reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
justys ja odpadam bo mam troche na glowie bo za 2 tyg chrzciny mamy wiec mam co robic:) poszukac musze ciuchow dla dziewczyn i dla Majki wszystkiego a nie chce na ostatnia chwile:) no i szczepienie znow w tym tygodniu mamy:)
mam nadzieje ze powroce jakos do spotkanek po chrzecie:) wtedy moze bedzie mniej busy( co ja gadam jak tu zawsze busy hahhaha).....

krycha ja rowniez sie ciesze ze jutro sie poznamy osobiscie .

Moja mala ciagle nie spi , nie wiem co sie z nia dzisiaj dzieje szaleju sie najadla czy cos niewytrzymam, pewnie zanelaby gdybym wziela ja na spacer ale taka pogoda niewyrazna dzisiaj pozatym ja nawet nieuszykowana ..... moze wkoncu zasnie, gdyby zasnela ja tez bym polozyla sie choc na troche ....

mr.Marple to znaczy ze Fumfel dobrze sioe bawil hehehhe......moje dzieciaki zawsze radoche przeogromna mialy jak im pozwalalam sie bawic w kaluzach:) a co:) przeciez jakos dorosle juz takiej przyjkemnosci miec nie beda:):):)

reklama
Do góry