justysia21
Elfikowa mama :D
dziewczyny wyjechalam na ulice jupiiiii!!!!! to nic , ze nie moglam wyjechac ze skrzyzowania bo mi trzy razy pod rzad zgasl!!! to sie da wyuczyc hihihihi:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laski ja juz na nogach
Sylcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!
juz wrocilam z nexta!!!! Jula obkupiona
hej laski ja juz na nogach
Sylcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!
juz wrocilam z nexta!!!! Jula obkupiona
dziewczyny wyjechalam na ulice jupiiiii!!!!! to nic , ze nie moglam wyjechac ze skrzyzowania bo mi trzy razy pod rzad zgasl!!! to sie da wyuczyc hihihihi:-)
Ło matko, Ty już na nogach????? Albo własnie zaczęłas odsypiac tą wyprzedaż hihihihihihihihihihi...
Sylcia007, sto latek Ci życzę i wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!
Camomile, wpadaj o której chcesz, ja jestem narazie w domu i czekam na Was :-)!
Miłego dzionka mamusie, zmykam na śniadanko ;-)
Aha i DZIEŃ DOBRY
dzień dobry kobietki:-) SYLCIA STO LATEK.I JESZCZE WIĘCEJ;-)
idę dokończyć małej obiadek i do sklepu.a potem mamy gości więc pewnie zajrzę wieczorkiem.miłego dzionka
dzien dobry mamusie
Sylwus cudownego swietowania takiego z bbelkami.Justys jestem z ciebie dumna,wrzesniowki maja we krwi jazde samochodem.
Agus zadzwonie do was zeby sie umowic-tego jeszcze nie bylo,spotkanie mamus limerykowych w dublinie
Sylcia wszystkiego dobrego kochana i naj naj !!!!!!!