Hej dziewczynki ja się już wyszykowałam teraz jeszcze dzieciaczki Aga ty bierzesz napewno tablety dla karmiących cerazette?? Ja je brałam dość długo przy Marku i przy nich na początku masz prawo krwawić albo plamić musiałabyś sobie na forum o nich poczytać bo ja na początku tak miałam najpierw podkrwawiałam raczej plamiłam a potem wogule okresu już nie miałam one po prostu taki urok mają;-)duzo dziewczyn właśnie jak je biorą to wcale okresu nie mają;-)wszystko się normuje po troche dłuższym zażywaniu :-)One taki właśnie urok mają :-)Tyle że je trzeba zażywać bardzo sumiennie co do godziny bo jak nie to czeka niespodzianka jak mój Mati;-) tak to jest z tymi jednoskładnikowymi;-)
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie
nadal chora ale juz widac malutka poprawe
nadal chora ale juz widac malutka poprawe
justysia21
Elfikowa mama :D
ja juz wstalam
szykuje sie i wychodze.... do pozniej
szykuje sie i wychodze.... do pozniej
D
drozdusia
Gość
hej hej.Krycha pytałaś jak się czuję i powiem ci że jakoś bez rewelacji.najbardziej obawiam się powrotnej podróży.ale jakoś to będzie.nie ma co się za bardzo nad sobą rozczulać;-)
Hej dziewczyny
Tylko pozazdroscic wy sie wzystkie spotykacie razem a ja sie szykuje do tesciowej , eh no moze nie bedzie najgorzej jakos przezyje
drozdusia no to super ze ktos mieszka niedaleko mnie i aga irlandia tez gdzies blisko ehh pewnie kiedys uda nam sie spotkac
Pozdrowionka dla wszystkich i milego dzionka zycze ja pewnie bede dopiero wieczorem jak wroce od tesciowej
Tylko pozazdroscic wy sie wzystkie spotykacie razem a ja sie szykuje do tesciowej , eh no moze nie bedzie najgorzej jakos przezyje
drozdusia no to super ze ktos mieszka niedaleko mnie i aga irlandia tez gdzies blisko ehh pewnie kiedys uda nam sie spotkac
Pozdrowionka dla wszystkich i milego dzionka zycze ja pewnie bede dopiero wieczorem jak wroce od tesciowej
madziakowalik
Fanka BB :)
witam kobietki .
a my znowu ciezka noc :-(dopiero wstalam z lozka :-( mala mnie przekopala , az sie boje jak sie urodzi i tak samo bedzie da nam maluszek w kosc :-). dzisiaj mamy dzien lenia bo takiej nocy ...
a my znowu ciezka noc :-(dopiero wstalam z lozka :-( mala mnie przekopala , az sie boje jak sie urodzi i tak samo bedzie da nam maluszek w kosc :-). dzisiaj mamy dzien lenia bo takiej nocy ...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
MARTUANA no ja biore cos podobnego do tych tabletek co Ty pisalas tylko tutaj to jest NORIDAY....i bylam u GP....faktycznie tak ma byc....u mnie troche gorzej bylo bo zaraz po porodzie i pewnie dlatego.....ale dzis juz ok....prawie nic nie ma i doktor powiedzial ze trzeba sie przyzwyczaic,....bo te tabletki co bralam wczesniej to dwuskladnikowe byly ale teraz ich nie moge bo jeszcze karmieaaa....i biore je oczywiscie sumiennie i pilnuje czasuno i zmienie je jak tylko skoncze karmic...bo jakos zaufania do nich nie mam...wole moje dwuskaldnikowe a jak Twoj implant??????kiedy zakladasz???????????czy juz zalozylas?????
