reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a ja popralam wczoraj.....
na szczescie moja pecherz juz w porzadku ale leki bede jeszcze brala przez kilka dnia:)najwazniejsze ze juz nie boli:)
Maja spi....dziewczyny ogladaja telewizje a ja siedze sobie na kompie:) a A w pracy:)

reklama
teraz sie za kwiatki wzielam trza je do porzadku doprowadzic....
Jula dalej spi... Bart gdzies pojechal z kumplem wiec mam trochu spokoju...
zagladam tu co chwilka :tak:

Aga_irlandia, to będę czekała na fonik od Ciebie ;-)!

Drozdusia, ja widzę, że Ty na tyłku nawet w Polsce nie potrafisz usiedzieć :-):rofl2::-)

Ufff, a ja już też po praniu, rozwieszone, dziecko śpi od godzinki, zupka kalafiorowa się gotuje, chatka ogarnięta, ziemniaczki na drugie danie też już obrane teraz mam chwilkę dla siebie...

A Młoda marudna jak nie wiem :szok:... Chyba po tej szczepionce :baffled:... Może wstanie w lepszym humorze :confused::-D!

Ojjjj, coś mi się zdaje, że Oliwcia nie wstanie w dobrym humorze! Dziś jest dzień bez samochodu (czy coś takiego) i co jakiś czas mi łażą pod oknami i najpierw na kobzach grali a teraz idą, walą w bębny i się drą :crazy:... A auta i tak jeżdżą :oo2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka babeczki ja też byłam w centrum po jakieś żarełko dla moich;-)A na mojej wadze dzisiaj znowu kapeczke mniej:tak:;-):-) zawsze to coś :-)byle do przodu hahha:)) Sylwia mam zabaweczkę i w poniedziałek wezmę na pewno:tak: Aga a ja mam dla Ciebie cosik od Natali i trza by Ci to jakoś dostarczyć haha ale nie bardzo mam jak może Ty jak byś miała troszkę czasu to zapraszam:)) Justyś a dla Ciebie też coś mam :))tak naprawde dla twojej maleńkiej widziałam ślicznego polarka i nie mogłam się oprzeć wezme w poniedziałek tylko dziewczyny musimy się jakoś umówić:))

Ok babki trzeba sie zgadac co i jak z tym HC :)) No to jutro sie dogadamy co i jak :))
Bozenko ja mam takie pytanie nie masz Ty czasem takiej zabawki dla Adasia ... Takie cos typu brasolety z biedronkami na raczki i takie skarpetki tez jakimis owadami ... Taki kolorowy komplecik ??? Jak tak to mogla bys mi podac firme tej zabaweczki :)) To w sumie nie zabawka a skarpety na stopki i takie cos na raczki :))
Natinke Drozdusia wspanialej zabawy w Polsce Superr pogody i cudownych rodzinnych chwil :))
Aga dobrze ze juz lepiej sie czujesz :))
Krycha jak mozesz to podasz nr tel ? :)) Aaa i niech mama ma lekko noc Zeby dala wam pospac troszke :))
Camomile kochana ja jakos tak po 11 bede jechac na ta cala wyprzedaz i mam nadzieje ze tym razem trafimy ... Jutro jeszcze Ci napisze jak juz bedziemy na miescie o ktorej bym tak mniej-wiecej byla Ok ? :))

Ostatnia edycja:
Aga mam nadzieje że lepiej się czujesz?? a dziewczyny nie wątpie że bawią się wyśmienicie w Polsce hahah wszystkie sklepy hah należą do nich :-D No dobra kochane trza iść mężusiem się zająć;-) Dobranocka:tak: Kasia a jak tam gardło??bo jakiś wirus panuje mojego Marika też zebrało na całegodzisiaj cały dzień gorączkuje a kaszle Boże jakby stado psów szczekało:szok: Papatki

Aga mam nadzieje że lepiej się czujesz?? a dziewczyny nie wątpie że bawią się wyśmienicie w Polsce hahah wszystkie sklepy hah należą do nich :-D No dobra kochane trza iść mężusiem się zająć;-) Dobranocka:tak: Kasia a jak tam gardło??bo jakiś wirus panuje mojego Marika też zebrało na całegodzisiaj cały dzień gorączkuje a kaszle Boże jakby stado psów szczekało:szok: Papatki

Kochana zdrowka dla MAreczka :)) A u nas Magda i Szcepan tez maja chore gardla ;/;;/;/ Im tez zdrowia zycze :)

Camomile kochana jak chcesz to wezne Ci Cholinex i rutinoscorbin :))

MARTUANA lepiej sie czuje.....bylismy nawet na spacerku dzisiaj:)a potem Majke wykapalam,nakarmilam polozylam w lozeczku i sobie zasypiala a ja w tym czasie prasowalam;)no i 2 pralki prania znow musialam wstawic bo mundurki i jeszcze troche sie uzbieralo.....no ale przy tej naszej gromadce to tak juz jest....robota sie nie konczy....Martus ja mam przyszly tydzien bardzo busy od samego poniedzialku....ech.....nie wiem czy dam rade do Ciebie zajechac:(
no nic....trza poczekac az sie skoczy krecic ta druga pralka ,rozwiesic i trzeba sie legnac do wyra wykorzystac czas na spanie heheheh....poki dziecie spi...
poczytam jeszcze co nieco i uciekam
dobranoc dziewczyny
kolorowych snow
i milej nocy heheh

reklama
Do góry