Justyna kurcze nie wiem jak z tym zdjeciem, jak juz utworze sobie suwaczek to tam na samym koncu mam dwa linki jeden odpowiada zdjeciu a drugi sam suwaczek i za kazdym razem jak wpisze jeden to mam albo zdjecie albo suwaczek wzaleznosci od tego ktory link sobie wkleje KURCZE NIE WIEM, co mam zrobic??
reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Mowisz i masz;-)Jezeli to nie problem to zaglosujecie na moja siostre )
Katowice Na-Lansie.pl - Archiwum: 2009-09-20
Bylo by milo )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziekii baby ) za glosy na sis )
K
krycha
Gość
Oj, ja też byłabym za wtorkiem !!!
Sylcia007, zagłosowane
Ja już mam dość tego siedzenia w domu i jutro już napewno, choć na chwilę, ale wyjść muszę, bo oszaleję!!! Już się nabawiłam "więziennej bladości" hihihihihihihihihihi...
Madziakowalik, z co to za zupka? Jakieś szczegóły?
Gosiulka, do biegania za dziećmi można się przyzwyczaić i nie jest tak źle hehe ;-), chociaz czasem fajnie by było na tyłku posiedzieć
Sylcia007, zagłosowane
Ja już mam dość tego siedzenia w domu i jutro już napewno, choć na chwilę, ale wyjść muszę, bo oszaleję!!! Już się nabawiłam "więziennej bladości" hihihihihihihihihihi...
Madziakowalik, z co to za zupka? Jakieś szczegóły?
Gosiulka, do biegania za dziećmi można się przyzwyczaić i nie jest tak źle hehe ;-), chociaz czasem fajnie by było na tyłku posiedzieć
madziakowalik
Fanka BB :)
dziewczyny juz tlumacze choriza jest to wloska kielbasa dodaje sie zielona papryke , ziemniaczki pokrojone w kosteczke , zabek czasnku , pomidory ale takie z puszki ( chyba to wszystko ) gotowalam ja popoludniu i juz nie pamietam skladnikow wszystkich .
madziakowalik
Jezeli to nie problem to zaglosujecie na moja siostre )
Katowice Na-Lansie.pl - Archiwum: 2009-09-20
Bylo by milo )
glosik oddany :-)
K
krycha
Gość
dziewczyny juz tlumacze choriza jest to wloska kielbasa dodaje sie zielona papryke , ziemniaczki pokrojone w kosteczke , zabek czasnku , pomidory ale takie z puszki ( chyba to wszystko ) gotowalam ja popoludniu i juz nie pamietam skladnikow wszystkich .
Nie martw się kobiety w ciąży mają problemy z pamięcią ... Po ciązy z resztą też ...
madziakowalik
masakra nie pamietam calego przepisu. ale zupka godna polecenia bo pyszna :-)
zmykam spac bo odziwo oczy mi sie kleja :-) dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
krycha
Gość
Dobranoc...
Aha, musimy Cię jeszcze nauczyć edytować posty, żebyś nie pisała jednego za drugim ;-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja przyszłam się pożegnać i powiedzieć dobrej nockiSylwia my byśmy musiały pod tą centrą być tak najpózniej o 9-45 bo przy crescent Justysia będzie na nas czekała;-) o 10 oki jesteśmy umówione zegareczki nastawione i spacerek i sklepiki zaliczymy nawet nie wiecie jak się ciesze a dzieciom przyda się troszke powietrza na te ich katary;-)