reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Gosia musisz zrobic sobie jeszcze raz suwaczek!!! i tam przy ostatnim kroku masz taki okienko zeby wczytac zdjecie z kompa tylko zdjecie sobie pomniejsz zeby Ci weszlo i pozniej to juz tak jak krycha pisala wchodzisz w swoje ustawienia, sygnatura wklejasz kod do forow zapiszujesz i powinno sie pojawic!!!!powodzenia!!!!
jeszcze raz wszystkim dziekuje za zyczonka!!!!!:-)
a my od Martuay wrocilismy!!! taki korek ze szok ... jakas sie ciezarowka przewrocila czy cus!
jeszcze raz wszystkim dziekuje za zyczonka!!!!!:-)
a my od Martuay wrocilismy!!! taki korek ze szok ... jakas sie ciezarowka przewrocila czy cus!
Ostatnia edycja:
Dzieki Justysia poprobuje jak mala uspie bede miala wiecej czasu teraz rozrabia z Kieranem ale zaraz ide dac jej jedzonko i kapanko
krycha moja mala tak codziennie raczej okolo 21 chodzi spac czasami to sie przesunie o godzinke do przodu gdy jest strasznie nie wyspana bo w dzien nie chce spac, juz myslalam ze mi dzis po poludniu tez nie zasnie ale w koncu jako padla i dala troszke spokoju Sophie kapiele uwielbia heh glowe jej splukuje garnkiem i nigdy jeszcze nie zaplakala nawet jak jej leci do oczow heheh moja siostra jak to zobaczyla to powiedziala ze sie wcale nie dziwi ze ona na chrzcinach nie zaplakala jak ja jej tak glowe splukuje to juz przyzwyczajona hihih A Twoja perelka tez pelna energii ja sobie nie wyobrazam jak moja bedzie miala roczek i trzeba bedzie za nia biegac ....
krycha moja mala tak codziennie raczej okolo 21 chodzi spac czasami to sie przesunie o godzinke do przodu gdy jest strasznie nie wyspana bo w dzien nie chce spac, juz myslalam ze mi dzis po poludniu tez nie zasnie ale w koncu jako padla i dala troszke spokoju Sophie kapiele uwielbia heh glowe jej splukuje garnkiem i nigdy jeszcze nie zaplakala nawet jak jej leci do oczow heheh moja siostra jak to zobaczyla to powiedziala ze sie wcale nie dziwi ze ona na chrzcinach nie zaplakala jak ja jej tak glowe splukuje to juz przyzwyczajona hihih A Twoja perelka tez pelna energii ja sobie nie wyobrazam jak moja bedzie miala roczek i trzeba bedzie za nia biegac ....
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
jestesmy
Majka wazy 5400
hahhaha same mlodziaki tu
Noo to malenka niezle Ci wazy kochana )
camomile eh wiem jak to jest bo moja tez nie jest najlepsza ze spaniem w ciagu dnia, zalezy jak jej sie podoba jednego dnia potrafi zasnac i spac 2, 3 godziny po polodniu a innego to spi w ciagu calego dnia 2 razy po pol godziny i za holere wiecej nie usnie choc zmeczona jest oczy czerwone i male i kweka tylko jak jej cos nie wychodzi hehe a zasnac nie moze tak jak dzis naprzyklad mam urwanie glowy, przespala sie na spacerku pol godzinki i teraz jest pelna energii ehh
Sylwia wlasnie ta pielegniarka nazywa sie Mary Caryy nie umiem przeliterowacj jej nazwisia ale jakos tak i to jest helth center w miescie kolo medipolu. Moja mala wypija duzo mniej mleka niz Twoja eh no coz mam zrobic, myslalam ze dzis po polodniu bedzie spala to dam jej na snie ale zasnela po obiadku na 30 min a teraz pelna energi bawi sie zobacze zrobie jej mleko i sporboje dac ale jak nie bedzie chciala to musze kombinowac zeby cos zjadla z lyzeczki
Olivca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!!!!!
