reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ms.Marple, hahahahahahahahahaha, zawsze musi byc ten pierwszy raz no i się wypra ;-)

Aga_irlandia, fajna ta zabawka, zawsze mi się podobała :zawstydzona/y:, ale jakoś z zakupem nie wyszło...

Ja jednak wzięłam się troszkę za robotę, nie mogłam patrzeć na swoją chatkę po weekendzie :-D:-D:-D tak miło i rodzinnie wczoraj było, pyszny obiadek i sałateczka owocowa i kucharzył mój wąż więc w kuchni był lekki sajgon, ale już jest git!

Aga tą pozytywkę to i ja mam dla mojego ;) na początku się bał ale teaz już nie i tam masz tak przełącznik jakby of, potem ze raz zagra i reaguje gdy dzidzia się ruszy to się włączy no i żeby gało dłużej to to ostatnie. MartaF my takie tel < to Polacy są tam > 061 311 858 i drugi to Bob Sweeney 061 377 496;-)
A my z mała byliśmy w kinie na tych klopsikach w 3D i było ok:tak:

Aga tą pozytywkę to i ja mam dla mojego ;) na początku się bał ale teaz już nie i tam masz tak przełącznik jakby of, potem ze raz zagra i reaguje gdy dzidzia się ruszy to się włączy no i żeby gało dłużej to to ostatnie. MartaF my takie tel < to Polacy są tam > 061 311 858 i drugi to Bob Sweeney 061 377 496;-)
A my z mała byliśmy w kinie na tych klopsikach w 3D i było ok:tak:
dziękuje;-)

dzieki Kaja:) rozpracuje to bo nawet nie wiedzialam hehheheh za moich czasow to jakas karuzela to bylo cos nie to co teraz.....no i ze mozna wszystko kupic.....ech.....a w Polsce nie zawsze bylo stac na takie cuda :)
ja uciekam juz na seriale i pozniej kapac mala:)
do juterka:) i zycze Wam jutro milego spotkanka:)
dobranoc

Ostatnia edycja:
Pyzula poszła już w kimono, brokułki na kolacyjkę się gotują no i mam czas w końcu poczytać co tu się dzieje :-)

Justysia21, z centrum to chyba tylko my z Oliwką będziemy coś się tak kroi :-(... Chyba, że dziewczyny się jednak namyślą ;-)

.....

Hmm... a tu nadal ccccciiiiiiiiiiiisssssszzzzzzzaaaaaaaa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha ja weszlam na chwilke ale zaraz uciekam:)
Majcia wykapana padla jak mucha oczywiscie:)a ja wciagam kolacje i patrze co tu naskrobane macie:) a tu cisza:)
no nic....lece dalej....ciaganie mleka jeszcze zostalo choc przed spaniem mala chyba sie zapomniala i pojadla z cycka heheheh...
dobranoc

Krycha ja weszlam na chwilke ale zaraz uciekam:)
Majcia wykapana padla jak mucha oczywiscie:)a ja wciagam kolacje i patrze co tu naskrobane macie:) a tu cisza:)
no nic....lece dalej....ciaganie mleka jeszcze zostalo choc przed spaniem mala chyba sie zapomniala i pojadla z cycka heheheh...
dobranoc

Spoko, ja sama z doskoku tu zaglądam, ale i tak już niedługo, bo oczy mnie się kleją i wąż wraca, więc chyba się pożegnam... Słodkich snów... Może i jeszcze zerknę dzisiaj ;-)

reklama
JA się żegnam ;-)i do mężulka uciekam;-) Aga może byś tak wpadła na kawke i zabrała sobie ten prezent od Nati co?? bo ja nie bard;-)zo mam jak :-( A Ciebie nie ma na spotkankach:-(

Do góry