reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czy jakies spotkanko sie szykuje u nowej kolezanki bo ja nie poinformowana!!!!
dziewczyny pamietajcie ze u mnie sie w piatek widzimy i nowa foremke tez oczywiscie zapraszam :)

madziakowalik ja to dwa miesiace przed narodzinami Julii mialam wszystko gotowe hiihii

ide jezdzic.... czyt. szkolic sie w jezdzie hihihihi siedzcie w domkach

reklama
Sylcia007, widzę, że zakupy udane hehehehe... No a my ostatecznie nie weszliśmy na ten parking, ale nie pytajcie mnie czemu, bo sama nie wiem hahahahahahahahahaha ;-)

Madziakowalik, ja tak, jak wspominałam wczoraj przyleze dopiero po drzemce Oliwki (raczej, bo nie wiem jak dzisiejsza noc minie i jak będzie wyglądał (z drzemkami) jutrzejszy poranek), ale to dam znać jeszcze jutro), więc raczej około 15.00! Chociaż, jak tak sobie właśnie myślę, że nie wiem czy to dobry pomysł jutro wizyta z moim zasmarkańcem :eek:...

Justysia21, tak wczoraj sobie gadałyśmy z nową foremką i właśnie zaproponowała żeby Ją odwiedzić jutro :tak::rolleyes2:... Oj, ja już się postaram zaciągnąć nasz nowy nabytek :laugh2: na spotkanko do Ciebie!!!

Dopiero się dokopałam, że Drozdusia znów nas odwiedziła - jakaś niedzisiejsza dziś jestem hahahahahahahahaha... No nic dziwnego, że Ci się za nami tęskni, bo nam za Tobą też :sorry:! A przypomnij, proszę, kiedy Ty wracasz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka my właśnie przyjechaliśmy z Kilernej :tak: Pogoda nie była najgorsza także dzieci się wybiegały po ogrodach;-) a ja dzisiaj pofolgowałam w restauracji i teraz mam wyrzuty sumienia :szok::szok::no::wściekła/y:masakra:eek: Dzieciaczki w łożach a my z Markowskim wieczorek filmowy a co dalej zobaczymy :-D;-) No a wy dziewczynki napiszcie o której będziemy szły zajże na pewno rankiem :tak:Dobrej nocki :))

Justysia21 dziekuje za zaproszenie i rowniez zapraszam do mnie !!! prawie ukonczone nasze dzielo juz nie mam sli takze na dzisiaj konczymy przygotowania dla naszej perelki .
krycha to zobaczysz jutro jak Twoje sloneczko bedzie sie czulo tak czy siak czekamy ,rano mnie tylko do lekarza musze isc po zwolnienie i do socjalu .

Ostatnia edycja:
Bozenko ja mam takie pytanie nie masz Ty czasem takiej zabawki dla Adasia ... Takie cos typu brasolety z biedronkami na raczki i takie skarpetki tez jakimis owadami ... Taki kolorowy komplecik ??? Jak tak to mogla bys mi podac firme tej zabaweczki :)) To w sumie nie zabawka a skarpety na stopki i takie cos na raczki :))
jeśli chodzi o taką zabawkę :
F04244_M.jpg

to nazywa się:Lamaze Garden Bug Rattle Set

jest w Smyth:tak:

pozdrawiam was babki bo ja tak z doskoku tylko
justysia cieszę się, że nam się udał wyjazd, do następnego razu

Ostatnia edycja:
Madziakowalik, no, poobserwuję tą swoją pociechę :sorry:, póki co niedawno, dopiero, poszła spać! Ale patrzeć nie mogę jak się męczy, no! Nie dość, że czasem przypomina buldoga, jak się zacznie zdrowo ślinić to jeszcze ten zasmarkany nosek :-:)no2::unsure:...

Justysia21, gdybym jednak zaszła u nas jakaś poprawa i miałabyś ochotę do nas jutro dołączyć to daj znać, umówimy się i pójdziemy razem, oki?

Żegnam się już z Wami mamuśki, samotna noc mnie czeka, wąż w salonie dziś zalegnie żeby się na jutro wyspał, a ja... Może uda mi się choć na troszkę zasnąć... Dobranoc :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jeśli chodzi o taką zabawkę :
F04244_M.jpg

to nazywa się:Lamaze Garden Bug Rattle Set

jest w Smyth:tak:

pozdrawiam was babki bo ja tak z doskoku tylko
justysia cieszę się, że nam się udał wyjazd, do następnego razu

Noo o to kochana dziekii bardzo :)) Bow lasnie niewieidzialam jak sie nazywa a podoba mi sie to bardzo ale dla malej chcialam wziasc nastepny stage bo ten co Ty masz to jest pierwszy a sa kolejne :))

Madzia ucaluj brzusio Mam nadzieje ze wpadniesz do Justysii :))
Justysia Martuana ja ide zawsze kollo 14 do HC bo moja polozna przyjmuje wlasnie w pon od 14-16 :)) Wiec jak cos to dajcie znac :))

Ja na razie zmykam Moze pozniej jeszcze wejde :)) Dobranoc kochane :)):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja weszlam sie pokazac i zyczyc dobrej nocki
a co to za zabawki?????????????matko,ja naprawde do tylu jestem:(jak to sie je??????????bo ja nie w temacie hahhahhhhhhhhhhh
no nic
ide sie powalic.......
papatki

reklama
Ja również wpadam tylko życzyc miłej nocki:tak: Te skarpetki fajniusie ale mój Michaś już chyba raczej za duży - szkoda że prędzej nie widziałam takich.Do juterka

Do góry