reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Gosiulku no ja właśnie też tylko wtedy mam czas a że on śpi tylko przed południem, bo druga drzemka jest podczas spaceru, to i na forum jestem tylko przed południem bo potem to mam urwanie głowy:-D:-D A tu życie zwykle toczy się po południami więc najlepsze mnie omija:sorry: No ale cóż. Takie życie:cool2: Lecę pranie pościągać bo już tyle wisi że aż wstyd:sorry:

Olivco wszystkiego naj dla Ciebie również:-)

No to dzisiaj na prawdę uroczyście na forum:tak:

Ostatnia edycja:
Gosia kochana moja mala w dzien pila 4 butelki po 150ml i w nocy przygotowywalam przed snem 150 ale nie wypijala calego i na noc 210 i to wypila cale Teraz zauwazylam ze w dzien pije mniej a jak ma ten katar to juz w ogole ... Pije 3 butelki 150 pol sloika warzyw sloik owocow casem dam jej kaszke albo ciasteczko wieczorkiem i je chrupki kukurydziane a le pije tez herbatke czy sok ... Przybiera na wadze i jest ok to jest najwazniejsze :)) A kto jest Twoja polozna w helath center Ktora Ci tak powiedziala ? Bo ja raz bylam i byla taka Mary jak sie nie myle glupia wariatka !!!! Przez kilka mminut robila mi wyklad i z geba na mnie dlaczego nie karmie piersia !!! Karmilam miesiac i alej nie moglam bo mala miala alergie pokarmowa i wymiotywala miala krwista wysypke na calym ciele nie spala i kupek nie bylo a teraz to rewelacja ... Jak sie karmii piersia to sie wprowadza inne pokarmy w 6 miesaicu a jak mlekime modyfikowanym to sie zaczyna od 4 miesaica .... Tu lekarz powiedzial mi ze ok jak karmie wazne ze nic nie ma i ze przybiera na wadze a inna polozna mowila ze tez ok a znow ta Mary stekala mi ze zle ;/ A w polsce tez mi mowili lekarze ze 4 miesiac zaczynac karmic ... :)

Olivca ja niewiedzialam ze masz dzis urodzinki Tobie rowniez zycze sto latek kochana i spelnienia marzen !!! :))

Krycha idziesz jutro do Justynki?? Bo jeśli tak to ja bym Ci kaskę podrzuciła między 12 a 13, co???

Niestety tym razem nie idziemy... Pyzie jeszcze nie przeszło i nieodpowiedzialnym by było się pchać między zdrowe dzieci i przy okazji Ją ciągać... Także jak będzie trzeba to dobiorę Ci w przyszłym tygodniu, chyba, że też będziesz szła na spotkanko, bo jak znam życie na pewno się jakieś odbędzie :sorry:

Olivca, Tobie również 100 LAT 100 LAT :-D:-D:-D, nie miałam pojęcia, że również masz dziś urodzinki :huh::rolleyes2:

Justysia21 i Olivia Wszystkiego naj naj życzę Wam dziewczyny.
Ja nadal sie kuruje ale myślę gdzie by tu wyciągnąć mojego M wieczorkiem;-) Aga tu też grają "oszukać przeznaczenie" i podobno 3D w Omniplex o 21.30 chyba le właśnie nie wiem czy to 3D:eek: i chcę wyciągnąć mojego albo może cosik dobrego zjeść niedrogo ale nie kebaba czy pizzę?? Znacie może coś godnego uwagi??

Justysia21 i Olivia Wszystkiego naj naj życzę Wam dziewczyny.
Ja nadal sie kuruje ale myślę gdzie by tu wyciągnąć mojego M wieczorkiem;-) Aga tu też grają "oszukać przeznaczenie" i podobno 3D w Omniplex o 21.30 chyba le właśnie nie wiem czy to 3D:eek: i chcę wyciągnąć mojego albo może cosik dobrego zjeść niedrogo ale nie kebaba czy pizzę?? Znacie może coś godnego uwagi??

My z Damianemm najczesciej jemy ale to na wynos jest z Chinskiej restauracji .... Na childers road czy jak to sie pisze ... Chinszczyzna wspaniala ! A tak to z kfc czy idziemy do jakiejs restauracji na miescie ... Hmm teraz to nie wypala bo mala niema ochoty na kolacyjki :pP

Ja na szczęście moge zostwić dzieciaczki z mojego M bratem i bratową bo mieszkamy razem, więc czasem to wykorzystuje;-) No i ja to na chińskie bym poszła ale mój jak jest w pracy je więc nie za bardzo chce jeść to cały tydzień ;)

reklama
Oleńko tobie też wszystkiego NAJ NAJ ;-) a ja już jestem no i Mati nie zaszczepiony bo pani uznała że lepiej żeby mój M był zdrowy;-) no i następne dopiero 15 pażdziernika:tak:

Do góry