reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dziewczyny wyjechalam na ulice jupiiiii!!!!! to nic , ze nie moglam wyjechac ze skrzyzowania bo mi trzy razy pod rzad zgasl!!! to sie da wyuczyc hihihihi:-)

reklama
hej laski ja juz na nogach
Sylcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!

juz wrocilam z nexta!!!! Jula obkupiona :D:D:D

Ło matko, Ty już na nogach????? Albo własnie zaczęłas odsypiac tą wyprzedaż hihihihihihihihihihi...

Sylcia007, sto latek Ci życzę i wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!

Camomile, wpadaj o której chcesz, ja jestem narazie w domu i czekam na Was :-)!

Miłego dzionka mamusie, zmykam na śniadanko ;-)

Aha i DZIEŃ DOBRY :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry kobietki:-) SYLCIA STO LATEK.I JESZCZE WIĘCEJ;-)
idę dokończyć małej obiadek i do sklepu.a potem mamy gości więc pewnie zajrzę wieczorkiem.miłego dzionka

dzien dobry mamusie
Sylwus cudownego swietowania takiego z bbelkami.Justys jestem z ciebie dumna,wrzesniowki maja we krwi jazde samochodem.
Agus zadzwonie do was zeby sie umowic-tego jeszcze nie bylo,spotkanie mamus limerykowych w dublinie

hej laski ja juz na nogach
Sylcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!

juz wrocilam z nexta!!!! Jula obkupiona :D:D:D

dziewczyny wyjechalam na ulice jupiiiii!!!!! to nic , ze nie moglam wyjechac ze skrzyzowania bo mi trzy razy pod rzad zgasl!!! to sie da wyuczyc hihihihi:-)

Nono no odwazna Wjechala na ulice :))Superr a to ze gasnie to normalka Kazdemu sie zdarza :))

Ło matko, Ty już na nogach????? Albo własnie zaczęłas odsypiac tą wyprzedaż hihihihihihihihihihi...

Sylcia007, sto latek Ci życzę i wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!

Camomile, wpadaj o której chcesz, ja jestem narazie w domu i czekam na Was :-)!

Miłego dzionka mamusie, zmykam na śniadanko ;-)

Aha i DZIEŃ DOBRY :-D

dzień dobry kobietki:-) SYLCIA STO LATEK.I JESZCZE WIĘCEJ;-)
idę dokończyć małej obiadek i do sklepu.a potem mamy gości więc pewnie zajrzę wieczorkiem.miłego dzionka

dzien dobry mamusie
Sylwus cudownego swietowania takiego z bbelkami.Justys jestem z ciebie dumna,wrzesniowki maja we krwi jazde samochodem.
Agus zadzwonie do was zeby sie umowic-tego jeszcze nie bylo,spotkanie mamus limerykowych w dublinie

Sylcia wszystkiego dobrego kochana i naj naj !!!!!!!:tak:

Kochane dziekuje dziekuje dziekuje !!! Wspaniale zyczenia !!! Ciesze sie bardzo ze was mam Moje Mamuskii Limeryckie :)) :tak::tak::tak:

A ja jak oczy otworzylam to juz mialam zyczonka od ptysia Sniadanko wlasnie robii dla mnie Pozniej obiadek wymyslimy razem i na koniec bede miala grilla bo mam ogromna ochotke ... (wiem tuczacy jest) :wściekła/y: no ale dzis chce sobie pozwolic :)) :tak: Pozniej opowiem dalszy ciag dnia :))

Dziewczyny chciałam zapytać odnośnie tego skoczka... Jutyś wiem co i jak Sylcia?? czy przekonałaś swojego?? No bo jeszcze chętna jest Drozdusia ale ona Pierwszeństwo daje Wam i traz czy któraś z Waszej pozostałej dwOjeczki kochane chce go wziąść na 100% bo jeszcze jedna osoba się odezwała odnośnie niego więc rozumiecie chcę być ok i pytam czy Sylcia albo potem Drozdusia, czy któraś z Was chętna na 100??:happy:

reklama
Do góry