Ahhha ja chodze na Doardoyle do HC ale wlasnie ta malpa nazywa sie mary ale chyba Kerry na naziwsko ma teraz nie pamietam Obecnie jest w ciazy ma takie nie za dlugie wlosy i okulary wyzsza kobieta ... ;/
Witam
Wybaczcie ze dopiero teraz ale rozlozylo mnie totalnie w nocy dostalam takiego potworniego bolu brzucha a rano zaczelam wymiotowac i moj synek tak samo
moj M zawiozl nas dzisiaj do lekaza dostalam takie piguly do lykanie ze az moi w gardle staja
Caly dzien w luzku dopiero teraz sie ocknelismy
jedynie dobre jest to ze corusia moja zdrowa
Ach zapomnialabym
Justusia21 wszystkiego naj naj najlepszego
i witam nowe mamusie
Zdrowka kochana zdrowka ) Boszee kazdy choruje i mamy i dziecii (
Dzieki Justysia poprobuje jak mala uspie bede miala wiecej czasu teraz rozrabia z Kieranem ale zaraz ide dac jej jedzonko i kapanko
Noo widzisz moja droga suwaczek wyszedl ) Jeszcze tylko poprawka z zdjeciem i bedzie tak jak chcialas )
A ja dzis obiadek zrobilam troche ogarnelam domek Mala jako tako grzeczna BYlam u Martusii na kawce ) A teraz z misiakiem sobie siedzimy )
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Czesc dziewczynki.
Sto lat Justynko i Olu!!!!Wszystkiego naj,najlepszego!
Zakrecona jestem jak niewiem.
Ale mi szkoda ze mnie jutro nie bedzie u Justysi:-(I jeszcze ten bigosik:---(
Witam nowa kolezanke
Sto lat Justynko i Olu!!!!Wszystkiego naj,najlepszego!
Zakrecona jestem jak niewiem.
Ale mi szkoda ze mnie jutro nie bedzie u Justysi:-(I jeszcze ten bigosik:---(
Witam nowa kolezanke
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Jezeli to nie problem to zaglosujecie na moja siostre )
Katowice Na-Lansie.pl - Archiwum: 2009-09-20
Bylo by milo )
Katowice Na-Lansie.pl - Archiwum: 2009-09-20
Bylo by milo )
justysia21
no ja wlasnie nie wiem co z tym jutrem moze przelozymy na wtorek w przyszlym tygodniu bo z tego co czytam to kazde dziecko zakatarzone ahhh i co dziewczyny wtorek??
Sylcia zaglosowane ;-)
Sylcia zaglosowane ;-)
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Justysia dziekii kochana za glosika )) Noo moze jednak na jakis dzien pozniej sie umowimy Moja mala juz prawie jest ok Nie ma juz kataru ale cos tam charczy Wole nie ryzykowac i nie zarazci waszych dziecii ... Ale spacerkuje z mala dziennie w domu jej nie zamykam P
madziakowalik
Fanka BB :)
Ale sie dziewczyny wszystkie porospisywaly :-)
Zupka z choriza Aniu - taka dzisiaj robilam i powiem , ze jest przepyszna :-) takze bylo warto sie troszke pomeczyc . jutro mam w planach leniuchowanie ( obiadek mam gotowy z dzisiaj , prasowanie skonczone ) takze jutro nic nie robie odpoczywam i moze skoncze ksiazke :-):-)
Zupka z choriza Aniu - taka dzisiaj robilam i powiem , ze jest przepyszna :-) takze bylo warto sie troszke pomeczyc . jutro mam w planach leniuchowanie ( obiadek mam gotowy z dzisiaj , prasowanie skonczone ) takze jutro nic nie robie odpoczywam i moze skoncze ksiazke :-):-)
reklama
justysia21
Madziakowalik a co to to chorizo??
ale tu cisza nastala!!!!
ale tu cisza nastala!!!!