reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hejka:)
melduje sie:)
my dzis w centrum bylismy i wszystko do chrztu juz kipilismy:)Majka ma sukienke i czapke a dziewczyny ciuchy tez :) zobaczycie fotki za tydzien jak juz po chrzcie bedziemy :):):):):)
nawet ja mam sukienke!!!!!!!!!!! jesssuuuuu gdzie to zapisac....ja i sukienka hahahahahha....no nic.....w koncy chrzciny sa raz w zyciu dzieciaczka nie?
a ja dzis zrobilam krokiety z pieczarkami i serem):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:)
melduje sie:)
my dzis w centrum bylismy i wszystko do chrztu juz kipilismy:)Majka ma sukienke i czapke a dziewczyny ciuchy tez :) zobaczycie fotki za tydzien jak juz po chrzcie bedziemy :):):):):)
nawet ja mam sukienke!!!!!!!!!!! jesssuuuuu gdzie to zapisac....ja i sukienka hahahahahha....no nic.....w koncy chrzciny sa raz w zyciu dzieciaczka nie?
a ja dzis zrobilam krokiety z pieczarkami i serem):):):)
Aga jakas Ty tajemnicza nam nie pokazesz waszych kreacji??!!:-D

Dziewczyny mam pytanie ale mówcie szczerze szczególnie te co widziały mojego Michasia:happy: Czy powinnam podciąć mu tą grzywę, ona jest długa ale nie wchodzi w oczka tylko on głupio wygląda no i wydaje mi się że zaczął zezować lekko choć wiem że niby tak może być do oczku no i że do roczku nie powinno się podcinać:eek:

sylcia świetna fryzurka taka odświeżona:tak:

justysia ja dla odmiany nie zrobiłam dzisiaj nic a właściwie NIC! :tak::tak:taki dzionek mam dzisiaj leniwy:-D:-D
co do kosmetyków ta nie odważę się liczyć ile czego mam:szok:

aguś sukienka! brawo! tylko czekam na foty za tydzień :tak:proszę na nk nie żałować:tak:

kaja ja zaczęłam obcinać małemu włosy kiedy miał 2 miesiące teraz ma fajne i fajnie mu się układają
a dlaczego nie można do roku?

Ostatnia edycja:
Kaja ja bym obciela ta grzywe :-D nie wyglada zle ale wydaje mi sie, ze jak podetniesz bedzie wygladac lepiej :tak: takie moje zdanie!!!! i ja tam nie wierze w te zabobony, ze niby do roku nie mozna !!!!;-)
No mi Ms.Marple jeszcze trochu tego sprzatanka zostalo bo to taka generalka!!! wszystkie katy!!!!! jutro dokoncze gore bo opadlam z sil i jutro tez zaczne dol to znaczy kuchnie... wszystkie szafeczki chce umyc!!!! no chyba ze jutro weny juz nie bede miala:zawstydzona/y:

Hejka:)My też już sobie klapliśmy;-)byliśmy na mieście zkupki jakieś zrobić:tak:no i Marek obiecał juniorowi autka hahah więc musiał obietnicy dotrzymać:-DKajka ja na pewno też bym obcieła:-D;-)i nigdy przenigdy nie wierze w żdne zabobony które wymyślił jakiś poszczelony KTOŚ:szok::-D Colima fajnie że jesteś:tak:

Justys no fotki za tydzien bo co byscie ogladaly na nk jak wam teraz pokaze??????????
mr.marple....no jak dobrze fotki wyjda to nie pozaluje hahhaha.....normalnie biala kreda na czarnym kominie bedzie mozna pisac....ja w sukience hehehhe...az sama sie z siebie smieje:)

reklama
Hej dziewczynki

Ja dzis narobilam sobie zaleglosci a tu tak busy dzisiaj bylo !!!! ale juz wszystko nadrobione. Moj mial dzisiaj urodziny takze spedzalismy sobie ten dzionek w trojeczke,ja ugotowalam rosolek i tak sobie caly dzien leniuchowalismy razem, a teraz za chwilke bedziemy jakis filmik ogladac, bo malutka juz zasnela, tylko holerka znow nic nie chciala zjesc!!!! musze jej za godzine jeszcze mleczko wcisnac na snie. Paranoja z tym jej piciem mleka!!!!

Sylwia wloski wyszly elegancko!!!!!

Justynka a Tobie znow sie obudzily pedantyczne porzadeczki hehehe niezle niezle, trzeba miec do tego naprawde wene, hehe dobrze ze u mnie w domu moj Kieran jest pedantem heheh bo przynajmniej sprzatanie nie jest na mojej glowie, bo choc bym cos zrobila to i tak bedzie nie dobrze i bedzie musial poprawic po mnie hahahha:):)wiec ja sie juz do nieczego nie dotykam i mi to nie przeszkadza;) niech sprzata jak lubi ;)

Do góry