reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Jestem:-)!!! Cieszycie sie?Normalnie dziewczynki przepraszam was za te moja nieobecnosc ale niemam czasu na nic.Z 12 godz. pracy zrobilo mi sie 39 tygodniowowiec jak wracam o domu to normalnie padam.Choc was podczytuje tylko nie wiem co pisacno bo co ze mnie znowu nogi bola?Ale jestem zakrecona,zaganiana ale tak pozytywnie.
Ja tez dzis porzadki robilam i bylismy w tk maxie chcialam sobie cosik kupic,tak w nagrode za ciezki tydzien ale nic nie byloJutro pojdziemy do crescent.
A co do wake up make up to ja bym z ogromna checia sie pisala,bo zawsze tak ladnie jestescie pomalowane ja to talentu nie mam.
Drozdusiu masz herbatke for me?
Ja tez dzis porzadki robilam i bylismy w tk maxie chcialam sobie cosik kupic,tak w nagrode za ciezki tydzien ale nic nie byloJutro pojdziemy do crescent.
A co do wake up make up to ja bym z ogromna checia sie pisala,bo zawsze tak ladnie jestescie pomalowane ja to talentu nie mam.
Drozdusiu masz herbatke for me?
justysia21
Elfikowa mama :D
Cytrsek wiec wpadaj mowie Ci jakis kolorek sie na bank dla Ciebie znajdzie mam cala palete!!!!!! a tak w ogole to widzialm Cie w crescent dzis rano gadalas chyba z menagerem i nie wiedzialam czy znowu pracujesz czy tylko gadacie wiec nie czekalam
A u mnie katy posprzatane ale rynek zostal kurde czy to tak zawsze, ze jak sie zaczyna wielkie sprzatanie to sie robi najwiekszy balagan hmmmm
A u mnie katy posprzatane ale rynek zostal kurde czy to tak zawsze, ze jak sie zaczyna wielkie sprzatanie to sie robi najwiekszy balagan hmmmm
D
drozdusia
Gość
bry wieczór:-) Justyś no no widzę że zaszalałaś z porządeczkami.teraz to normalnie będzie można u ciebie jeść z podłogi;-)
Kaja ja też w te dziwne przesądy nie wierzę.i obcięłam małej grzywkę przed roczkiem bo już jej w ślepia właziła a opasek i spinek nie chciała nosić
Cytrusku drogi bardzo chciałam przywieźć ci tą herbatkę ale jej nie dostałam.pytałam we wszystkich aptekach w moim mieście,sklepach z artykułami dla dzieci i supermarketach ale nigdzie nie było.kilka pań z różnych aptek dzwoniło nawet pytać o te herbatki do hurtowni ale tam też nie mieli.nie wiem czy na razie nie ma ich w hurtowniach czy po prostu przestali je wypuszczać na rynek.w każdym razie tak się sprawa przedstawia u mnie w mieście.sorry:-zawstydzona/y:
zmykam już chyba do wyrka bo jutro od rana mam troszkę pracy a potem do kościoła.spokojnej nocy kobietki
Kaja ja też w te dziwne przesądy nie wierzę.i obcięłam małej grzywkę przed roczkiem bo już jej w ślepia właziła a opasek i spinek nie chciała nosić
Cytrusku drogi bardzo chciałam przywieźć ci tą herbatkę ale jej nie dostałam.pytałam we wszystkich aptekach w moim mieście,sklepach z artykułami dla dzieci i supermarketach ale nigdzie nie było.kilka pań z różnych aptek dzwoniło nawet pytać o te herbatki do hurtowni ale tam też nie mieli.nie wiem czy na razie nie ma ich w hurtowniach czy po prostu przestali je wypuszczać na rynek.w każdym razie tak się sprawa przedstawia u mnie w mieście.sorry:-zawstydzona/y:
zmykam już chyba do wyrka bo jutro od rana mam troszkę pracy a potem do kościoła.spokojnej nocy kobietki
Cytrus
Z checa wpadlabym Justys.A co do crescent to nie mnie widzialas bo ja dzis tam nawet nie bylamCytrsek wiec wpadaj mowie Ci jakis kolorek sie na bank dla Ciebie znajdzie mam cala palete!!!!!! a tak w ogole to widzialm Cie w crescent dzis rano gadalas chyba z menagerem i nie wiedzialam czy znowu pracujesz czy tylko gadacie wiec nie czekalam
