reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek
wpadłam i ja na chwilkę

olivco wracaj wracaj :tak::tak: co do polskiego kościoła to słyszałam, że poprzedni ksiądz wrócił już do Polski i przyjechał nowy ale jeszcze go nie widziałam i nie słyszałam :-D

Hej dziewczyny
Zrobilam suwaczek ale nie wiem jak mam go przenies na forum... POMOZCIE!!
gosiulka tutaj jest fajna instrukcja pod koniec pierwszej strony taka z obrazkami:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/

my nadal z chorubskiem chodzimy więc raczej się nie pojawimy w tym tygodniu:no:

reklama
HEJ BABKI;-) Na początek witam nową mamcie:tak:jak fajnie że coraz więcej nas;-) JUSTYSIU KOCHANA STOOOOOOOOOOO LAT I WSZYSTKIEEEEEGO NAJ NAJ :-D:-D:-D:-D Colima przeszłabym koło ciebie i aż głupio bo Cię nie poznałam:zawstydzona/y::-p Dopiero Sylwik mnie uświadomiła:zawstydzona/y: A Marta jest twoją siostrą czy cioteczną?? Bo teraz sobie przypominam Ciebie kochana jak byłam w ostatnim tyg. ciąży hahah byłam na spotkaniu a ty z maleńtwem byłaś to nawet mojemu Markowi mówiłam że Ci dobrze już masz bejbika hahh:-D A rozmawiałam i to chyba była twoja mama bo tak przynajmniej zrozumiała:tak:bo się Tobą chwaliła a konkretnie wnukiem:-D To wy faktycznie mieszkacie bliziutko!!!;-)przed sparem koło kamienia tak???no to grzech dziewczyno grzech że Ty jeszcze do mnie nie wpadłaś :-D:-D:-D:-Dwię ZAPRASZAM!!!!!!!!!!! Aga a co tam z Tobą???? kuruj się dziewczyno boś chyba nie taka twarda na jaką wyglądasz!!! wracaj do zdrowia i zagoń do roboty ferajne bo wyrosły Ci pomocnice i najwyżsszy czas odpocząć;-)hihihih wiem jak to jest ja nie dość że latam przy Matim to Mareczek daje się we znaki bardziej niż kiedykolwiek taki zazdrosny no i reszta też do obchodzenia a w dodatku TEŚCIÓWKA niedługo przyleci:szok: Olcia witaj wśród żywych zakręconych:-D;-) A my dzisiaj na szczepienie:szok:i zaś będe płakała:-(

Dzień dobry!!! Laseczki my jutro też niestety nie przyjdziemy :unsure:! Oliwa dalej zasmarkana i nie rokuje żadnych większych zmian...

100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam :-D:-D:-D, a kto? Justysia21!!!

Olivca, ale fajnie faktycznie, bardzo dobra wiadomość :tak:!

Martuana, nie ma co płakać, dzielnego masz facecika, zobaczysz ;-):-)

Aga_irlandia, jak się dziś czujesz? Ty się nie boisz sama z Majeczką zostawać jak takie rzeczy Ci się prztrafiają :szok:? W ogóle zostawać sama... Ojjj...

Miłego dnia, do później :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejo babki :))
Justysia sto latek kochana duzo zdrowka szczescia pomyslnosci milosci ciepla rodzinnego i spelnienia marzen :))
Martuana ja tez nie lubie szczypien Mokre mam oczy jak iwdze ze malenka placze ;(
Justysia ja sobie odpuszcze jutrzejsze spotkanie Bo mala ma jeszcze troszke nosek zapchany :(

A dzis D poszedl na kilka godzin do pracy Wiec zmykam na kawusie pozniej obiadek bede robic :))

Sylwik ja nie wiem czy się do 13 wyrobie bo wizyte mam na 11 55 więc zanim zrobią to szczepienie i zanim dojde na nóziach z Malikiem bo wózek został w aucie :szok: cała Ja zakręcona :-D a musze do sklepu jeszcze wejść :tak: więc wpadnij tak koło 14 oki??

Hej dziewczyny
Widze ze wszystkie juz powstawaly, ja tez na nozkach juz od 7 rano ale dopiero teraz sie troszke obrobilam...
Co do polskiego ksiedza to tamten wyjechal( pewnie go zabrali do polski bo mi rozgrzeszenia nie dal hehe) podobno jest jakis nowy musze isc sie wyspowiadac ciekawe co powie :) zaraz go sprawdzimy:)
Z suwaczkiem dzisiaj powalcze
ms marple zaraz spojrze na ta stronke moze cos mi wyjdzie:) dziekuje za podpowiedz:)
Justysia21 HAPPY BIRTHDAY 100 LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO

Sylwik ja nie wiem czy się do 13 wyrobie bo wizyte mam na 11 55 więc zanim zrobią to szczepienie i zanim dojde na nóziach z Malikiem bo wózek został w aucie :szok: cała Ja zakręcona :-D a musze do sklepu jeszcze wejść :tak: więc wpadnij tak koło 14 oki??

