reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no sie chlodnawo Bozenko zrobilo
ehhh ja juz tez niedlugo nie bede miala na czeste kawkowanie czasu w grudniu do pracy trza wrocic:-( Cytrusek to co innego bo sama chciala do ludzi a mi to sie wcale nie spieszy :( ahhh zycie moze wygram w totka jak zaczne grac :-D
no Olivca mam nadzieje, ze Twoja aktywnosc nie spadnie :)

reklama
Justysia tos sie obkupila :) A ja caly obid przygotowalam Tylko pozniej wszystko nastawie Malenka sie bawii Troszke pospala i zjadla :) Ide sie pomalowac w koncu :p Bo strasze Horror Ring wysiada Tamta dziewczynka przy mnie bez makijazu wygladala jak Pamela :))

właśnie wróciliśmy z tego centrum zabaw koło parkwaya.miało być free a skasowali 5 euro za godzinkę.ale nic to.mała się wyskakała.ja zresztą też.mojemu T osobiście bardziej podoba się w tons of fun koło NCT.
teraz Lola śpi,mężuś robi obiadek a mamcia prasuje.tylko ja zostałam bez zajęcia więc objadam się pierniczkami:-p pyszne z lidla.pojawiają się tylko przed świętami.i mają takie pyszne ciasteczka marcepanowe:-p:-p dlatego przed świętami i w czasie świąt objadam się nimi ile wlezie bo potem ich już nie ma:sorry::confused2:

ok dziolchy tylko mi sie nie smiac Nie mam wloskow ulozonych ale noc coz :p

Załączniki

• PA030054 (Small).jpg
    PA030054 (Small).jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 41
  • PA030057 (Small).jpg
    PA030057 (Small).jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 42
  • PA030058 (Small).jpg
    PA030058 (Small).jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 45
  • PA030060 (Small).jpg
    PA030060 (Small).jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 49
witajcie dziewczyny:)
wiem- ostatnio w ogole tu nie bywam... ale jakos czasu znalezc nie moge:/
a jak chwilke znajduje to robie 'czas dla siebie'...bo jeszcze chwilka i wygladalabym... nieciekawie:-p

Kubus dzisiaj konczy 4 miesiace...
no i chcialam sie pochwalic... wczoraj wyszly mu pierwsze 2 zabki na dole:-D
ale przyszly nam one zupelnie bezobjawowo:-)
teraz tylko troszeczke marudzi, ale kupilam masc i od razu marudy przechodza:happy:

dzisiaj z okazji 4 miesiecy Kubun zjadl zupke- 100ml!!! :-D

no to chyba tyle...
postaram sie wpadac czesciej... buziaki:*:*:*

witajcie dziewczyny:)
wiem- ostatnio w ogole tu nie bywam... ale jakos czasu znalezc nie moge:/
a jak chwilke znajduje to robie 'czas dla siebie'...bo jeszcze chwilka i wygladalabym... nieciekawie:-p

Kubus dzisiaj konczy 4 miesiace...
no i chcialam sie pochwalic... wczoraj wyszly mu pierwsze 2 zabki na dole:-D
ale przyszly nam one zupelnie bezobjawowo:-)
teraz tylko troszeczke marudzi, ale kupilam masc i od razu marudy przechodza:happy:

dzisiaj z okazji 4 miesiecy Kubun zjadl zupke- 100ml!!! :-D

no to chyba tyle...
postaram sie wpadac czesciej... buziaki:*:*:*

Kochana wiec gratulacje dla Kubuska :)) !!! ojjjj juz duzy mezczyzna z niego jest :))

Sylcia007 kolorek super!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo takie lubię ;-)

Colima, gratulki z okazji pojawienia się ząbków, zwłaszcza bezobjawowo :tak:! No i nie zanidebój nas już tak :sorry:

Muszę zmykać, tak na chwilkę zaglądnęłam do Was, obiadzik właśnie podgrzewam i wężem i Oliwcią trzeba się zająć, więc do wieczorka (mam nadzieje...), buźka :-)

reklama
no Colima gratki dla Kubusia!!!! zuch chlopczyk!!!!
a ja w wir sprzatania wpadlam normalnie na gorze lazienki wyszorowane i nawet podloge na kolanach mylam scierka a nie tak ja zawsze mopem... wiec lsni!!!!
robilam porzadek w kosmetykach mam z 15 blyszczykow 10pomadek z 10 tuszy do rzes z 20 rozniastych cieni z 4 roze do policzkow 4 podklady normalnie normalnie wszystkiego po kilkanascie szok:szok: wiedzialm ze mam duzo ale nie wiedzialam ze az tak duuuuzo, musze przestac kupowac kosmetyki kurde bo zanim to zuzyje to termin waznosci straci!!! ale ja tak zawsze jakos nie moge sie powstrzymac ahhhhh jak cos to wpadajcie sobie mejkapy porobimy mam tyle rozniastych kolorkow ze dla kazdej sie cos znajdzie !!!!! no i taki babski dzien sobie mozemy zrobic hihihihi:tak::-D jak za czasow szkolnych hihihihi jak to mamie podkradalam kosmetyki i sie z kolezankami mejkapowalismy hihihihi:-D:-D:-D
no wsio ide daslej robic porzadki!!!!! jeszcze caly dol mi zostal i na gorze wykladziny dywanowe poodkurzac!!!! wiec sporo!!!! ide co bym weny nie stracila.... aaaa i dzisiaj juz nawet spacer z niunka zaliczony tylko obiad jeszcze w proszku ale na bank tez bedzie bo sie miesko rozmrozilo wiec na obiad kotleciki ziemniaczki i kapusta zasmazana mniammmmm:-)

Do góry