reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej dziewczynki ja się już wyszykowałam teraz jeszcze dzieciaczki:) Aga ty bierzesz napewno tablety dla karmiących cerazette?? Ja je brałam dość długo przy Marku i przy nich na początku masz prawo krwawić albo plamić musiałabyś sobie na forum o nich poczytać :tak: bo ja na początku tak miałam najpierw podkrwawiałam raczej plamiłam a potem wogule okresu już nie miałam one po prostu taki urok mają;-)duzo dziewczyn właśnie jak je biorą to wcale okresu nie mają;-)wszystko się normuje po troche dłuższym zażywaniu :-)One taki właśnie urok mają :-)Tyle że je trzeba zażywać bardzo sumiennie co do godziny bo jak nie to czeka niespodzianka jak mój Mati:-D;-) tak to jest z tymi jednoskładnikowymi;-)

reklama
hej hej.Krycha pytałaś jak się czuję i powiem ci że jakoś bez rewelacji.najbardziej obawiam się powrotnej podróży.ale jakoś to będzie.nie ma co się za bardzo nad sobą rozczulać;-)

Hej dziewczyny
Tylko pozazdroscic wy sie wzystkie spotykacie razem a ja sie szykuje do tesciowej , eh no moze nie bedzie najgorzej:) jakos przezyje;)
drozdusia no to super ze ktos mieszka niedaleko mnie:) i aga irlandia tez gdzies blisko ehh:) pewnie kiedys uda nam sie spotkac

Pozdrowionka dla wszystkich i milego dzionka zycze ja pewnie bede dopiero wieczorem jak wroce od tesciowej

witam kobietki .

a my znowu ciezka noc :-(dopiero wstalam z lozka :-( mala mnie przekopala , az sie boje jak sie urodzi i tak samo bedzie da nam maluszek w kosc :-). dzisiaj mamy dzien lenia bo takiej nocy ...

MARTUANA no ja biore cos podobnego do tych tabletek co Ty pisalas tylko tutaj to jest NORIDAY....i bylam u GP....faktycznie tak ma byc....u mnie troche gorzej bylo bo zaraz po porodzie i pewnie dlatego.....ale dzis juz ok....prawie nic nie ma:) i doktor powiedzial ze trzeba sie przyzwyczaic,....bo te tabletki co bralam wczesniej to dwuskladnikowe byly ale teraz ich nie moge bo jeszcze karmie:(aaa....i biore je oczywiscie sumiennie i pilnuje czasu:):):):):)no i zmienie je jak tylko skoncze karmic...bo jakos zaufania do nich nie mam...wole moje dwuskaldnikowe:) a jak Twoj implant??????kiedy zakladasz???????????czy juz zalozylas?????

nie kupilam tej zabawki dla Majcii co chcialam ale mamy inna:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry dziewczynki
JUSTYSIU KOCHANA!!! WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO!!! Jak to fajniutko miec urodzinki tego samego dnia, taka specjalna energia między nami:) :tak::-)
Dziękuję wam dziewczynki za życzonka, jak miło poczytać, ja oczywiście spełnialam zachcianki cioci, która szukała wymówki na wypad do centrum Dublina bo niby nie jechala wczesniej luisem i ble ble, moj N. ma w poniedzialek egzamin i chcial sie uczyc ale jak uslyszal ze chce dziecko zabrac do centrum to powiedzial ze jedzie z nami a ze wroci wczesniej, skonczylo sie na tym ze latalismy i szukalismy ciotki po sklepach bo ciagle jeszcze cos chciala, N.sie wkurzyl i powiedzial ze nie taka umowa byla, wrocilismy o tej samej porze-bo pozno wiec niepotrzebny wypad na dwa auta i my poddenerwowani, wymeczeni a ciocia kolejne pomysly,ktorych juz ikt nie mial nawet ochoty sluchac. Cale szczescie wieczor zakonczyl sie niespodziankowa kolacja w chinskiej restaruacji z przyjaciolmi, wiec na rozluznienie musialam w koncu sie napisc winka i wcale mi nie przeszkadzalo marudzenie cioci o born again i podobne bo wszyscy swietowalismy:) Ufff, jeszcze trzy dni.
Agus trzymam w kciuki, jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to daj znac, hmm swoja droga to chcialabym zrobic wszystko aby dostac sie tam do Aine by sie z wami spotkac i wyrwac od cioteczki albo znalezlibyscie troszke czasu zeby mnie odwiedzic?
Marta ta chinska kolo was to mnie uratowala o to pierwsze porzadne jedzonko jakie zaczelam jesc po mniesiadzach nudnosci jak bylam w ciazy, a naprawde bardzo dobre jedzonko tam mają.
Cytrusku i justys jeszcze raz sie powtarzam, zapraszam na jazde do mnie:)

OLIVCA kochana ja nie wiem jeszcze jak to bedzie bo my do Aine jedziemy jutro bardzo raniutko i prawdopodobnie oznym wieczorem bedziemy wracac do domku :( to sie jeszcze okaze:)ale jakbys mogla podjechac i sie z nami spotkac to byloby super.....bo my to raczej nie damy rady.....ale w razie co to nic straconego....bo jak tylko cioteczka Cie opusci to dawaj do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!posiedzisz moze u nas z tydzien co???????bo krocej to raczej nie bo nie damy rady sie nagadac hahahhahahahhahaa

reklama
Dzięki, Kaja_repsect, za zaspokojenie mojej ciekawości ;-)! I że tak jeszcze zapytam, to Twój mąż pilnuje porządku na Moyrosie czy Ty nie masz na myśli tego fantastycznego osiedla w Limerick? No i kuruj się, bo we wtorek spotkanie :-p:laugh2:, liczymy na Twoja obecność tym razem, bo bardzo chcemy Cię poznać w realu!!!!!!!!!

Alex2339, no i jak się czujecie? Pisałaś o poprawie, ale u Ciebie czy synka?

Drozdusia, spokojnie, poodpoczywaj teraz i wytrzymasz podróż :sorry:, a jak już przylecisz to znów poodpoczywasz i spotkasz się z nami już w pełni sił :tak::-D!

Madziakowalik, jak się już Wasze Maleństwo urodzi to będzie lepiej, bo przynajmniej nie będzie Cię od środka kopało! Może piłkarzem będzie ta Wasza córcia, a raczej piłkarką :-) hihihihihihihihihi... Bardziej martwiłabym się końcówką ciąży, bo z każdym dnie będzie coraz ciężej niestety...

Aga_irlandia, dobrze, że to w końcu minie!!! Dawaj fote zabawki Majeczki no i co chciałaś kupić? Może jak nam wpadnie gdzieś w ręce to wezmiemy dla Ciebie?

Olivca, powinnaś sobie skreować nowy suwaczek hihihihihihihihihihihihi ;-)! A tak na poważnie to dobrze, że już krócej niż dalej i w przyszłym tygodniu o tej porze to już będzie dla Ciebie już tylko wspomnienie... Dzielna z Ciebie Kobieta! Ojjjj, już nie możemy się doczekac kiedy do nas zawitacie :rolleyes2:!

A my już po obiadku, placuszki, choć z proszku, ale ze śmietanką pierwsza klasa! Pyza też odrobinę spróbowała, ale na swoje nieszczęście nałożyłam Oliwce do Jej prywatnego talerzyka no i muszę umyć podłogę hihihihihihihihihihihi ale przynajmniej próbowała jeść sama, choć z marnym efektem :evil:...

Ale, ale... Ale tu cisza jakaś :szok:??? No, Baby, gdzie Wy?

Do góry