sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
najpierw to sie pomaluje to potem wkleje ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najpierw to sie pomaluje to potem wkleje ;p
W sumie to nie mam innego wyjścia bo tu taka produkcja idzie że hej, jak jeden dzień opuszczę to trudno później nadrobić:-)OIivca juz wchodze na aldikowa stronke dzieks za namiarki a tak w ogole to dochodz szybcikiem do siebie i zagladaj do nas czesciej!!!!!
To nie wiem co jest lepsze bo ja walczyłam całą noc, taka głodna byłam że hej i przez to spac nie mogłam, a teraz jestem nie wyspana i humorku brakuje, sama nie wiem po co się tak torturować, bo w końcu mamy tylko jedno życie no nie? A tu się cieszyć nim człowiek nie możedzień doberek ależ cudna pogoda z rana
wczorajsze obżarstwo się zemściło na wadze taki wstrętny głodomór ze mnie
Krycha to ciągle ta sama Krycha? bo w głowie mi się nie mieści że Ty byłas kiedyś okrąglejsza No a na te słodycze to nie wiem, uzależnienie i już, musze sobie hrom kupić albo znowu zajść w ciążę to mi przejdzie, i ja na odwrót bo ani kawy ani herbaty nie słodzę, a właśńie co myśłicie o tych słodzikach?Wiesz, ja zawsze byłam bardziej okrąglejsza, Olivca, ja nie bardzo jestem za słodyczami, mogę się bez nich obyć, wystarczy mi, że słodzę herbatę albo napiję się jakiegoś soku,
Camomile nie jesteś sama, ile ja bym dała za jedna przespaną noc, N. niby się angażuje ale robi wszystko tak wolno, że zanim mleko przygotuje albo pampersa zmieni to mala rozbudzi się na dobre a wtedy jest w pełni energii do zabawy a nie spania i dwie godziny z głowy więc wolę już sama wstawac i na śpiąco wszystko robićWitam witam:-) Oczy na zapałki mam normalnie Przez cała noc nie było ani jednej godziny którą bym przespała całąJuż brakuje mi sił i agresor mi się włączatyle bym dała za co najmniej jedną przespaną noc:-(
Krycha to ciągle ta sama Krycha? bo w głowie mi się nie mieści że Ty byłas kiedyś okrąglejsza
To nie wiem co jest lepsze bo ja walczyłam całą noc, taka głodna byłam że hej i przez to spac nie mogłam, a teraz jestem nie wyspana i humorku brakuje, sama nie wiem po co się tak torturować, bo w końcu mamy tylko jedno życie no nie? A tu się cieszyć nim człowiek nie może