reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Camomile podróż ogólnie zniosłam dobrze.Laura tez super.tyle że zmęczona byłam.w sumie to nadal jestem bo ciągle gdzieś biegam.ale muszę się nabiegać bo potem będę uziemiona z dwoma wariatami:-D
idę dziewczynki coś podjeść i napić się czegoś ciepłego.no i relaksik bo babcia zajmie wnusią;-)

No tak, Ty się teraz tak nabiegasz, Młodemu to w krew wejdzie i będziesz miała dwa żywioły w domu :-p... Oczywiście takiego czarnego scenariusza Ci nie życzę :no:;-):-)!!!

reklama
Aga_irlandia, jakie superanckie suwaczki, nie pogadasz :-D

No ja tu tak sobie zerkam czasami, ale nie ma żadnej to co się będę wychylać :-p;-)? Przeglądam jakie mają ciekawe wózki na ebay'u... Widziałyście w realu może Graco Mojo??? Bo znalazłam ciekawą ofertę i niedrogą :sorry2:! Takie cóś...

Ech, no mój pojazd się troszku sypie i chciałabym zmienić na coś nowego, ale nie może być drogie, bo wąż się nie zgodzi i szukam i szukam, ale jakoś ciężko mi to idzie :oo2:...

Aga_irlandia, lepiej Ci już Kobieto?

krycha lepiej:) furagin w koncu zaczal dzialac i juz nie boje sie chodzic do kibelka na siusiu:)

dobra uciekam...nakarmie Majke przez sen to moze znow sie po 3 obudzi:)i bede miala troche snu :)
dobranoc
milego weekendu

Ostatnia edycja:
Krycha ja kiedys patrzylam na ebay i byly takie fajowe spacerowki z hauck z kubusiem albo inne fajne, z parasolka i spiworkiem na zime za jakies 80 euro.I pamietam ze chyba z cosatto tez cosik bylo,no ale to juz dawno temu:baffled:
No polatalysmy po sklepach z Justysia,zakupy mozna zaliczyc do udanych no nie?
Ale mnie dzis nogi bola:-(

reklama
Krycha ja kiedys patrzylam na ebay i byly takie fajowe spacerowki z hauck z kubusiem albo inne fajne, z parasolka i spiworkiem na zime za jakies 80 euro.I pamietam ze chyba z cosatto tez cosik bylo,no ale to juz dawno temu:baffled:

No, ja mam teraz taki z kubusiem puchatkiem Hauck'a, ale przednie koła szfankują i chciałabym zmienić i znalazłam ofertę za niecałe 40 e + 25 e dostawa (w tym śpiworek, torba, folia przeciwdeszczowa i parasol), no, ale już widzę, że wąż nosem kręci, więc chyba mogę sobie pomarzyć :dry:... Ale dzięki za info!

Aga_irlandia, cieszę się, że już się lepiej czujesz :tak:, wracaj szybko do zdrowia ;-)!

Zmyka Koffane spać... Sąsiedzi już po łóżkowej akcji, więc przynajmniej nie będą przeszkadzać :-p! Paaaaaaaaaa... do jutra :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry