reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej dziewczynki.ja tylko na chwilkę przede wszystkim życzyć JUSTYSI I OLIVCI WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ NAJ .naskrobałyście troszku ale nie mam za bardzo siły się przez to przekopać.w każdym razie pozdrawiam was cieplutko i zmykam dalej poleżeć:sorry:

reklama
OLIVCA I JUSTYSIA wszystkiego najlepszego kochane moje:) buziolki dla Was

a ja sie czuje dobrze:) @ sie rozkrecila ale nie jest zle....
poza tym wszystko zalatwilam:) bylam w kosciele i chrzest bedzie 10 pazdziernika:)oczywiscie w irlandzkim kosciele kolo nas:) do Polskiego to ja tylko chodze jajka swiecic bo tu takiej tradycji nie maja hehehehe.....i zadnych problemow) i WErce tez zalatwilam chrzest:) tylko ze nie w ten sam dzien bo musza czekac na chrzestnych z Polski.....a my nie....bo mamy irlandzkich :)

kaja przed narodzinami Majki to pewnie bym poszla do kina ale teraz to nie bardzo mam jak:(pozostaje mi poczekac na obejrzenie tego filmu:)niestety

Ostatnia edycja:
Ja na szczęście moge zostwić dzieciaczki z mojego M bratem i bratową bo mieszkamy razem, więc czasem to wykorzystuje;-) No i ja to na chińskie bym poszła ale mój jak jest w pracy je więc nie za bardzo chce jeść to cały tydzień ;)
OOO ja uwielbiam chińszczyzne :tak: koło Justysi mają świetne żarełko ale nie ma to jak w Polsce mniam chińska dobrze mi się kojaży bo mój mężuś zabierał mnie zawsze jak chciał mnie przekupić hahha czyli baaaaaardzo często:-Dnawet jak zaszłam w ciąże z Marikiem to uczciliśmy to knajpką chińską także mam sentyment:-)A 15 leci do Polski i wczoraj właśnie się pytał czy mi nie przywieść :-D ja się roześmiałam a On całkiem poważnie że przed samym odlotem kupi zapakuje i co 3 godzin nie wytrzyma :-D no i zobaczymy hahha:))A tu całą ciąże z Matim też okupowałam mniam mniam a tu dieta na całego:-D

Aga_irlandia, to wyściskaj ode mnie i od Oliwki dziewczyny i buziaka prześlij, dobra??? Całe szczęście, że Ci już lepiej, bo nastraszyłaś mnie jak nie wiem :szok:!

Ja też uwielbiam chińskie żarcie! Ale mi ochoty narobiłyście, no! Kaja_respect, a w której knajpce pracuje Twój mąż jeśli można spytać?

Oj, Drozdusia, widzę poważna sprawa, jak już sama grzecznie idziesz poleżeć znaczy kiepskawo się czujesz :-:)eek:...

Mój smarkatek dalej śpi i dobrze, bo sen jest zdrowy i pomaga zdrowieć! W prawdzie gilaski już Jej powoli zasychają, ale POWOLI no i poci się jak szczurek... Tak mi Jej szkoda, no! Aaaaa i sąsiadka znów wczoraj dała koncert :wściekła/y:, wrrrrrr....

Dobrze, że weekend się zbliża! Jeszcze nie wiem jak z moim wężem będzie w sobotę, ale mam taką cichą nadzieję, że jednak tym razem zostanie w domu, bo się już stęskniłam jak nie wiem! Przez to, że śpimy teraz osobno tym bardziej :sorry:...

camomile eh wiem jak to jest bo moja tez nie jest najlepsza ze spaniem w ciagu dnia, zalezy jak jej sie podoba jednego dnia potrafi zasnac i spac 2, 3 godziny po polodniu a innego to spi w ciagu calego dnia 2 razy po pol godziny i za holere wiecej nie usnie choc zmeczona jest oczy czerwone i male i kweka tylko jak jej cos nie wychodzi hehe a zasnac nie moze tak jak dzis naprzyklad mam urwanie glowy, przespala sie na spacerku pol godzinki i teraz jest pelna energii ehh

Sylwia wlasnie ta pielegniarka nazywa sie Mary Caryy nie umiem przeliterowacj jej nazwisia ale jakos tak i to jest helth center w miescie kolo medipolu. Moja mala wypija duzo mniej mleka niz Twoja eh no coz mam zrobic, myslalam ze dzis po polodniu bedzie spala to dam jej na snie ale zasnela po obiadku na 30 min a teraz pelna energi bawi sie zobacze zrobie jej mleko i sporboje dac ale jak nie bedzie chciala to musze kombinowac zeby cos zjadla z lyzeczki

Olivca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!!!!!

witam kobietki :-)

wszystkim solenizantka zycze wszystkiego naj naj naj . ja rozwniez z katarem siedze w domku pomalu zaczynam watpic , ze mi kiedys przejdzie :-(. Ania dziekuje za zaproszenie slonko ale ja rowniez katarek- mam nadzieje , ze wpadniesz do mnie jak mala bedzie zdrowa i mi przejdzie zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! . musze za obiadek sie zabrac ( moj wymyslij zupke jakas z przepisu ciekawe co mi wyjdzie ) mam nadzieje , ze bedzie dobra ( ladnie wyglada na zdjeciu ) a na koniec prasowanie bo mi sie troszke uzbieralo :rofl2:

Ostatnia edycja:
Justysia i Olivka- wszystkiego najlepszego!!! :*:*:*

Colima przeszłabym koło ciebie i aż głupio bo Cię nie poznałam:zawstydzona/y::-p Dopiero Sylwik mnie uświadomiła:zawstydzona/y: A Marta jest twoją siostrą czy cioteczną?? Bo teraz sobie przypominam Ciebie kochana jak byłam w ostatnim tyg. ciąży hahah byłam na spotkaniu a ty z maleńtwem byłaś to nawet mojemu Markowi mówiłam że Ci dobrze już masz bejbika hahh:-D A rozmawiałam i to chyba była twoja mama bo tak przynajmniej zrozumiała:tak:bo się Tobą chwaliła a konkretnie wnukiem:-D To wy faktycznie mieszkacie bliziutko!!!;-)przed sparem koło kamienia tak???no to grzech dziewczyno grzech że Ty jeszcze do mnie nie wpadłaś :-D:-D:-D:-Dwię ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!

tak to z moja mama gadalas:)
a ja to kojarze Twojego meza z Betanii:p bo to on gral na perkusji- czy mi sie cos pokrecilo?...
no mieszkamy bluziutko- ale jakos tak wychodzi, ze nie... ze jeszcze do Ciebie nie doszlam:p
a Marta to moja cioteczna siostra:)

jejciu jak ten czas leci Natalka 2 latka juz ma a ja 22:zawstydzona/y:

justysia- to jestesmy z tego samego roku:D
ja w sierpniu konczylam 22:)

reklama
Do góry