reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

He he udalo sie!!!!!!! Dzieki krycha:):) Teraz zaczne walczyc z tym suwaczkiem kurcze tzn z zapisaniem go na forum !!

:-D Skrócona wersja jak wstawić suwaczek - więc tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponieżej i zrobione!!!!! Trzymam kciuki żeby Ci się udało!!! :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Colima ale mnie rozbawiłaś hahahah M. na perkusji hahh No faktycznie do Betani czasami jezdziliśmy ale gościnnie bo jesteśmy z Tychów i tam chodziliśmy ;-)a na perkusji to za moich czasów grał Norbert mąż Ani Dwulat:tak:teraz to nie kojaże a szkoda skoro podobny do Marka :-D Marek owszem grywa ale na gitarze i czasami na nerwach:-D;-):tak: A ja podtrzymuje zaproszenie:tak: A ja czekam na mojego Mężusia :tak: Sylwia właśnie wyszła Mati śpi a dziewczynki w najlepsze sie bawią w szkołe:-D:-D

Colima ale mnie rozbawiłaś hahahah M. na perkusji hahh No faktycznie do Betani czasami jezdziliśmy ale gościnnie bo jesteśmy z Tychów i tam chodziliśmy ;-)a na perkusji to za moich czasów grał Norbert mąż Ani Dwulat:tak:teraz to nie kojaże a szkoda skoro podobny do Marka :-D Marek owszem grywa ale na gitarze i czasami na nerwach:-D;-):tak: A ja podtrzymuje zaproszenie:tak: A ja czekam na mojego Mężusia :tak: Sylwia właśnie wyszła Mati śpi a dziewczynki w najlepsze sie bawią w szkołe:-D:-D

na gitarze...:eek:
hehehe... moze:-D:-D:-D
a gral w chorze 'z milosci'?... jak nie- to chyba go z kims jednak pomylilam:p
a moze go kojarze jak wlasnie gdzies na gitarze gral:confused: hmm...
dziekuje za zaproszenie- na pewno wpadne:tak:

kurcze ale zabawa z tym suwaczkiem cos sie wstawilo krycha tylko mialam jeszcze fotke z boku ale to nie weszlo?

Hmm... No, ja nie mam suwaczka ze zdjęciem, nie wiem jak się atkie wstawia, pewnie podobnie, ale czemu Ci nie wlazło to nie wiem... Justysia21 jest bardziej obcykana w te klocki, na pewno podpowie jak się pojawi! Ale avatara masz, suwaczek też, więc nie jest źle hihihihihihihihihihihi...

Martuana, a Mareczka gdzie zgubiłaś? Śpi z Matim czy się bawi w szkołe z dziewczynkami ;-)?

No super Krysia to dzieki Tobie cos tam wyszlo zdjecie sprobuje wkleic pozniej bo juz od tego patrzenia to oczoplasu dostane musze chwilke odpoczac , a mala ciagle spi ciekawe co w nocy bedzie robila ehhh

No super Krysia to dzieki Tobie cos tam wyszlo zdjecie sprobuje wkleic pozniej bo juz od tego patrzenia to oczoplasu dostane musze chwilke odpoczac , a mala ciagle spi ciekawe co w nocy bedzie robila ehhh

Spoko, cieszę się, że mogłam pomóc ;-):-)!

Mój Urwis szaleje na całego! Spocona znowu jest jak nie wiem... Dziś znów muszę Ją "wyprać" hahahahahahahahahaha całą, oj nie spodoba Jej się to zbytnio, bo nie przepada za myciem głowy, a bardziej za spłukiwaniem... No i spać pójdzie pewnie dopiero po 20.00, bo długo drzema w dzień! A Twoja Kruszynka, Gosiulko, jeszcze mała to ile w stanie czuwania będzie? Ze 3 - 4 godzinki? Ważne, że teraz masz troszkę spokoju :tak:

reklama
Witam
Wybaczcie ze dopiero teraz ale rozlozylo mnie totalnie :eek:w nocy dostalam takiego potworniego bolu brzucha a rano zaczelam wymiotowac i moj synek tak samo
moj M zawiozl nas dzisiaj do lekaza dostalam takie piguly do lykanie ze az moi w gardle staja
Caly dzien w luzku dopiero teraz sie ocknelismy
jedynie dobre jest to ze corusia moja zdrowa

Ach zapomnialabym
Justusia21 wszystkiego naj naj najlepszego
i witam nowe mamusie

Do góry