reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witajcie kochane!
nadrobilam ponad 20 stron!... nie bylo mnie bo Kubus sie rozchorowal. Bylismy u gp i powiedziala ze Kubul ma czerwone gardziolko, troche uszka, chrypka... dostalismy antobiotyk... mam nadzieje ze sie polepszy.
Takze przez to chorobsko Kubun jest ciagle marudny:/ spac nie moze, jesc tez nie chce:/
mama wrocila z wakacji to mnie dzisiaj troche wyreczyla i moglam troche was poczytac:)

ale poczytalam i w sumie nie wiem co mam napisac:p

witam nowa mamusie:)

no.... i dobranoc

reklama
Aga_irlandia, jakie superanckie suwaczki, nie pogadasz :-D

No ja tu tak sobie zerkam czasami, ale nie ma żadnej to co się będę wychylać :-p;-)? Przeglądam jakie mają ciekawe wózki na ebay'u... Widziałyście w realu może Graco Mojo??? Bo znalazłam ciekawą ofertę i niedrogą :sorry2:! Takie cóś...

wozek ciekawy :)) Najwazniejze aby byl wygodny :)) Ja swoj rozowy mam tez z firmy hauck :)) Nie narzekam nie jest z niego rewelacja ale podoba mi sie :))

witajcie kochane!
nadrobilam ponad 20 stron!... nie bylo mnie bo Kubus sie rozchorowal. Bylismy u gp i powiedziala ze Kubul ma czerwone gardziolko, troche uszka, chrypka... dostalismy antobiotyk... mam nadzieje ze sie polepszy.
Takze przez to chorobsko Kubun jest ciagle marudny:/ spac nie moze, jesc tez nie chce:/
mama wrocila z wakacji to mnie dzisiaj troche wyreczyla i moglam troche was poczytac:)

ale poczytalam i w sumie nie wiem co mam napisac:p

witam nowa mamusie:)

no.... i dobranoc

Hejo no w koncu wpadlas :)) Jak tylko maluszek poczuje sie lepiej to wpadajcie na kawke A w ogole niech wpada ktora mamka chce :)) Tylko dac wczesniej z godzinke znac ze mnie nawiedzicie :)):happy::happy::happy:

A my z Damianoo ogladamy znow Slumdog'a :) Lubie ten film choc sa wstretne sceny :(

Krycha ja sie nie moge na temat takich wozkow wypowiedziec bo mi sie nie podobaja!!! ale kazdy lubi to co lubi!!!! moze cos takiego tylko 100euro kosztuje
F11958_M.jpg

Colima w koncu zawitalas... kiedy sie z nami spotkasz??
Aga dobrze ze juz Ci przechodzi!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-D!!! Chyba pierwszy raz będę się cieszyć z deszczu hihihihihihihihi, bo jak będzie padać, a może i bardziej to mój wąż w domku zostanie :-p:-)!

Colima, biedny ten Twój Kubuś i Ty też! Jak już kiedyś pisałam, nie ma nic gorszego niż chore dziecko, ale jak już dostaje leki to tylko lepiej będzie ;-)... I popieram Laseczki, daj się w końcu przekonac na jakieś spotkanko z nami :rolleyes2:

Justysia21, dzięki, ale Twój typ znów mi nie pasuje, ja to chyba "stara data" już jestem, bo, jak widać, gustuję w takich prostych... Tak czy siak muszę jakoś węża przekonać :eek:

Miłego dnia Wam mamusie życzę :sorry:

Edit: Aga_irlandia, byłabym pierwsza, ale Młoda mi troszkę przeszkadza pisać hihihihihihihihihihi... Ech, no i wąż chyba jednak idzie :oo2:

Witam.
Colima pisałaś o objawach u Twojego dziecka takich jakie ma moje:szok: Co Ci GP powiedział??? Co to jest??? Bo mój też strasznie chrypi od 3 dni, czasami pokasłuje a wczoraj to cały czas tylko na rękach mi siedział:baffled:

Witam.
Colima pisałaś o objawach u Twojego dziecka takich jakie ma moje:szok: Co Ci GP powiedział??? Co to jest??? Bo mój też strasznie chrypi od 3 dni, czasami pokasłuje a wczoraj to cały czas tylko na rękach mi siedział:baffled:

Hm... Camomile, to co tam z Igorkiem? Ja w prawdzie jeszcze nie wiem jak u nas sytuacja wygląda, ale wiesz, jak Młody jest chory to my raczej nie będziemy się pchać, lepiej, żeby Igorek się spokojnie kurował...

Krycha dzisiaj póki co zauważyłam u niego lepszy humor, sam się już pobawił więc jest lepiej. Tylko głosu jeszcze nie odzyskał a pokasłuje bo go chyba cosik gardziołko pobolewa. Temperatury nie ma ani nic. Więc nie gadaj tylko wpadaj:tak:

Krycha dzisiaj póki co zauważyłam u niego lepszy humor, sam się już pobawił więc jest lepiej. Tylko głosu jeszcze nie odzyskał a pokasłuje bo go chyba cosik gardziołko pobolewa. Temperatury nie ma ani nic. Więc nie gadaj tylko wpadaj:tak:

Narazie czekam jak z moim wężem będzie, bo dalej nic nie wiem... Oprócz tego, że gdyby zostal w domu to do Lidla się przejdziemy! Przyłączyłabyś się do nas?

reklama
ech ja tez bym sie pojechala poszwedac bo zawsze w piatki to crescent zaliczalismy ale ze wczoraj nie bylismy....moze dzis ale jakos tak nie chce mi sie zbytnio ruszac....chyba....

aaaaa KRYCHA ja w poniedzialek bede na roxtown z Kamila u dentysty i bedziemy w miescie i jak nie zapomne to wezme Ci ten kubeczek:)co?

Do góry