reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja przyszłam się pożegnać i powiedzieć dobrej nocki:tak:Sylwia my byśmy musiały pod tą centrą być tak najpózniej o 9-45 bo przy crescent Justysia będzie na nas czekała;-) o 10 oki jesteśmy umówione zegareczki nastawione i spacerek i sklepiki zaliczymy nawet nie wiecie jak się ciesze a dzieciom przyda się troszke powietrza na te ich katary;-):tak:

Szkoda, że się jutro po centrum nie będziecie kręcić, bo bym się do Was dołączyła :-)...

Ja już też spływam, wąż zaraz wróci ;-)! Słodkich snów, do jutra :sorry:...

reklama
Ja przyszłam się pożegnać i powiedzieć dobrej nocki:tak:Sylwia my byśmy musiały pod tą centrą być tak najpózniej o 9-45 bo przy crescent Justysia będzie na nas czekała;-) o 10 oki jesteśmy umówione zegareczki nastawione i spacerek i sklepiki zaliczymy nawet nie wiecie jak się ciesze a dzieciom przyda się troszke powietrza na te ich katary;-):tak:

Ok dam rade sie wyszykowac :))

Szkoda, że się jutro po centrum nie będziecie kręcić, bo bym się do Was dołączyła :-)...

Ja już też spływam, wąż zaraz wróci ;-)! Słodkich snów, do jutra :sorry:...

My wlasnie do centrum chcemy sie wybrac :) A ja przy okazji do banku pozalatwiac kilka spraw ;/

Ja jak na razie zycze milych snow :))

nom a pod crescent punkt 10 sie melduje!!!!
dziolchy normalnie bylam dzisiaj jezdzic i mezol sie zapytal czy chce do domu sama dojechac!!! ale nie skusilam sie jeszcze:zawstydzona/y: moze za kilka dni:tak:
lece na carzone autka drugiego szukac bo jak sie juz naucze to czuje ze bedzie bitwa o samochod :-D

My wlasnie do centrum chcemy sie wybrac :) A ja przy okazji do banku pozalatwiac kilka spraw ;/

Taaaaak? No proszę, dajcie znać o której będziecie, oki? To się do Was przyczłapie! Jakbyście chciały to możecie sobie też u mnie odsapnąć hihihihihi :-)

Justysia21, to gdzie Ty jeźdźisz? Bo ja myślałam, że po ulicach już... A tu piszesz, że do domku miałaś okazję wracać, lekko się pogubiłam :eek:...

Teraz już na poważnie dobranoc mamusie i udanego hop do wyra ;-):-p:laugh2:!

Witam się z Wami mamusie!!! Noc dziś jak dawniej, pobudki do jedzonka co dwie godzinki :sorry:, zero duszenia się i zapchanego noska :rolleyes2:, chyba zaczynamy na dobre żegnać się z tym katarzyskiem :rofl2:!!! Ale tak spojrzałam, że wczoraj się rozpędziłam z tej radości, że będziecie w mieście i sprosiłam do siebie, a Młoda jednak coś tam jeszcze w nosie ma, no i chatkę muszę z zarazków dobrze wywietrzyć, więc może kawusi to się gdzieś na mieście napijemy, co?

Krycha jezdze po industrial parku na raheen:tak:

Aaaaa, no naprawdę myślałam, że już normalnie po ulicach :-D, ale racja, od czegoś trzeba zacząć ;-):-)...

Udanego piątku mamuśki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek.
witam przy okazji nową mamuśkę bo wczoraj chyba przeoczyłam:sorry:
Gosiulka pisałaś że mieszkasz niedaleko dunnesa 24.to tak jak ja.idę tam pieszo jakieś 10-15 minut

a mała od rana jakby się szaleju najadła.biega w tą i spowrotem i wygrzebuje ze wszystkich kątów co tylko się da:-p zrobiła pobojowisko z mieszkania babci:-):-D idę wsunąć jakieś śniadanko i legnąć na kanapie przed tv:-p pozdrowionka i buziole

dzień doberek.
witam przy okazji nową mamuśkę bo wczoraj chyba przeoczyłam:sorry:
Gosiulka pisałaś że mieszkasz niedaleko dunnesa 24.to tak jak ja.idę tam pieszo jakieś 10-15 minut

a mała od rana jakby się szaleju najadła.biega w tą i spowrotem i wygrzebuje ze wszystkich kątów co tylko się da:-p zrobiła pobojowisko z mieszkania babci:-):-D idę wsunąć jakieś śniadanko i legnąć na kanapie przed tv:-p pozdrowionka i buziole

Hello Drozdusia :-D:-D:-D!!! Własnie pisałam wczoraj Gosiulce, że jedna z nas mieszka dość blisko Parkway'a hihihihihihihihihi... Ja myślę, że Laura nie zrobiła pobojowiska tylko sprząta po swojemu hahahahahahahaha ;-)! Pochwal się nam jak się czujesz?!?

dzien doberek:)

no ja tez tak niedaleko Parwkaya wlasciwie:) nie jest az tak daleko do Castletroy do mnie hehehe

noooooo.....a u nas ok....ide dzis do GP zapytac co z tym krawieniem moim bo jakos konca nie widac.....i nie wyglada to na jakas normalna @....bede Majke na szczepienie zapisaywac to podpytam......moze tyrzeba bedzie te tabsy odstawic.....tylko ze ja po dwuskladnikowych nie mialam zadnych sktkow ubocznych ....no ale coz.....organizm ma prawo zareagowac po swojemu...ech....
no nic.....uciekam bo do szkol jedziey i do smythsa na ennis rad chce podjechac po taka zabawke dla Majki bo w naszym nie bylo wczoraj.....
do pozniej moze:)
milego rozpoczynajacego sie weekendu

reklama
Krycha moj M nie pracuje w chinskiej tylko jako ochroniarz na Moyrosie < chyba tak sie pisze> i tam jest chinska i daja mu zawsze:-D a ja wczoraj caly czas kursowalam nawet po 21 puscilismy sie jeszcze do Clonmel do znajomych ;-) no i jeszcze paznokietki sobe zrobilam:tak:Ale dzis to chyba umowie sie na wizyte do GP bo nie moge z chorubskiem sobie poradzic:cool: zmykam na sniadanko i musze nadrobic zaleglosci forumowe z wczoraj:-p

Do góry