reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A ja już po gościach :-D:-D:-D!!! Justysia21, towar przekazany hihihihihihi ;-)! I mój wąż jednak już wraca do domku :-)! Miłego popołudnia mamuśki :sorry:

reklama
Kaja ja niestety nie wezne go ahh steka i kweka moj D ze malej sie nie przyda ... Drozdusia chciala wziasc wiec niech weznie dla swojego bobo :))
justysia ja bylam w next po 13 i nic w sumie nie bylo Same resztki ...

Sniadanko mialam pyszne, dostalam bukiet roz i winko Mmm :))) Kupilam sobie bluzeczke i butki :)) A malej musialam kupic wiecej body i spichow :)) Dzien mija supciooooo :)

HEJKA LASECZKI;-)Sto latek sylwik :)) Ja siedze teraz sama z dzieciaczkami i bawie się w gotowanie:-Djutro będzie spokojniej:tak:Marek w galicji alarm pojechał montować już dobre 5 godzin temu a i tak wcześniej biegał za materiałem i tyle go miałam :wściekła/y: Ale z siostrą byłam na zakupkach :-) W Nexie praktycznie nic mi się nie podobało jakiś sweterek na Matiego wziełam ale jutro pojade z moim bo popatrze cosik na siebie ale On zajmie się bąbelkiem i doradzi hahha:-D;-)jakoś wole żeby mnie obejżał w danej kreacji:-D

Martuana, a co tak namiętanie gotowałaś, co :-)?

Camomile, Madziakowalik, żeberka w sumie nawet oki, ale dawno nie jadłam, więc może się myle :eek:, hmm... Nie, no, smaczne były nawet! Aaaa i robiłam niedawno z pomysłów Winiara, chyba, te przyprawy z woreczkiem paprykowo jakaś tam do pałek, ale nie powaliła mnie na kolana... Muszę wypróbować inne :-D

No i to na dziś tyle, lecę wieczorek z wężem spędzać :-p, do jutra mamusie :sorry:!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja:)
sylcia wszystkiego naj naj bo mnie tu nie bylo:)
a my z gosci wrocilismy:)bylo super jak zawsze:):):):) musimy to czesciej powtarzac hahahhaha.....Aine dzieki za wszystko:)
OLivca jesssuuuuu doczytalam wlasnie ze mialas dzwonic.....a ja dopiero w domu teraz zobaczylam ze mi telefon sie rozladowal wrrrrrr...jejku przepraszam Cie najmocniej......musimy sie koniecznie zgadac co do twojego przyjazdu...
no nic.....uciekam .....
dobranoc.....i wlasciwie dzien dibry bo pewno ostatnia i pierwsza za razem bede dzis....pa

reklama
Dzień dobry!!! My już z Oliwką, niestety, na nóżkach :eek:... Młodej chyba się coś złego przyśniło, bo tak zaczęła nam przeraźliwie płakać :szok::szok::szok:, że nawet tulenie mamusi i cycuś nie pomagały... Ale już jest lepiej i w dobrym humorku wciąga Krecika ;-)! A mi się oczyska kleją jak nie wiem, no, ale ktoś wstać z Pyzą musiał... No nic mówią, że "kto rano wstaje temu Pan Bóg daje", więc :sorry:... Może cosik znajedę dla Oliwci na tej wyprzedaży garażowej hihihihihihihihihihi...

Udanej niedzieli Babeczki i, Aga_irlandia, super, że wypadzik się udał :tak::rolleyes2:

Do góry