reklama
K
krycha
Gość
To jeszcze ja , na chwilkę...
Jeśli Oliwka będzie zdrowa, to jakoś musimy się dostać do Justysi21, a uwierz mi, że na nogach na pewno tam nie dojdziesz!!!!!!! Tylko nadal nie wiem jakim autobusem się do Ciebie Justysia21 jedzie no i czy dam radę ... Poza tym wcale nie masz nie wiem jak wielkiego brzuszka, nie przesadzaj !
Luzik, mamusie, już niedługo powstaną Wasze suwaczki
Teraz już znikam na dobre, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Ania myslalam ze juz spisz - w sumie to nie wiem czy dam rade autobusem z moim brzucholkiem .
Jeśli Oliwka będzie zdrowa, to jakoś musimy się dostać do Justysi21, a uwierz mi, że na nogach na pewno tam nie dojdziesz!!!!!!! Tylko nadal nie wiem jakim autobusem się do Ciebie Justysia21 jedzie no i czy dam radę ... Poza tym wcale nie masz nie wiem jak wielkiego brzuszka, nie przesadzaj !
Luzik, mamusie, już niedługo powstaną Wasze suwaczki
Teraz już znikam na dobre, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
colima
Aktywna w BB
dzien dobry... eee... dobry wieczor... a wlasciwie to juz dobraaa...noc?...
heh... nie wiem co sie ostatnio dzieje, ale na nic czasu nie mam nie robie nic wiecej niz wczesniej robilam... heh...
Kubun juz prawie zdrow- dzisiaj byla ostatnia dawka antybiotyku
witam nowa mamusie
sylcia- ja to w ogole o niebieskich migdalach myslalam dzisiaj- jak kuzynka powiedziala 'czesc' to myslalam ze to jej znajome
heh... a ja to taka malo do rozpoznania...
za to kuzynka: 'pewnie poznaly mnie bo taka gruba jestem- to rzucam sie w oczy' hehehe
ja znam- tzn szwagierka czesto sobie pazurki robi- bardzo ladnie- to sie jej spytam gdzie dokladnie;-)
dobranoc...
heh... nie wiem co sie ostatnio dzieje, ale na nic czasu nie mam nie robie nic wiecej niz wczesniej robilam... heh...
Kubun juz prawie zdrow- dzisiaj byla ostatnia dawka antybiotyku
witam nowa mamusie
sylcia- ja to w ogole o niebieskich migdalach myslalam dzisiaj- jak kuzynka powiedziala 'czesc' to myslalam ze to jej znajome
heh... a ja to taka malo do rozpoznania...
za to kuzynka: 'pewnie poznaly mnie bo taka gruba jestem- to rzucam sie w oczy' hehehe
Ej jeszcze zapomniałam z tego wszystkiego zapytać czy któraś z Was robi albo zna osobę godną polecenia która robi pazurki ?? Jeszcze nie miałam i chce sobie takie walnąć tak na poprawę humorku
Witam nową mamusie na pewno się tutaj zadomowisz ;-) Obiecuje że się na jakimś spotkanku pojawię i dziękuję za zaproszenie
ja znam- tzn szwagierka czesto sobie pazurki robi- bardzo ladnie- to sie jej spytam gdzie dokladnie;-)
dobranoc...
Justysia21 nie dawalam dzis malej tej kaszki na noc z butelki zrobilam jej na gesto i dalam jej lycha to zjadla tylko oczy i buzie szeroko otwierala dam jej teraz mleko na snie za chwilke to troche przynajmniej wypieje eh nie wiem co ona ma z tym mlekiem ze pic nie chce.... wiesz i nawet zauwazylam ze nawet juz teraz wody ani herbatki z byteki nie chce pic....
justysia21
Elfikowa mama :D
Gosiulka chyba jej sie lyzeczka za bardzo spodobala.... ale probuj... moze jeszcze zaskoczy!!!! sprobuj sobie rano taka zageszczona troche z butli dac Sophijce!!!!;-):-)
Colima mam nadzieje, ze sie poznamy w najblizszym czsie bo jak Kubun zdrow to chyba mozesz sie na spotkanko wybrac co??