nie kupilam tej zabawki dla Majcii co chcialam ale mamy inna
nie kupilam tej zabawki dla Majcii co chcialam ale mamy inna
Ostatnia edycja:
dzien dobry dziewczynki
JUSTYSIU KOCHANA!!! WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO!!! Jak to fajniutko miec urodzinki tego samego dnia, taka specjalna energia między nami :-)
Dziękuję wam dziewczynki za życzonka, jak miło poczytać, ja oczywiście spełnialam zachcianki cioci, która szukała wymówki na wypad do centrum Dublina bo niby nie jechala wczesniej luisem i ble ble, moj N. ma w poniedzialek egzamin i chcial sie uczyc ale jak uslyszal ze chce dziecko zabrac do centrum to powiedzial ze jedzie z nami a ze wroci wczesniej, skonczylo sie na tym ze latalismy i szukalismy ciotki po sklepach bo ciagle jeszcze cos chciala, N.sie wkurzyl i powiedzial ze nie taka umowa byla, wrocilismy o tej samej porze-bo pozno wiec niepotrzebny wypad na dwa auta i my poddenerwowani, wymeczeni a ciocia kolejne pomysly,ktorych juz ikt nie mial nawet ochoty sluchac. Cale szczescie wieczor zakonczyl sie niespodziankowa kolacja w chinskiej restaruacji z przyjaciolmi, wiec na rozluznienie musialam w koncu sie napisc winka i wcale mi nie przeszkadzalo marudzenie cioci o born again i podobne bo wszyscy swietowalismy Ufff, jeszcze trzy dni.
Agus trzymam w kciuki, jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to daj znac, hmm swoja droga to chcialabym zrobic wszystko aby dostac sie tam do Aine by sie z wami spotkac i wyrwac od cioteczki albo znalezlibyscie troszke czasu zeby mnie odwiedzic?
Marta ta chinska kolo was to mnie uratowala o to pierwsze porzadne jedzonko jakie zaczelam jesc po mniesiadzach nudnosci jak bylam w ciazy, a naprawde bardzo dobre jedzonko tam mają.
Cytrusku i justys jeszcze raz sie powtarzam, zapraszam na jazde do mnie
JUSTYSIU KOCHANA!!! WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO!!! Jak to fajniutko miec urodzinki tego samego dnia, taka specjalna energia między nami :-)
Dziękuję wam dziewczynki za życzonka, jak miło poczytać, ja oczywiście spełnialam zachcianki cioci, która szukała wymówki na wypad do centrum Dublina bo niby nie jechala wczesniej luisem i ble ble, moj N. ma w poniedzialek egzamin i chcial sie uczyc ale jak uslyszal ze chce dziecko zabrac do centrum to powiedzial ze jedzie z nami a ze wroci wczesniej, skonczylo sie na tym ze latalismy i szukalismy ciotki po sklepach bo ciagle jeszcze cos chciala, N.sie wkurzyl i powiedzial ze nie taka umowa byla, wrocilismy o tej samej porze-bo pozno wiec niepotrzebny wypad na dwa auta i my poddenerwowani, wymeczeni a ciocia kolejne pomysly,ktorych juz ikt nie mial nawet ochoty sluchac. Cale szczescie wieczor zakonczyl sie niespodziankowa kolacja w chinskiej restaruacji z przyjaciolmi, wiec na rozluznienie musialam w koncu sie napisc winka i wcale mi nie przeszkadzalo marudzenie cioci o born again i podobne bo wszyscy swietowalismy Ufff, jeszcze trzy dni.
Agus trzymam w kciuki, jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to daj znac, hmm swoja droga to chcialabym zrobic wszystko aby dostac sie tam do Aine by sie z wami spotkac i wyrwac od cioteczki albo znalezlibyscie troszke czasu zeby mnie odwiedzic?
Marta ta chinska kolo was to mnie uratowala o to pierwsze porzadne jedzonko jakie zaczelam jesc po mniesiadzach nudnosci jak bylam w ciazy, a naprawde bardzo dobre jedzonko tam mają.
