reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Gosia jutro niby mam do parku do miasta jechac ale nie wiem czy sie odwaze ahhh ale z nas kierowcy tak zwani niedzielni hihihihi:-D

no dzisiaj to mialam dzien sprzatania ale nic nie wiedac jutro musze ryneczek wysprzatac bo katy sa git!!!!

ok zmykam dobrej nocki!!!!

reklama
dzień doberek. Justyś ty kobietko nie szalej i chociaż w niedzielę sobie odpuść te generalne porządki;-) jak tak czytam co ty wyprawiasz to aż się czuję zapuszczona w mojej chatce:sorry: będziesz pod wieczór w domku?podjechałabym po avon:tak::tak:

idę na śniadanko i szykować się do kościoła,miłego dzionka

dzień doberek
justyś widzę, że para nie opadła a ja wczoraj na taki luz wrzuciłam, że zapomniałam poprasować i na dodatek zapomniałam prania z pralki wyjąć:szok: ciuchy wyglądają jakby ktoś z gardła wyjął:eek:

sylcia zapomniałam ci napisać, żeby farbę zmyć ze skóry trzeba na wacik popsikać lakierem do włosów i trochę potrzeć, tak mi fryzjerka poradziła:tak:

ja tez chętnie na malowane spotkanko się piszę:tak::tak:

cytrusek nie poddawaj się z tym jeżdżeniem tylko trochę cierpliwości i wprawy:tak:znajdziesz trochę czasu na kawkę? bo już się za wami stęskniłam:tak:

a natinke kiedy wraca?

Ostatnia edycja:
Bozenka dziekii za rade zaraz wyproboje :))

Od dzis zaczynam generalna glodowke Dieta bardzo powazna idzie w ruch :))

My dzis do TK Maxa jedziemy sobie poogladac rzeczy :) Musze sobie pewna bluzke kupic :))

Dzis na obiadek no jest w planach ze bedza kluski salatki i miesko z sosem :))

cytrusek nie poddawaj się z tym jeżdżeniem tylko trochę cierpliwości i wprawy:tak:znajdziesz trochę czasu na kawkę? bo już się za wami stęskniłam
No ja wiem Bozenko moj W tez mi tak mowi ale ja to naleze do raptusow,musze juz i teraz miec:zawstydzona/y:A kawkw z checia tez bym z wami wypila,ten tydzien niestety odpada bo pracuje do 18:-(Jezeli ktos ma ochote mnie nawiedzic po 18-tej to prosze bardzo:tak:Ale szukaja kogos u nas w pracy takze moze sie cosik wyluzuje:sorry:
Ale ja jestem gapa:sorry:Sylcia wloski rewelka ty to wogole fajna laska jestes;-)
A ja to przez ta prace chyba tylko przytyje a nie schudne,bo jem po 18 no i dochodza do tego batoniki i inne swinstwa:confused2:
A tak wogole to dzien dobry i milej niedzieli

Dzień dobry :-D Ja na chwilunię :-D Wstałam dopiero o 10.00, bo noc krótka jakaś była :-p;-), potem ciężka, ale co tam :-D Tylko jak tu się wygramolić na tą wyprzedaż garażową? Ciągle mi nie wychodzi :zawstydzona/y:, ale pospać trzeba w końcu, nie? :-D Cytusku, dobrze Cię widzieć :-D Miłego dzionka Wam życzę :-D paaaaaaaaaaaaaaaa :-D

Ps. Ale naklepałyście, no, no, no... Nadrobię zaległości może wieczorki albo jutro ;-), buźka :-D

no to i ja sie witam:-(
Majka ma 39 stopni goraczki:wściekła/y::zawstydzona/y::szok: i wlasciwie nie wiem o co kaman????????????oprocz temperatury jak na razie nic wiecej.....spi i troszke mruczy tak cicho .....dostala calpol i zobaczymy,.....zastanawiam sie czy to po szczepieniu w srode ale to raczej za wysoka temperatura....dla mnie przynajmniej....:zawstydzona/y:
no i Kamila tez ma goraczke powyzej 38 stopni....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja to sie mam......jakas prosiakowagrypa nam sie prezyplatala czy co:eek:
no nic......Kamila bedzie miec pewnie tydzien w plecy ze szkola......:wściekła/y:
oby do soboty sie wykurowalo wszystko bo na chrzciny szpital bede miec:eek::eek::eek::eek:
milej niedzieli kobitki

witam sie wlasnie wstalam:zawstydzona/y: wieie co podobal mi sie wczorajszy dzien nie dosc ze wczesniej wstalam dzien byl dluuugi tto jeszcze mialam taka werwe pierwszyraz od porodu mam nadzieje, ze moje sily wrocily na dobre i moj dom tak jak zawsze przed ciaza bylo bedzie pedantycznie lsnil bo tesknie za porzadkiem !!!!!
milej niedzieli
Drozdusia jak narazie nie mamy wiekszych planow na wieczor jakby sie cos zmienilo to dam znac!!!!
Bozenka ja pranie wczoraj z pralki wyciagnelam ale tez nie powiesilam bo juz sily nie mialam:sorry:

Ostatnia edycja:
Justyś to my pewnie pod wieczór się zjawimy.zostawiłam może u ciebie miskę?bo zaczyna mi naczyń brakować:-D:-D jedną chyba mam też u Marty:-) mój T się śmiał dzisiaj że powynosiłam zastawę z domu a teraz sama nie mam:-p;-)

reklama
Do góry