reklama
K
krycha
Gość
aaaaa KRYCHA ja w poniedzialek bede na roxtown z Kamila u dentysty i bedziemy w miescie i jak nie zapomne to wezme Ci ten kubeczekco?
Pewnie, że tak, Twój numer fonu mam to się zdzwonimy ;-)
Camomile, cierpliwości proszę, bo nadal nic nie wiem ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
KRYCHA no to zdzwonimy sie ale pewnie to byloby po 12 bo wizyte mamy na 11-45zadryndam jak bede juz w miescie...
Hejka BOZENKO ....milej podrozy do Cork zycze
Hejka BOZENKO ....milej podrozy do Cork zycze
colima
Aktywna w BB
Camomile- w sumie to nic powaznego, ale dobrze ze poszlam do niej i jak bedzie bral ten antybiotyk to do niczego powaznego nie dojdzie bo jak sie zlekcewazy to moze dojsc do zapalenia pluc:/
bo u takich maluszkow szybko male dolegliwosci przechodza w powazna chorobe...
dzisiaj nie spalismy od 2 do 4:/
ale wczoraj dopiero pierwszy raz mu podalam wieczoem ten antybiotyk- takze dzisiaj po 3 dawkach powinnno juz byc lepiej...
a spotkam sie z wami na pewno... jak tylko Kubus bedzie zdrowy. Bo ja to wole na zimne dmuchac i nigdzie z nim nie wychodzic niz zebym potem po szpitalach miala jezdzic:/
bo u takich maluszkow szybko male dolegliwosci przechodza w powazna chorobe...
dzisiaj nie spalismy od 2 do 4:/
ale wczoraj dopiero pierwszy raz mu podalam wieczoem ten antybiotyk- takze dzisiaj po 3 dawkach powinnno juz byc lepiej...
a spotkam sie z wami na pewno... jak tylko Kubus bedzie zdrowy. Bo ja to wole na zimne dmuchac i nigdzie z nim nie wychodzic niz zebym potem po szpitalach miala jezdzic:/
justysia21
Elfikowa mama :D
wtam sie!!!! Jula drzemie a ja sie za sprzatanko wezme!!!
ojjj dzieciaczki nasze sie pochorowaly Jula dalej ma rozwolnienie :-(
ojjj dzieciaczki nasze sie pochorowaly Jula dalej ma rozwolnienie :-(
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo babki)
Zdrowka dzieciaczka :***** Maluchy chore Kurcze a mamusie napenwo serducha bola (
A mi moja malenka budzila sie dzis 3 razy w nocy i nad ranem 2 razy Ahh niewyspana jestem Malenka teraz sobie spii A ja poodkurzam na dole i podlogi umyje Mam pranie do rozwieszenia ... Roboty troche mam ale w sumie dobrze nie lubie sie nudzic A jak mala spii to raz dwa mi wszystko szybko idzie )
Martuana kochana ja u Ciebie zabawke zostawilam od Nadinki a ona ja tak lubii ta malpka takie cos podluznego kolorowego z 2 koleczkami i taka chocby rybka na koncu ... Jakbys mogla to wziasc jak pojdziemy do Helath Center ) Bo moja pipka pamietliwa jest niechciala wczoraj innej zabawki wiec miala z nia troche stekania
Zdrowka dzieciaczka :***** Maluchy chore Kurcze a mamusie napenwo serducha bola (
A mi moja malenka budzila sie dzis 3 razy w nocy i nad ranem 2 razy Ahh niewyspana jestem Malenka teraz sobie spii A ja poodkurzam na dole i podlogi umyje Mam pranie do rozwieszenia ... Roboty troche mam ale w sumie dobrze nie lubie sie nudzic A jak mala spii to raz dwa mi wszystko szybko idzie )
Martuana kochana ja u Ciebie zabawke zostawilam od Nadinki a ona ja tak lubii ta malpka takie cos podluznego kolorowego z 2 koleczkami i taka chocby rybka na koncu ... Jakbys mogla to wziasc jak pojdziemy do Helath Center ) Bo moja pipka pamietliwa jest niechciala wczoraj innej zabawki wiec miala z nia troche stekania
D
drozdusia
Gość
dzień doberek kobietki.ja się tylko witam i uciekam na obiad.a potem znowu w trasę.nachodzę się za wszystkie czasy.u nas pogoda super.mała zaliczyła dzisiaj swoją pierwszą karuzelę:-) ale miała radochę. pozdrawiam wszystkie foremeczki;-)
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Justych Ty tam mialas odpoczywac hihihihi;-)
jedno pranko wstawione drugie juz czeka... czas ogarnac chalupke
jedno pranko wstawione drugie juz czeka... czas ogarnac chalupke