Drozdusia spoko nie martw sie jak nie ma to trudno
Ostatnia edycja:
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Cytrusek jeśli ta herbatka to pilna sprawa to moja mamcia do mnie w śodę przylatuje, jeśli Ci bardzo na tym zależy to mogę zapytać czy u nas gdzieś jest? Ja się już wykąpałam maluchy śpią to ja sobie filmik obejrzę tylko muszę coś z włosami zrobić tj ułożyć. Sylcia rzeczywiście kolorek fajniutki no i Justysia ja to na takie spotkanko z make up też się piszę bo u mnie to też jakoś no niby wiem co i jak ale.... oki ja zmykam ale jeszcze będę podglądać;-)
Cytrus
Dzieki Kaja :-)ale moj mezul tez za jakis czas jedzie do pl to przywiezie zapas,ale dziekuje za checi;-)
A ja jeszcze chwilke posiedze i tez ide nyny.A jutro mam nadzieje znalezc sobie cosik fajnego a potem bede leniuchowac bo od poniedzialku znowu pracowity tydzien
A ja jeszcze chwilke posiedze i tez ide nyny.A jutro mam nadzieje znalezc sobie cosik fajnego a potem bede leniuchowac bo od poniedzialku znowu pracowity tydzien
justysia21
Elfikowa mama :D
Cytrusek kurczak a bylam pewna ze to TY to znaczy widzialam Cie od tylu hhihihih ale wlosy laska miala takie same jak Ty wzrost podobny postura hihihi dobrze ze nie zaczepilam jej hihihihi
hah a ja jeszcze teraz machnelam drzwiczki w meblach kuchennych i znow sa biale hihihi:-)
hah a ja jeszcze teraz machnelam drzwiczki w meblach kuchennych i znow sa biale hihihi:-)
Cytrus
Justys ty maniaczko porzadkowCytrusek kurczak a bylam pewna ze to TY to znaczy widzialam Cie od tylu hhihihih ale wlosy laska miala takie same jak Ty wzrost podobny postura hihihi dobrze ze nie zaczepilam jej hihihihi
Jak Ci jazda idzie?Bo ja dzis chcialam wysiasc z auta na rondzie i powiedzialam ze juz mi sie nie podoba jezdzenie autem i juz nie chce wogoleTaka lipaKierowca ze mnie ze hej:-(
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziewczyny mam pytanie ale mówcie szczerze szczególnie te co widziały mojego Michasia Czy powinnam podciąć mu tą grzywę, ona jest długa ale nie wchodzi w oczka tylko on głupio wygląda no i wydaje mi się że zaczął zezować lekko choć wiem że niby tak może być do oczku no i że do roczku nie powinno się podcinać
Wyglada spoko Michas ale mozesz podciac To tylko sie mowii ze nie powinno sie scinac do roczku a mowii sie tez ze piatek 13 to fatalny dzien ze w niedziele nie powinno sie kompac dziecka Ahh ja bym obciela troszke kochana )
sylcia świetna fryzurka taka odświeżona
Sylwia wloski wyszly elegancko!!!!!
Dobranoka laseczki;-) Sylwik włoski reeeeeeeeweelkapowalający kolorek poważnie ;-)
Sylcia rzeczywiście kolorek fajniutki
Dziekii babki za mile slowka ) Tylkos skora troche pofarbowana Mojemu ptysiakowii podoba sie kolorek On wlasnie juz dupa do mnie obrocony spii Nadinka tez ja ja sobie poczytuje was )
Wiecie co ja jestem aparatka ) Mowie Damianowii daj mi miesia a schudne 10kg ale w nagrode dasz mi 200 euro ) Nie zeby Damian mi kaske wydzielam on nigdy nie zaluje mi i dziecku Ale dalam mu taka propozycje i on sie zgodzil z usmiechem na twarzy Powiedzial nawet ze jak schudne chocby 5kg to stowke mi da ) I jak tego chlopa nie kochac ) ? Jutro sie waze i zaczynam tortury bede wazyc 55 Teraz mam jakis doping
Ostatnia edycja: