reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
To jeszcze ja :-p, na chwilkę...

Ania myslalam ze juz spisz - w sumie to nie wiem czy dam rade autobusem z moim brzucholkiem .

Jeśli Oliwka będzie zdrowa, to jakoś musimy się dostać do Justysi21, a uwierz mi, że na nogach na pewno tam nie dojdziesz!!!!!!! Tylko nadal nie wiem jakim autobusem się do Ciebie Justysia21 jedzie no i czy dam radę :unsure:... Poza tym wcale nie masz nie wiem jak wielkiego brzuszka, nie przesadzaj :rolleyes2:!

Luzik, mamusie, już niedługo powstaną Wasze suwaczki :-D

Teraz już znikam na dobre, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry... eee... dobry wieczor... a wlasciwie to juz dobraaa...noc?...:p
heh... nie wiem co sie ostatnio dzieje, ale na nic czasu nie mam:eek: nie robie nic wiecej niz wczesniej robilam... heh...

Kubun juz prawie zdrow- dzisiaj byla ostatnia dawka antybiotyku:)

witam nowa mamusie:)

sylcia- ja to w ogole o niebieskich migdalach myslalam dzisiaj- jak kuzynka powiedziala 'czesc' to myslalam ze to jej znajome:-p
heh... a ja to taka malo do rozpoznania...:confused:
za to kuzynka: 'pewnie poznaly mnie bo taka gruba jestem- to rzucam sie w oczy' hehehe:-D:-D

Ej jeszcze zapomniałam z tego wszystkiego zapytać czy któraś z Was robi albo zna osobę godną polecenia która robi pazurki ??;) Jeszcze nie miałam i chce sobie takie walnąć tak na poprawę humorku :tak:
Witam nową mamusie na pewno się tutaj zadomowisz ;-) Obiecuje że się na jakimś spotkanku pojawię i dziękuję za zaproszenie

ja znam- tzn szwagierka czesto sobie pazurki robi- bardzo ladnie- to sie jej spytam gdzie dokladnie;-)

dobranoc...

Justysia21 nie dawalam dzis malej tej kaszki na noc z butelki zrobilam jej na gesto i dalam jej lycha to zjadla tylko oczy i buzie szeroko otwierala dam jej teraz mleko na snie za chwilke to troche przynajmniej wypieje eh nie wiem co ona ma z tym mlekiem ze pic nie chce.... wiesz i nawet zauwazylam ze nawet juz teraz wody ani herbatki z byteki nie chce pic....

Gosiulka chyba jej sie lyzeczka za bardzo spodobala.... ale probuj... moze jeszcze zaskoczy!!!! sprobuj sobie rano taka zageszczona troche z butli dac Sophijce!!!!;-):-)
Colima mam nadzieje, ze sie poznamy w najblizszym czsie bo jak Kubun zdrow to chyba mozesz sie na spotkanko wybrac co??:tak:

Justysia21 musze sprobowac dac jej ta zageszczona z butelki tylko ze z butli to ona tylko pije jak spi eh no i boje sie ze taka sie zakrztusi jak spi ..... hmm sprobuje rano a jak nie bedzie chciala pic to jej zrobie na gesto i dam lyzeczka to przynajmniej calego mleka nie bede musiala wylewac jak czesto to bywa

Gosiulka zawsze sie jakies rozwiazanie znajdzie na te nasze niejadki :tak:
Krycha do mnie 304 i wysiada sie kolo crescent i trza podejsc trochu albo 312 ktore jedzie do martuany i pozniej mnie tez mija i jak moja chatke minie to zaraz jest przystanek za rondem a jedzie ten autobus z gory nie z dolu tak jak zawsze idziecie :tak:

i ja:) spóźnialska haha Ale mam dobry humor o rany, okazalo sie ze ciocia wyjezdza w poniedzialek rano a nawet w niedziele w nocy a ja caly czas bylam swiadoma ze poźnym wtorkiem, jej juz sie nie moge doczekac normalnosci :) oki wracam do czytania was, chociaz z dzisiaj nadrobie zaleglosci
EDIT : o CYTRUSKU!!!! witaj witaj, a co Ty taka zmęczona? Pracujesz? Kiedy ja te zaległości nadrobię...
Aguś martwię się o Ciebie, chyba tez będe dzwonić jak Twój mąż:) My chrzciny z N.refleksem to zrobimy chyba na roczek, Aguś a do którego księdza idziesz, polskiego? Ja coś nie bardzo mam dobre o nim zdanie brrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Olivca nareszcie wrocisz na dobre huraaaa!!!!:-)
Gosia z suwaczkiem powalczymy jutro :);-)
co do polskiego ksiedza tez o nim dobrego zdania nie mam.... powiedzial, ze nie da mojemu B sakramentow... poszlismy wiec do irlandzkiego i sie ucieszyl, ze nowa owieczka bedzie w stadzzie.... i nie bylo problemow... nauczyli wszystkiego :) ochszcili wykomunili i zbierzmowali hihiihih

ide do wyrka... moje Miniozaurki juz dawno smacznie spia tylko ja jeszcze na nogach... ide sie potulic :) dobrej nocki moze chociaz Olivcia przeczyta :)

Ostatnia edycja:
Do góry