymaga ode mnie coraz mniej zaangażowania.(oczywiście bawię się z Nią uczę polskiego)ale kanapki robi sama,sprząta sama.zresztą czym jest mama przy kuzyneczkach,które nas często odwiedzają??

To fajnie ze niunia zaradna jest :) I ze nie musiz jej ciuckac :) Moja Nadinka jeszcze malutka chce aby przy niej wszystko robic :)

reklama
Do góry