reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek babeczki.ja już za dwa dni wracam:-p cieszę się jak nie wiem. jakoś już się przyzwyczaiłam że mieszkam sobie w Limerick i dobrze mi tam.a tutaj jak jestem to jakby nie u siebie i czegoś mi brak:confused2:
Kaja my jeździmy z małą do tons of fun koło NCT-tam się płaci ok 8 euro za godzinę.ale to zależy o jakiej porze-do południa chyba jest taniej. za dzieci do roku i niechodzące nie płaci się.jest jeszcze takie centrum między parkwayem i aldim i tam podobno nie płaci się za dzieci do 2 roku życia.ale ja tam nie byłam jeszcze tylko tak słyszałam

idę dokończyć śniadanko,wyprowadzić pieska na spacer,zebrać małą i na kawusię do kumpeli:-p pożegnalną:sorry:

reklama
dzieńdoberek witam się i ja
wreszcie mam trochę czasu dla siebie:tak::tak:
witam się z nowymi foremkami bo:tak: jakoś w biegu mi się nie udało:eek:
widzę, że wtoreczek u justysi się szykuje my raczej nie przyjedziemy bo Bąbel niestety ciągle smarka, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu się uda
oczywiście odważne mamusie zapraszam do mnie kawkę bo już się za wami stęskniłam:laugh2:

nu drozdusia wracaj to wybierzemy się do jakiego fikolandu z dzieciakami

aaa justysia Bąblowi kupiłam na wyprzedaży dżiny sweterek z kapturem i superanckie skarpetki takie z szerokim ściągaczem za siebie obkupiłam pierwszy raz mi się tak udało zawsze było na odwrót:eek:
jak tam Julcia już wcina mleczko?

Ostatnia edycja:
witam mamusie:))) Kaja ten plac zabaw przy NST jest za 6-50 od dziecka i nieważny wiek ja za Malika zawsze płace jak za dziewczyny :tak:a czas to półtorej godziny:tak:;-)A tam za rondem koło parkweja kosztuje 8 jurków ale dzieci do 2 lat nie płacą czas chyba też półtorej ale tu nie jestem pewna bo zawsze wychodzimy przed czasem:-D Ale info sprawdzone bo chodzimy prawie co tydzień:-):tak: ten przy rondzie troszke lepszy bo fajną kafejke ma i dzieci bardziej

Dzięki dziewczyny za info. Ja też muszę spadać do obowiązków i jakąś kawusię wypić. Poza tym muszę wybrać kino, basen ,< ale to raczej odpada bo dopiero co chorubska zmykają> i właśnie funland, bo wprowadziłam Amelii zasady niani:-) tj nagradzanie < u nas naklejki> za grzeczność porządek itd a za złe zachowanie zabieramy naklejkę. I powiem Wam że to skutkuje:-D nie muszę 500 razy mówić bo wystarczy że ruszam w kierunku naklejek i ona od razu wie co i jak, No i zebrała odpowiednia ilość więc dziś niespodzianka na nią czeka ale nie chce zabawki bo w sumie to ona ma dużo a poza tym niedługo urodzinki ma to same wiecie;-) Więc muszę cosik wybrać teraz no i właśnie facet przyjechał nam dom od zewnątrz malować:eek: Jestem w szoku bo przyjeżdżał 2 mc:-D

Hello!!!! To ja dziś ostatnia prawie :szok::szok::szok:, no, ale mam dziś takie tyły ze wszystkim, że szok :rofl2: i mega lenia hahahahahahahahahahahahaha... Ale nic wielkiego nie muszę robić, tylko zupkę pomidorową ugotować i cosik na drugie danie wymyśleć, bo sprzątać po weekendzie mi się nic a nic nie chce, więc spoko i no jeszcze trochę dnia przede mną!

Mam pytanie techniczne: o której jutro się spotykamy? Oliwa już może być do odwiedzin, więc my będziemy na 100%!

Ms.Marple, zdówczeka dla Bąbello ;-)

Drozdusia, to Ty ze psem na spacerki śmigasz? Czyżby Ci już lepiej?

Aga_irlandia, chwal się szybko co Majeczka od Aine dostała!

Natinke18, dasz radę! My po pierwszej wizycie w Polsce dochodziłyśmy do siebie około 3 tygodnie, może u Was będzie lepiej :-) no i dla odprężenia zawsze możesz się z nami spotkać :laugh2:

Kaja_repsect, udanej zabawy życzę :tak::sorry:!

Miłego dnia życzę i do później, teraz zmykam jeszcze do moich Urwisów :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny
Nocka znowu nie przespana i jak tu zaczac tydzien przyplywem energiii ehh
Dzien zapowiada sie nie za lekki bo mala znowu rozrabia o spaniu zapomnij juz od 7 nie spi a co ja klade do lozeczka do wielka awantura .....

Justyna jutro bede u Ciebie, przesle sobie zdjatka na poczte, lepiej odrazu to zrobie bo pozniej pewnie zapomne.

Milego dzionka zycze

Hej dziewczyny
Nocka znowu nie przespana i jak tu zaczac tydzien przyplywem energiii ehh
Dzien zapowiada sie nie za lekki bo mala znowu rozrabia o spaniu zapomnij juz od 7 nie spi a co ja klade do lozeczka do wielka awantura .....

Tak troszkę łączę się z Tobą w bólu... U nas noc też masakra, Oliwa budziła się co godzinę, a nad ranem nawet częściej i co Jej tym razem przeszkadzało :eek: nie mam pojęcia! A drzemak będzie jedna, gdzieś za godzinkę, ale też nie wiem jak długa... Jak się nie wyśpi to męczarnia do wieczora! Bardzo się cieszę, że jutro będzie okazja poznać Cię osobiście :-)

kurczaki zniknął mi post:wściekła/y:
natinke bądź dobrej myśli, mój Bąbel bawił się z wszystkimi na urlopie i myślałam, że mu będzie brakować towarzystwa w pustym domu:sorry: a po powrocie obudził się jakby nigdy nic zaczął się bawić w sam żadnych afer nie było i napawianie nie bylo potrzebne;-):tak::tak:

no i zaczęło padać brrr mam nadzieję, że do spaceru przestanie albo chociaż przerwę zrobi:eek::eek:

reklama
Krycha chodzę na spacery z pieskiem-wkoło bloku:-) także się nie przemęczam.czuję się lepiej ale to już nie to co było:-( moja malutka właśnie zasnęła a ja zaparzyłam sobie herbatkę z dzikiej róży-taką liściastą i z owocami:-p mniam...
ms.marple pewnie że się wybierzemy.tutaj niedaleko bloku mojej mamy też mam coś takiego i śmigam z małą. trzeba wypróbować ten koło parkwaya

tutaj też się cosik schłodziło i zachmurzyło.ale to nawet dobrze bo ostatnio wolę chłodniejsze klimaty

Do góry