reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejo babeczki wieczorowa pora :)) Dzien mialam ahh ahh ahh pelen roboty ... Mala od kilku dni jest taka marudna i placzliwa ... I to nie raczej na zabki bo dziasel ani czerwonych ani z bialym polotem na dole ani nabrzmialych nie ma Nie slini sie bardziej niz zwykle i dlaej ja erece jak od zawsze ... Wiec niewiem o co chodzi malenkiej ... Czasem mam wrazenie ze ona sie panicznie boii zostac sama ... Ja juz skonczylam fitness mialam na 3 miesiace wykupiony ale powtorze sobie znowu go :) I z mala siedze caly czas pomagam jej jestem przy niej jak mnie potrzebuje ... Ale ona jak spi jest ok ale jak sie obudzii i mnie nie widzii to panicznie placze i sie zali i zali Tak samo jak na chwilke zostawie ja sama to ta sama akcja ...:( Szkoda mi jej naprawde szkoda robie wszystko aby jej pomoc Aby bylo jej dobrze ale bez przesady wykorzystac tej malej malpce sie tez nie dam :))
A tak w ogole to mialam obiadek z wczoraj tzn zupka rosol i zrobilismy z Damianooo papryki nadziewane a jutro Pierogii !!! Ruskie i z kapusta :)) Ahh i dzis w nocy wlasnie za niedlugo Damian jedzie po naszych lokatorow ... Wiec wysprzatalam caly dom wszystko wypucowalam zeby pozniej nie bylo jakiejsc gadki ... Bylo dziennie czysto ale wyszorowalam wszystko i tak ... Wiec jestem padnieta ... Wzielam sobie dlugii prysznic wysmarowalam sie wymasowalam wynacieralam sie :)) Pachne wszystkim :)) Noo a teraz to czytam i czytam forum :)
Justysia ja bede kochana u Ciebie o 13 Tylko napiszcie jutro czy napewno jest spotkanko :))

reklama
Sylwia to może tak o12-30 spotkamy się pod centrą co??to większą gromadką byśmy poszły?? i miałam nie zaglądać heh ale Marek na chwilkę wyszedł do dzieci a ja już u was hihihi:-D dobranoc laseczki;-)

ok kochana bede pod centra o 12'30 :))
Krycha no chyba jakis tam spokoj sie skonczyl Ona nie jest niegrzeczna tylko taka sytuacja jest troche meczaca psychicznie :(

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY!!! Pospały mi dzisiaj troszkę w nocy, dokąd jakiś glutas nie zaczął Oliwce, nad ranem, oddychania zakłócać :eek: i jeszcze sąsiadka stosunkowo dzień zaczęła :oo2:, ale humorek i tak dopisuje :rolleyes2:

Krycha no chyba jakis tam spokoj sie skonczyl Ona nie jest niegrzeczna tylko taka sytuacja jest troche meczaca psychicznie :(

Sylcia007, nie miałam na myśli Nadinki, bo myślę, że Młoda może bardziej potrzebuje Twojej obecności :-), chodziło mi o Twoich wspólokatorów :-D:-D:-D! No i za wiadomość ślicznie dziękuję, odpisałam ;-)

Martuana, to będę jak pisałam :sorry:

Miłego dnia wszystkim i do zobaczyska się :blink:

dzień dobry laseczki.widzę że zapowiadają się na dzisiaj pustki bo jest spotkanko u Justysi.rozszalałyście się osatatnio;-) zrobię sobie kawusię między 13 a 14 i połączę się z wami duchem:-p miłego dzionka,spotkanka i pogaduch;-)

reklama
dzień dobry laseczki.widzę że zapowiadają się na dzisiaj pustki bo jest spotkanko u Justysi.rozszalałyście się osatatnio;-) zrobię sobie kawusię między 13 a 14 i połączę się z wami duchem:-p miłego dzionka,spotkanka i pogaduch;-)

Hmm... Rozszalałyśmy to za dużo powiedziane, w końcu w tamtym tygodniu nie bardzo wyszło :-D! Zrób kawusie, zrób, będzie Nam Ciebie brakować :tak: dobrze, że pojutrze wracasz to już, w miarę możlwiości, nic nie stracisz :-p:-)

Do góry