reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justys Aine z mamusia sie zegna bo wyjezdza wiec czasu nie ma:)
ja tu podgladam co jakis czas:)

oj Natinke to teraz pouzywasz sobie w Polsce a jak wrocisz to sie bidulka namachasz zanim Ada pod Twoje dyktando wroci.......:(

a Majka wykapana ,nakarmiona spi....padla jak mucha hehehe....a to zasluga z jednej strony Aine i Rafiego:)....taki prezent trafiony dostala od nich ze az sama sie nadziwic nie moge jak jej podpasowal:)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga ja tez podgladam ale jakos weny nie mialam.... a teraz na moj serial na tvn zmykam chwal sie co dostala bo ja ciekawska
Bozenka co w next BABLOWI FUNDNELAS CHWAL SIE !!!!!
Natinke powrot bedzioe ciezki ojjj nie zazdroszcze Tobie

Natinke ja mialam to samo ... ;/ Dziecko mi sie tak rozbestwillo Ahh a po przyjedzie bylo okropnie wiecznie placz i placz bo ona chce na rece a teraz mam tak ze do wc nie moge isc bo placze ...

A tu pustki i pustki :(

Ja też podglądam co jakiś czas:-) U mnie dzieciaczki już śpią ale młody popłakiwał dziś bo dziąsełka na 3 to mu wybuchną, już tak się męczy drugi dzień ale w sumie to od wczoraj wieczora:no:
Chcemy jutro z Melką iść po szkole na basen i się zastanawiam czy może młodziaka też nie zabrać:eek:
Natalia no możesz mieć mały problem po powrocie bo mała będzie domagać się rączek co chwila pewnie:-p

Hej dziewczyny
Ja normalnie za wami nie nadarzam.
Caly weekend sama w domku musialam wszystko poobrabiac. Eh tak jakos ostatnio nie mam na nic energii. Mam nadzieje ze z poczatkiem nowego tygodnia jakos ja odzyskam.
Ja tez ostatnio wrocilam z Polski , ale mala przyjechala nie rozpieszczona. W Polsce mi duzo plakala, nie mogla spac, nie wiedziala gdzie jest czasami bo zasypiala w jednym miejscu a budzila sie w drugim , naokolo niej ciagle pelno nowych twarzy taka byla rozkojarzona biedaczka, podroz znosila fatalnie, jak wrocilismy do domku to dwa dni odsypiala pobyt w Polsce heheh:) Taka z niej domowniczka:)
aga_irlandia ja tez jestem strasznie ciekawa jaki prezent dzieciaki dostaly, moze kiedys sama cos taki malej sprezentuje jesli ma taka moc:)

Lece spac troche odpoczac zeby naprawde ten nastepny tydzien zaczac z troszkiem energii eh,,, Dobranoc

Zauwazylam wlasnie ze ten moj suwaczek wcale sie nie przesuwa, eh trzeba zrobic to odnowa, moze Justyna mi pomoze :) bo ja cos nie daje rady, tego zdjecia tez nie potrafie wkleic, cosik nie tak....

Zauwazylam wlasnie ze ten moj suwaczek wcale sie nie przesuwa, eh trzeba zrobic to odnowa, moze Justyna mi pomoze :) bo ja cos nie daje rady, tego zdjecia tez nie potrafie wkleic, cosik nie tak....

pomoge pomoge tylko wez ze soba jakies zdjatko coby u mnie w kompa mozna bylo wgrac... no bo mam nadzieje, ze bedziesz we wtorek??

Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was byłam może w Limerick w jakimś funlandzie czy jakoś tak?? bo rozważamy albo basen albo kino albo właśnie takie miejsce z piłeczkami itp tylko nie wiem co i jak, tj ile to może kosztować i na jak długo można wejść.

reklama
kosztuje okolo 8euro dla dzieci powyzej drugiego roku zycia a w niektorych jest tak, ze jak dziecko nie chodzi to tez ma za darmo! a na jak dlugo to nie jestem pewna ale chyba czas jest nieograniczony!!!!!

Do góry