Ok kochana nie ma sprawy :))):tak:

Gosia Ty cos pisalas jak sie nie myle ze karmisz lyzeczka mala :)) I jak Ci idzie ?
Ja moja niunie tez juz karmie okolo miesiaca z lyzeczki no ale z butelki tez pije bez problemu :) Daje jej warzywa i owoce Kaszke ciasteczko farleys rusk :)) Ale nie daje wszystkiego na raz oczywiscie czyw jednym dniu :)) Mala na szczescie je mi bez problemu Choc czas jak sie rozgada w czasie jedzenia to jestem cala brudna :))

sylcia- ja to w ogole o niebieskich migdalach myslalam dzisiaj- jak kuzynka powiedziala 'czesc' to myslalam ze to jej znajome:-p
heh... a ja to taka malo do rozpoznania...:confused:
za to kuzynka: 'pewnie poznaly mnie bo taka gruba jestem- to rzucam sie w oczy' hehehe:-D:-D

Ahh ja myslalam ze to Twoja siostra jest :)) Ale ok kuzynka :)) Wiesz poznalam od razu Twoja kuzynke bo bardzo wyrazna jest na buzce Jakos tak w sumie raz czy dwa ja widzialam i jestem pewna ze od razu bym ja poznala :)) A wczoraj no kurcze mowie Ci ze jakbys szla sama to bym Cie niestety nie skojarzyla :( A Marta tez jest dobra a to chlopak czy dziewczynka :)) Bidulka nie skojarzyla ze Ty to Colima :)) Jak Kubusiek juz do konca wyzdrowieje to mam nadzieje ze wpadniesz napewno na spotkanko :)) A do mnie tez nie masz daleko wiec zawsze z rodzinka mozesz wpasc na kawke :))

Ostatnia edycja:
sylcia007 karmie mala lyzeczka, zadowolona jest ze glowa mala jak jej daje papu buzke otwiera tylko zebym jej szybciej dawala, no oczywiscie czasami zamiast z lyzeczki chce jesc ze sliniaczka wtedy tez do pasa jestem brudna a mala po uszy umorusana. Nie wiem tylko dlaczego mala nie chce mi pic wogole mleka z butelki, kurcze !!! W helth center dostalam ochrzan ze za wczesnie mala karmie lyzeczka ale co ja mam zrobic skoro mi nie chce pic mleka !!! Pojechalam do szpitala pierwszego dnia kiedy to sie zaczelo kiedy ona nie chciala nic jesc tzn mleczka to wszpitalu mi powiedzieli ze skoro robi siku i nie wymiotuje i nie ma rozwolnienia to dziecko jest zdrowe i zebym ja zabrala jak najszybciej ze szpitala bo jeszcze sie nalapie innych wirusow!!! No i co wrocilam do domu i od nastepnego dnia mala robi to samo, wiec zaczelam jej dawac kaszki a potem powoli dawalam obiadki tzn te sloiczki z warzywami na poczatku po kilka lyzeczek, teraz to juz caly zje :) nie ma bolow brzuszka kupki robi normalnie a mleka za holere nie wypije jak nie spi!!!! wiec rano malej proboje dac mleko jak jeszcze spi w polodnie daje jej zupke po polodniu ma zawsze drzemke to pod koniec drzemki jak jeszcze spi daje jej mleko i potem deserek na podwieczorek i na noc znow mleczko jak zasnie. A w helth center ta pielegniarka mnie przesladuje wydzwania do mnie i pyta sie jak mala z piciem mleka a co ja mam jej szczykawka dawac to mleko jak ona za nic nie chce!!! Powiedziala mi ze mala wypija za malo mleka dziennie ale ona nigdy nie wypijala normy teraz mi powiedziala ze powinna wypic okolo 35 oz to jest okolo 900 ml na 24 godziny a ona wypija mi okolo400 i nic nie zrobie...

reklama
Witam, witam:-) Ahh to dziś urodzinowo mamy:-)

Justyś wszystkiego naj naj naj. :tak: To ile latek już za Tobą????
Wiecie co, ja normalnie nie nadążam za Wami i tak się zastanawiam jak Wy to robicie że macie czas tyle pisać:cool2: Mój Pączuś zaczyna już sam wstawać więc czasami nie mam nawet czasu zjeść czy skorzystać z wc a co dopiero być na bieżąco z forum:eek:

AAAA no i witam nową koleżankę;-)

Krycha idziesz jutro do Justynki?? Bo jeśli tak to ja bym Ci kaskę podrzuciła między 12 a 13, co???

Do góry