reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzien dobry

Ja tez dzisiaj mialam zarwana noc maly moj dostal w nocy okropnego kaszlu wydzielina mu w gardle stoi i biedaczek nie moze tego odkrztusic chrybke ma straszna budzil sie przezto w nocy co chwilke
moze dzisiaj bedzie troszke lepiej

reklama
dzień doberek.Aguś ja już dawno na nogach tyle że byłam na śniadanku i porannej kawusi u psiapsióły.a zaraz obiadzik i jakiś spacerek bo pogoda przepiękna. miłej niedzieli kobietki:-)

Jejku jak tu dzis pusto :szok: mam nadzieje ze wszystkie milo spedzacie czas. Ja koncze obiadek i chyba na chwile mojego wyciagne do miasta bo cos nas wszystkich w domku na drozdzowe naszlo wiec chyba bedzie trzeba ja upiec:-D

Oho, widać, że niedziela :-)

Na wyprzedaży nie byliśmy, bo Oliwka poszła nieoczekiwanie spać przed samym szykowaniem sie do wyjścia i lipa! Ale Camomile mówiła, że i tak nic nie było, więc żadna strata a przynajmniej poszliśmy sobie na plac zabaw jak jeszcze słonko w miarę grzało :sorry:

No nic, to idem sobie do rodzinki, ale zaglądnę tu pewnikiem jeszcze ;-)

Hejo sorry babki ze tak pozno :)) Noo ale zupke Rosol zrobilam mala wyszykowalam i siebie wystroilam i pojechalismy z misiakeim na zakupki :)) O dziwo nic sobie nie kupila Moze jedynie piwko truskawkowe i gruszkowe Uwielbiam smakowe piwka :) Misiak sobie sprawil sopodnie i kilka rzeczy do domu potrzebowalam :) Dziolchy a te butki ktore sobie sprawilam wczoraj swietne a jakie wygodne :)) Misiak mnie rozpieszcza Ciagle cos sobie sprawiam :)) Dba o swoja mala kobietke Hmm moze nie taka mala bo po ciazy jestem troche wieksza niz przed :)) A teraz moj misio robi spaghetti Mmm takie prawdziwe wspaniale wloskie Mmmm :)) Milego dnia babki Milego :))

hejka!!!!
ale pustki gdzie te dziewczynki wywialo??
ms.marple, natinke, colima, Madzia, Olivca, Gosiulka, Cytrusek, Camomile gdzie Wy o Aine juz nie wspomne??:-(

reklama
hehe ja jestem :)))) jeszcze troszke i do was wracam...czas tutaj szybko uciaka!!!odpoczywam i korzystam z instytucji babcia ,ciocia itd..wczoraj szalalam na panienskim za tydzien weselicho!!szkoda,ze ide sama :((( domi ma tutaj raj na ziemi,nie wiem jak on zniesie powrot!!ade mi rozlelkali maxymalnie!!wózek ja parzy doslownie!!strach sie bac co bedzie jak wrocimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdawiam dziewczynki!!

Do góry