Cytrusku i justys jeszcze raz sie powtarzam, zapraszam na jazde do mnie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
OLIVCA kochana ja nie wiem jeszcze jak to bedzie bo my do Aine jedziemy jutro bardzo raniutko i prawdopodobnie oznym wieczorem bedziemy wracac do domku to sie jeszcze okazeale jakbys mogla podjechac i sie z nami spotkac to byloby super.....bo my to raczej nie damy rady.....ale w razie co to nic straconego....bo jak tylko cioteczka Cie opusci to dawaj do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!posiedzisz moze u nas z tydzien co???????bo krocej to raczej nie bo nie damy rady sie nagadac hahahhahahahhahaa
reklama
K
krycha
Gość
Dzięki, Kaja_repsect, za zaspokojenie mojej ciekawości ;-)! I że tak jeszcze zapytam, to Twój mąż pilnuje porządku na Moyrosie czy Ty nie masz na myśli tego fantastycznego osiedla w Limerick? No i kuruj się, bo we wtorek spotkanie , liczymy na Twoja obecność tym razem, bo bardzo chcemy Cię poznać w realu!!!!!!!!!
Alex2339, no i jak się czujecie? Pisałaś o poprawie, ale u Ciebie czy synka?
Drozdusia, spokojnie, poodpoczywaj teraz i wytrzymasz podróż , a jak już przylecisz to znów poodpoczywasz i spotkasz się z nami już w pełni sił !
Madziakowalik, jak się już Wasze Maleństwo urodzi to będzie lepiej, bo przynajmniej nie będzie Cię od środka kopało! Może piłkarzem będzie ta Wasza córcia, a raczej piłkarką :-) hihihihihihihihihi... Bardziej martwiłabym się końcówką ciąży, bo z każdym dnie będzie coraz ciężej niestety...
Aga_irlandia, dobrze, że to w końcu minie!!! Dawaj fote zabawki Majeczki no i co chciałaś kupić? Może jak nam wpadnie gdzieś w ręce to wezmiemy dla Ciebie?
Olivca, powinnaś sobie skreować nowy suwaczek hihihihihihihihihihihihi ;-)! A tak na poważnie to dobrze, że już krócej niż dalej i w przyszłym tygodniu o tej porze to już będzie dla Ciebie już tylko wspomnienie... Dzielna z Ciebie Kobieta! Ojjjj, już nie możemy się doczekac kiedy do nas zawitacie !
A my już po obiadku, placuszki, choć z proszku, ale ze śmietanką pierwsza klasa! Pyza też odrobinę spróbowała, ale na swoje nieszczęście nałożyłam Oliwce do Jej prywatnego talerzyka no i muszę umyć podłogę hihihihihihihihihihihi ale przynajmniej próbowała jeść sama, choć z marnym efektem ...
Ale, ale... Ale tu cisza jakaś ??? No, Baby, gdzie Wy?
Alex2339, no i jak się czujecie? Pisałaś o poprawie, ale u Ciebie czy synka?
Drozdusia, spokojnie, poodpoczywaj teraz i wytrzymasz podróż , a jak już przylecisz to znów poodpoczywasz i spotkasz się z nami już w pełni sił !
Madziakowalik, jak się już Wasze Maleństwo urodzi to będzie lepiej, bo przynajmniej nie będzie Cię od środka kopało! Może piłkarzem będzie ta Wasza córcia, a raczej piłkarką :-) hihihihihihihihihi... Bardziej martwiłabym się końcówką ciąży, bo z każdym dnie będzie coraz ciężej niestety...
Aga_irlandia, dobrze, że to w końcu minie!!! Dawaj fote zabawki Majeczki no i co chciałaś kupić? Może jak nam wpadnie gdzieś w ręce to wezmiemy dla Ciebie?
Olivca, powinnaś sobie skreować nowy suwaczek hihihihihihihihihihihihi ;-)! A tak na poważnie to dobrze, że już krócej niż dalej i w przyszłym tygodniu o tej porze to już będzie dla Ciebie już tylko wspomnienie... Dzielna z Ciebie Kobieta! Ojjjj, już nie możemy się doczekac kiedy do nas zawitacie !
A my już po obiadku, placuszki, choć z proszku, ale ze śmietanką pierwsza klasa! Pyza też odrobinę spróbowała, ale na swoje nieszczęście nałożyłam Oliwce do Jej prywatnego talerzyka no i muszę umyć podłogę hihihihihihihihihihihi ale przynajmniej próbowała jeść sama, choć z marnym efektem ...
Ale, ale... Ale tu cisza jakaś ??? No, Baby, gdzie Wy?