reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam. Ja dziś za użo nie pospałam bo mały coś mi się ciagle wybudzał i biegałam do łóżeczka jak głupia...:eek: Ale teraz piję kawusię i jakoś dotrzymam do końca dnia:-)
Sylcia no ja już czekam:-) A jak dasz cynka to ja tylko wyskoczę z domowych ciuszków w coś bardziej normalnego:-D
A gardziołko... dziękuję dziekuję ale juz dobrze:-) Kupiłam diflam, psiknęłam kilka razy i bólu prawie nie ma;-)A i Pączuś odzyskuje głosik:tak:
Miłego dnia mamuśki
Justysia czy moje avonki są już u Ciebie??? Jeśli tak to ja bym może Krysi dała kaskę to by mi w piątek odebrała:confused::confused:

reklama
dzien doberek:)
ja tez sie witam:)
sloneczko za okienkiem swieci:) oj jak dobrze:)
a moj Zolwik znow poszedl spac:)a obudzila sie znow o 3.30 i potem o 7.30....chyba robia jej sie te pobudki regularne:) oby tak dalej:)
zycze wszystkim milego dnia:)
do wieczorka moze

dzień dobry kochane moje foremeczki:-) widzę że u was ostatnio coś chorobowo:-( niedobrze.ale mam nadzieję że jak wrócę to i mamusie i dzieciaczki będą wykurowane.
a my dzisiaj jak zwykle busy:sorry: najpierw kościół potem centrum zabaw z kulkami i takimi tam,teraz mała śpi,a jak wstanie to dostane obiad i idziemy odwiedzić znajomych:rofl2: także tradycyjnie nici z odpoczynku w PL.trochę mi już tęskno za wami dziewuszki:unsure: trzymajcie się cieplutko,buziole

Hej dziewzynki
U nas wciąż chorobowo tj pociągająco dzieciaki moje potem dzieciaki szwagra, potem znowu moja i tak jeden od drugiego i jeszcze dziś mnie chyba bierze bo coś gardełko zaczyna pobolewać :eek: ide obiadek dokńczać miłego popołudnia

No i ja się w końcu z Wami witam!!! Nałaziłam się dziś, że szok :szok:! Oliwa ma katar :oo2:, większość nocy nieprzespana... Dobrze, że wąż się ulitował i dał mi pospać do 10.00, ale uwierzcie mi, na niewiele się zdało niestety... Ale żeby tak nie zasmucać to pochwale się Wam, że miałam przyjemność, wczoraj, poznać osobiście nową foremkę :rolleyes2:!!!

Zmykam do Pyzy...

Aha, czy za wstęp na tą wyprzedaż niedzielną, parkingwą się płaci? Bo poszliśmy dzisiaj i właśnie kazali płacić :eek::confused:...

:sorry:

hejka!!! my wlasnie wrocilismy z nad odeanu!!! moj mezul poserfowal sobie z mezolem Bozenki
Bozenka dzieki za mile spedzony dzionek :)
Camomile avonki beda w czwartek... a czemu Cie w piatek u mnie nie bedzie??

Noooo, Justysia21 i Ms.Marple, pogoda Wam dziś na pewno dopisała :-D!!! My właśnie z wężem też cały prawie dzień poza domem, ale niestety serfowaliśmy tylko po chodnikach :unsure::-p;-)

dzień dobry kochane moje foremeczki:-) widzę że u was ostatnio coś chorobowo:-( niedobrze.ale mam nadzieję że jak wrócę to i mamusie i dzieciaczki będą wykurowane.
a my dzisiaj jak zwykle busy:sorry: najpierw kościół potem centrum zabaw z kulkami i takimi tam,teraz mała śpi,a jak wstanie to dostane obiad i idziemy odwiedzić znajomych:rofl2: także tradycyjnie nici z odpoczynku w PL.trochę mi już tęskno za wami dziewuszki:unsure: trzymajcie się cieplutko,buziole

Pozdrowka dla was kochana :)) Bawcie sie dobrze :))

Hej dziewzynki
U nas wciąż chorobowo tj pociągająco dzieciaki moje potem dzieciaki szwagra, potem znowu moja i tak jeden od drugiego i jeszcze dziś mnie chyba bierze bo coś gardełko zaczyna pobolewać :eek: ide obiadek dokńczać miłego popołudnia

Zdrowka dla rodzinki :)) Kurowac sie kurowac :))

No i ja się w końcu z Wami witam!!! Nałaziłam się dziś, że szok :szok:! Oliwa ma katar :oo2:, większość nocy nieprzespana... Dobrze, że wąż się ulitował i dał mi pospać do 10.00, ale uwierzcie mi, na niewiele się zdało niestety... Ale żeby tak nie zasmucać to pochwale się Wam, że miałam przyjemność, wczoraj, poznać osobiście nową foremkę :rolleyes2:!!!

Zmykam do Pyzy...

Aha, czy za wstęp na tą wyprzedaż niedzielną, parkingwą się płaci? Bo poszliśmy dzisiaj i właśnie kazali płacić :eek::confused:...

:sorry:

Noo ja dzis tez tam bylam placi sie euro od osoby z tego co pamietam :))

hejka!!! my wlasnie wrocilismy z nad odeanu!!! moj mezul poserfowal sobie z mezolem Bozenki
Bozenka dzieki za mile spedzony dzionek :)
Camomile avonki beda w czwartek... a czemu Cie w piatek u mnie nie bedzie??

No a wy babki widac spotkanie mialyscie superr i pogoda fajna :))

A nam dzien dzis szybko zlecial Sniadanie pozniej ta wyprzedaz i kupilam malej jumperka tego tygryska co ma Bozenka za 5 euro ! :)) Wymylam wszystko a tygrys sie pierze Wygladal super tylko trzeba bylo go wyprac :)) Herbatka u Camomile :)) I spotkalam Age i Cytruska na Cresent :)) Bylam troszke sklepy pozwiedzac ale nic ciekawego zbytnio nie bylo ;;/
A pozniej KFC uwielbiam :)) Nooo ale rosolekw domku sie robii wlasnie :))
Malenka spi a ja siedze sobie z Damianem :)) A od jutra chata wolna na TYDZIEN !!! Luxus :)):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam wszystkich cieplutko !!!!

jak widze to kazda miala milutki dzien :-) . wczoraj wieczorkiem skladalismy lozeczko dla malej i dzisiaj konczymy komode same przyjemne rzeczy juz nie moge sie doczekac kiedy bede ja miala w ramionach :-):-):-). czekam na wiadomosc ktorej bedziecie jutro !!!!!

Do góry