reklama
D
drozdusia
Gość
dzień dobry.pogoda rzeczywiście nie bardzo ale my mamy w planach właśnie centrum zabaw zaraz po śniadanku także mi to rybka:-)
Camomile my się wybieramy właśnie tam jak się idzie do Agi,niedaleko aldiego i parkwaya bo podobno do dwóch lat jest free;-)
a ty Bożenka nie rób sobie wyrzutów.czasami trzeba sobie dogodzić
idę jeść i zbieramy się do tego centrum,miłego dzionka
Camomile my się wybieramy właśnie tam jak się idzie do Agi,niedaleko aldiego i parkwaya bo podobno do dwóch lat jest free;-)
a ty Bożenka nie rób sobie wyrzutów.czasami trzeba sobie dogodzić
idę jeść i zbieramy się do tego centrum,miłego dzionka
K
krycha
Gość
Dzięki za info mamuśki. Trza się wybrać ze szkrabem żeby się wyszalał troszkę:-)
Krycha no tym razem to nie przez smoka. Strasznie go te dziąsła bolą i brzuszek miał twardy To go tak męczyło:-(
Wiesz, może spróbuj czegoś innego na dziąsełka? Mogę Ci użyczyć maści którą my mamy, z Polski, Dentinox - gel...
K
krycha
Gość
Krycha jak sie dzis nie poprawi to moze jutro bym wzieła??
Igorek właśnie próbuje stać bez trzymania. Co za pewnie się czuje
Oki ! Obawiam się, że tych prób teraz już będzie coraz więcej ...
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hej mamki Nadinka wstala przed 9 i teraz lezy z gola dupka i sie nogamii bawii
Jak ktoras z was ma ochote wpasc na kawke to zapraszam Bo u mnie nudy nudy i nudy Musze jedynie obiad zrobic ... A beda udka z kurczaka pieczone i ziemniaczki duszone w piekarniku Aaa i jakas salatke zrobie i bedzie finish Wloski wyszly fajnie gleboka czerwien Tylko jak zwykle skora jest pofarbowana nadzwycajnie ahh niecierpie tego Mimo iz smaruje cale czolo tlustym balsamem to i tak mam pofarbowana troche skore ;/
Jak ktoras z was ma ochote wpasc na kawke to zapraszam Bo u mnie nudy nudy i nudy Musze jedynie obiad zrobic ... A beda udka z kurczaka pieczone i ziemniaczki duszone w piekarniku Aaa i jakas salatke zrobie i bedzie finish Wloski wyszly fajnie gleboka czerwien Tylko jak zwykle skora jest pofarbowana nadzwycajnie ahh niecierpie tego Mimo iz smaruje cale czolo tlustym balsamem to i tak mam pofarbowana troche skore ;/
K
krycha
Gość
Oj za pewnie się już czuje na tych swoich nóżkach. Znajomi mieli nam chodzik odsprzedać już 2 miesiące temu do tej pory cisza Nie ma to jak liczyć na znajomych
Chyba zostanie Wam poszukać w sklepach jakiegoś chodzika, bo już nie ma na co czekać ;-)
Sylcia007, nie martw się, zmyjesz , najważniejsze, że kolorek wyszedł !
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba zostanie Wam poszukać w sklepach jakiegoś chodzika, bo już nie ma na co czekać ;-)
No włąśnie nie wiem czy już sie opłaca bo jak on tak szybko zaczyna to pewnie niedlugo ruszy do przodu.
Sylcia fotkę jakąs wklej żebyśmy mogły Cię podziwiać;-)
reklama
K
krycha
Gość
No włąśnie nie wiem czy już sie opłaca bo jak on tak szybko zaczyna to pewnie niedlugo ruszy do przodu.
Sylcia fotkę jakąs wklej żebyśmy mogły Cię podziwiać;-)
Na pewno gdzieś znajdziecie, w promocji
Oj, tak, tak, Sylcia007, wklejaj