reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej babeczki:)
jutro u mnie na 13!!!!!!!!
u nas tez straszna noc Jula od 4 nad ranem budzila sie co 15minut z zegarkiem w reku a ja o 2 sie polozylam wiec musialam odespac do 12:zawstydzona/y:

No, Oliwka śpi, zupka pyrka, mam chwilę na herbatkę ;-)

Babeczki kochane, ja tylko na moment, zalatanam strasznie ostatnio:D
Dziękuję Wam za pamięć kochane:):)

:-D:-D:-D

I dziś poniedziałek, wielki dzień dla Olivcy :-)!!!!!!!!!

Bo już myślałam, Drozdusia, że się na jakieś długie spacerki wypuszczasz :sorry:...

Justysia21, dobrze, że masz taką możliwość!!! Swoją drogą, co w te dzieci wstapiło :oo2::confused:

Madziakowalik i Camomile, czekam na wieści co z jutrem...

hej dziewczynki

mam do was prośbe,macie moze numer telefonu na szrot gdzieś koło Limericka,potrzebna mi jedna część do auta i nie moge nigdzie znaleźć:-(pomóżcie jak możecie;-)

hej dziewczynki

mam do was prośbe,macie moze numer telefonu na szrot gdzieś koło Limericka,potrzebna mi jedna część do auta i nie moge nigdzie znaleźć:-(pomóżcie jak możecie;-)

Strasznie mi przykro, ale totalnie nie orientuję się w temacie :eek:, ale może inne mamusie :sorry:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja już po zakupkach:-D Natalka nie martw się kochana będzie dobrze;-)w końcu dzieci i tak czują kto ma żądy:-D Drozdusia wracaj już :tak:dość leniuchowania:-Dbrak tu ciężarówek:-D Bożenko Adaś bardzo zakatarzony??bo fajnie by było jak byś jednak jutro była;-)pozatym mam kilka rzeczy dla Ciebie hahah i wezme je jutro co?? :tak:daj znać kochana oki?? KAja ja na Ciebie będe czekała :-)mam nadzieje że nie dasz ciała i przyjedziesz bo ci do p......nakopiemy!! :-)oki ide obiadek robić i za domek się wezme (MOŻE JAK MI DZIECI DADZĄ HEHEH) bo mam jakąś wene hah może przemeblowanko :) kurczaki a Mati wyrasta mi z kosza i nad łóżeczkiem musze pomyśleć :confused2:i gdzie ja je wstawie:eek:wezme chyba i tą kołyske i kosz sprzedam jakby któraś była zainteresowana to pomyślimy:-D;-)

hejka
a ja posprztane juz mam oczywiscie,obiadek zrobiony,pranko wlasnie sie skonczylo wiec bede musiala je rozwiesic a Majcia spi:)w kominku sobie napalilam bo uwielbiam jak tam ogien mryga hahahha.....zaraz wam wstawie co Majka dostala od Aine i Rafiego

reklama
Do góry