Colima mam nadzieje, ze sie poznamy w najblizszym czsie bo jak Kubun zdrow to chyba mozesz sie na spotkanko wybrac co??
Justysia21 musze sprobowac dac jej ta zageszczona z butelki tylko ze z butli to ona tylko pije jak spi eh no i boje sie ze taka sie zakrztusi jak spi ..... hmm sprobuje rano a jak nie bedzie chciala pic to jej zrobie na gesto i dam lyzeczka to przynajmniej calego mleka nie bede musiala wylewac jak czesto to bywa
justysia21
Gosiulka zawsze sie jakies rozwiazanie znajdzie na te nasze niejadki
Krycha do mnie 304 i wysiada sie kolo crescent i trza podejsc trochu albo 312 ktore jedzie do martuany i pozniej mnie tez mija i jak moja chatke minie to zaraz jest przystanek za rondem a jedzie ten autobus z gory nie z dolu tak jak zawsze idziecie
Krycha do mnie 304 i wysiada sie kolo crescent i trza podejsc trochu albo 312 ktore jedzie do martuany i pozniej mnie tez mija i jak moja chatke minie to zaraz jest przystanek za rondem a jedzie ten autobus z gory nie z dolu tak jak zawsze idziecie
i ja spóźnialska haha Ale mam dobry humor o rany, okazalo sie ze ciocia wyjezdza w poniedzialek rano a nawet w niedziele w nocy a ja caly czas bylam swiadoma ze poźnym wtorkiem, jej juz sie nie moge doczekac normalnosci oki wracam do czytania was, chociaz z dzisiaj nadrobie zaleglosci
EDIT : o CYTRUSKU!!!! witaj witaj, a co Ty taka zmęczona? Pracujesz? Kiedy ja te zaległości nadrobię...
Aguś martwię się o Ciebie, chyba tez będe dzwonić jak Twój mąż My chrzciny z N.refleksem to zrobimy chyba na roczek, Aguś a do którego księdza idziesz, polskiego? Ja coś nie bardzo mam dobre o nim zdanie brrrrr
EDIT : o CYTRUSKU!!!! witaj witaj, a co Ty taka zmęczona? Pracujesz? Kiedy ja te zaległości nadrobię...
Aguś martwię się o Ciebie, chyba tez będe dzwonić jak Twój mąż My chrzciny z N.refleksem to zrobimy chyba na roczek, Aguś a do którego księdza idziesz, polskiego? Ja coś nie bardzo mam dobre o nim zdanie brrrrr
Ostatnia edycja:
reklama
justysia21
Olivca nareszcie wrocisz na dobre huraaaa!!!!:-)
Gosia z suwaczkiem powalczymy jutro ;-)
co do polskiego ksiedza tez o nim dobrego zdania nie mam.... powiedzial, ze nie da mojemu B sakramentow... poszlismy wiec do irlandzkiego i sie ucieszyl, ze nowa owieczka bedzie w stadzzie.... i nie bylo problemow... nauczyli wszystkiego ochszcili wykomunili i zbierzmowali hihiihih
ide do wyrka... moje Miniozaurki juz dawno smacznie spia tylko ja jeszcze na nogach... ide sie potulic dobrej nocki moze chociaz Olivcia przeczyta
Gosia z suwaczkiem powalczymy jutro ;-)
co do polskiego ksiedza tez o nim dobrego zdania nie mam.... powiedzial, ze nie da mojemu B sakramentow... poszlismy wiec do irlandzkiego i sie ucieszyl, ze nowa owieczka bedzie w stadzzie.... i nie bylo problemow... nauczyli wszystkiego ochszcili wykomunili i zbierzmowali hihiihih
ide do wyrka... moje Miniozaurki juz dawno smacznie spia tylko ja jeszcze na nogach... ide sie potulic dobrej nocki moze chociaz Olivcia przeczyta
Ostatnia edycja: