reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

nom mam tak Kaja niestety podoba mu sie ten skoczek ale stanowczo mowi nie!!! nie mozna dziecka tak rozpieszczac i tak ma za duzo :sorry:
Sylcia ja tez sobie siebie nie wyobrazalam... ja robiaca tyle rzeczy na raz hihiih ale jakos mi idzie.... nawet B zdziwiony hihiihih

Ostatnia edycja:
reklama
Justyś to mamy tak samo eheheeh ja mojego o tak już zawsze przekupuje i w ogóle ale czasem też ponoszę klęski no bo czasem ma rację:sorry: Amelka teraz ma niedługo urodzinki i w sumie nie wiadomo co kupić bo to ma tamto podobne tam do czegoś i tak to jest a im więcej dzieciaczki mają tym mniej szanują więc ja chce ale na szczęście tata czasem mówi nie i tym samym jakoś to stopniuje:-D Albo mówi nie na razie:laugh2: Sylcia może dasz jeszcze radę ;) nie to że chce ją sprzedać ale według mnie to na prawde fajna i wygodna rzecz, dzieciaczek ma frajdę bo sobie bryka i się bawi, a my zawsze coś tam możemy wtedy porobić

Ostatnia edycja:
a co to maz na zakupy potrzebny:confused:

Oj, Kochana, no potrzebny, bo, po pierwsze potrzebuję kasiory, ponieważ za piękne oczy nic nie dają, a po drugie stopuje mnie żebym Oliwce za dużo nie pobrała i czasem coś dla żonki znajdzie ;-)! Ale może zostanie coś na niedziele :huh::rolleyes2:... No, chyba, że to wyprzedaż jednodniowa albo wszystko Wy wykupicie ;-):laugh2:

KRYCHA oczywiscie przekaze usciski....a Olivca moze niedlugo sie pojawi w LImericku wec sama ja wysciskasz:)
a ja wykapana wloski wysuszone i wciagam kanapki:)musze jeszcze mleko sciagnac ....
no i wypadaloby sie legnac i pospac bo rano trza wstac i wyjechac:)

Kaja ja wlasnie wiem ze a moze by malej sie jednak spodobalo ... choc szybko sie ona nudzii wszystkim ... Ale moze by jej pasowalo skakanie ... Ale D cos tam nastekal .... postaram sie zmienic jego zdanie :))

Dobranoc moje drogie mamy :))

( .) (. )
( " )
o..o
To miala byc myszka :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry