reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hmmm.Kaja to ja pytałam:-) jestem zainteresowana ale dzieciaczki Sylci i Justysi szybciej z tego skoczka skorzystają więc jeśli któraś z nich się zdecyduje to daję im pierwszeństwo-najwyżej później odkupię od nich.a jeśli się nie zdecydują to ja pewnie się skuszę:tak:
Justysia a masz już trzy życzonka?pewnie zaszalejesz.jedno życzenie nawet już znam;-)

Drozdusia znasz?? ja jeszcze nie mam zestawu zyczen gotowego;-):-D
qrcze wziela bym tego skoczka z mila checia ale moj Bartosz mowi, ze za duzo juz rzeczy mamy i ten ostatni chodzik jak narazie wystarczy bo w nim tez oze pobrykac i miejsce z zabaweczkami tez jest....!!!!! ja spasuje ale powiem, ze cena bardzo kuszaca :tak:

a dziewczyny jutro wyprzedaz w next!!!!

Ostatnia edycja:
no wiesz Justysia ja tak sobie pomyślałam o autku;-) skoro już zaczęłaś śmigać to byłoby jak znalazł:-p muszę się zabrać za to jeżdżenie bo mam plecy.toż to wstyd że zrobiłam L-kę szybciej od ciebie a jeszcze nie jeździłam:szok::crazy: może mnie zmobilizujesz:sorry: skoro ty pasujesz to moje szanse się zwiększają:tak: zobaczymy co jeszcze Sylcia wymyśli.a cena naprawdę atrakcyjna:-)

idę spać,jutro pewnie zajrzę.spokojnej nocy babeczki

Kaja Ja jestem na tak z tym skoczkiem Tylko pokaze Damianoo i zabacze co on mi nasteka Ale cena fajna i skoczek superr :))
Justysia to w jednym zyczeniu popros o kilka dla mnie :))

Malenka sie wyskakala Obiadek tzn zupka mniam mniam :)) Damiano dopiero do pracy idzie w srode A wiec mam go tylko dla siebie :))

cena super!!! no Drozdusia autko juz mam teraz Bart szuka dla siebie :):):) ja przejmuje nasza bryke bo czyms do pracy od grudnia musze jezdzic a na pieszo albo na rowerku to mi sie nie usmiecha:tak: jak nie kupimu niczego to Bart bedzie zmuszony do roboty rowerem jezdzic!!! no ale coz on sie zawsze wozil teraz moja kolej... :-D juz uzgodnione a poza tym to ja jestem pierwsza ubezpieczajaca auto hihiihih

Justynka widzę że masz to samo co ja z moim M jak chce coś kupić dzieciaczkom on też zawsze mówi że mają już to czy tamto :laugh2: a co do jazdy.... lepiej wam nie mówię kiedy ja zrobiłam tu L i też jeździłam tam gdzie Justynka a nawet już z Clonmel sama wracałam tj ja kierowałam no ale na tyl koniec bo nie ma kto ze mna jeźdzć tj mój M twierdzi że gdybym tak do miasta non stop nie chciała jeździć to on by mnie uczył a tak jak głupi nie będzie jeździł w tą i z powrotem a autko już drugi rok też na mnie ubezpieczone.... ale ostatnio coś poburkiwał ze jazdy gdzieś z instruktorem znalazła za 25e to może mnie zapisze:-D Sylcia a mój zawsze weekendy nocki ma więc ja zawsze w weekendy sama ;( ale cz drugiej strony tylko weekend a cały tydzień ze mną ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry