reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja rozwniez z katarem siedze w domku pomalu zaczynam watpic , ze mi kiedys przejdzie :-(. Ania dziekuje za zaproszenie slonko ale ja rowniez katarek- mam nadzieje , ze wpadniesz do mnie jak mala bedzie zdrowa i mi przejdzie zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hmm... Ale klops... Pełno smarkaczy :-D:-):-D... Napewno zaglądnę ;-)

A moje dziecię w końcu wstało, po prawie 3 godzinach snu, no, może z małą przerwą na jedzonko :-p:sorry:...

Gosiulka, a Ty z jakiej części Liemricku jesteś?

Aga_irlandia, niezła waga hehehehehehehehe :-D

Camomile, spacerek udany? Bo jak patrzę na tę pogodę to widać, że jest cudna, ach :rolleyes2:

reklama
ja nie moge sobie pozwolic na noszenie na rekach:)za duzo zawsze do roboty .....teraz Majka lezy sobie kolo mnie na sofie.....moze zasnie:)
dobra uciekam bo waz przyszedl:)
do juterka
no chyba ze wieczorkiem zajrze zobaczyc co naskrobalyscie

Ostatnia edycja:
No i dobrze, Aga_irlandia, moja Pyza to też kanapowiec był hihihihihihihihihihihihihihihi...

Madziakowalik, a co ta super zupa?

Dobra, ja też uciekam na razie, oglądać z Oliwką "Epokę lodowcową" ;-)

krycha ja mieszkam niedaleko Parkway-a pewnie zadna z was niestety nie mieszka w poblizu ja tak na koncu swiata ehhhh :tak:
aga_irlandia Twoja malenka to rzeczywiscie mala pyzka eh slodko dobrze ze ma apetyt bo sobie rosie i bedzie silna i zdrowa:) a ile miesiaczkow juz skonczyla???

Moja wlasnie zasnela NARESZCIE juz mialam jej dosc bo walczylam z nia od 15 az wkoncu zostawilam ja sama po plakala po plakala i zasnela eh mleczka tez troszke wypila 100 ml to zawsze cos:) jak sie obudzi to dam jej owocki:)

krycha hmm dokladnie mowiac to mieszkam przy tym Dunnesstore 24 h na chaldrenroad.Mowie koniec swiata bo ogolnie tu na osiedlu gdzie mieszkam nie ma wogole Polakow a w poblizu to pewnie jacys sa ale nikogo ze znajomych niestety wszyscy ogolnie mieszkaja na Doradoyle albo Raheen

Kurcze proboje wstawic zdjecie zeby wyswietlalo mi sie tak jak wam z boku kolo nazwy uzytkownika, wstawilam zdjecie do Profila ale nie wyskakuje przy nazwie uzytkownika przy moich odpowiedziach....ehh chyba jestem za ciemna do tego czy cosik...

Kurcze proboje wstawic zdjecie zeby wyswietlalo mi sie tak jak wam z boku kolo nazwy uzytkownika, wstawilam zdjecie do Profila ale nie wyskakuje przy nazwie uzytkownika przy moich odpowiedziach....ehh chyba jestem za ciemna do tego czy cosik...

Musisz wejść w ustawienia a potem w edytuj avart i tam, na samym dole, jest opcja własny avatar, wstawiasz ścieżkę z twardziela, zapisujesz zmiany i TADA :-D

reklama
Do góry