reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyna kurcze nie wiem jak z tym zdjeciem, jak juz utworze sobie suwaczek to tam na samym koncu mam dwa linki jeden odpowiada zdjeciu a drugi sam suwaczek i za kazdym razem jak wpisze jeden to mam albo zdjecie albo suwaczek wzaleznosci od tego ktory link sobie wkleje KURCZE NIE WIEM, co mam zrobic??

reklama
Oj, ja też byłabym za wtorkiem :tak::tak::tak:!!!

Sylcia007, zagłosowane :-D

Ja już mam dość tego siedzenia w domu i jutro już napewno, choć na chwilę, ale wyjść muszę, bo oszaleję!!! Już się nabawiłam "więziennej bladości" hihihihihihihihihihi...

Madziakowalik, z co to za zupka? Jakieś szczegóły?

Gosiulka, do biegania za dziećmi można się przyzwyczaić i nie jest tak źle hehe ;-), chociaz czasem fajnie by było na tyłku posiedzieć :sorry:

dziewczyny juz tlumacze choriza jest to wloska kielbasa dodaje sie zielona papryke , ziemniaczki pokrojone w kosteczke , zabek czasnku , pomidory ale takie z puszki ( chyba to wszystko ) gotowalam ja popoludniu i juz nie pamietam skladnikow wszystkich :szok: .

dziewczyny juz tlumacze choriza jest to wloska kielbasa dodaje sie zielona papryke , ziemniaczki pokrojone w kosteczke , zabek czasnku , pomidory ale takie z puszki ( chyba to wszystko ) gotowalam ja popoludniu i juz nie pamietam skladnikow wszystkich :szok: .

Nie martw się kobiety w ciąży mają problemy z pamięcią :sorry:... Po ciązy z resztą też :-p:-D...

reklama
Ja przyszłam się pożegnać i powiedzieć dobrej nocki:tak:Sylwia my byśmy musiały pod tą centrą być tak najpózniej o 9-45 bo przy crescent Justysia będzie na nas czekała;-) o 10 oki jesteśmy umówione zegareczki nastawione i spacerek i sklepiki zaliczymy nawet nie wiecie jak się ciesze a dzieciom przyda się troszke powietrza na te ich katary;-):tak:

Do góry